Balatontól kb. 3 km-re, Dörgicsén beépíthető, külterületi panorámás terület eladó


Balaton-felvidéken, Balatontól kb. 3 km-re, Balatonudvari fölött, Dörgicse külterületén vált eladóvá ez a szőlős, gyümölcsös terület faházzal és csodálatos panorámával a Balatonra és a Tihanyi félszigetre. Abszolút természeti környezet, erdő alatt hegyoldalban, a Balaton felvidéki táj szinte körbeöleli az embert. Csend és nyugalom, alkotásra, elbújásra, feltöltődésre ideális környezet. Megközelítése murvás úton, majd az utolsó pár száz méter füves földúton lehetséges. Óriási előnye a panoráma mellett, hogy villany és vezetékes víz közművekkel rendelkezik.

Azonosító: t_20403
Hasznos alapterülete: 35 m2
Szobák száma: 2
Fűtés: kályha
Telek területe: 3629 m2
Egyéb helyiségek: előtér, konyha, fürdő, melléképületek
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 1
Közművek: víz, villany
Irányár: 16,5 millió Ft

A terület 3629 m2, hosszúkás téglalap alakú. A legmagasabb pontján áll egy kb. 30 éves faház, melyhez a 2000-es években toldottak egy előtér részt és egy fürdőszobát, ezek a részek már téglából készültek. A háznak alapja nincs, állapota miatt is bontandó, de felvonulási épületként remek szolgálatot tehet. A faház alatti részre építettek melléképületeket és van egy nagyméretű pince. A telek középső része jelenleg füves néhány cseresznyefával, régen konyhakert volt, az alsó része pedig öt sor kordonos fehér szőlővel beültetett, melyet két éve nem gondoznak, de idén így is szép termés ígérkezik. Mkc, azaz kertes, szőlős mezőgazdasági terület, mely 3 %-ban építhető be oldalhatáron álló épülettel, 4,2 m építménymagassággal. A terepszint alatt 5 %-ban beépíthető pincével. A beépítés feltétele, hogy a terület 80 %-án szőlő legyen. Az ingatlan jelenleg szántó megnevezésű. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Építési telek Balatonfőkajáron

Balatonfőkajáron lakóövezeti építési telek eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

1,4 ha legelő Balaton közelében

Szentkirályszabadja külterületén eladó 1,4 ha gyep, legelő.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Romantikus hangulatú telek, kicsi, bővíthető, átépíthető nyaralóval Balatonakarattyán

Romantikus hangulatú tágas kert ódon hangulatú kicsi nyaralóval, melyet azonnal birtokba vehet, vagy bővíthet igényei szerint. Az ingatlan Balatonakarattyán található, csendes, kikapcsolódásra, alkotásra alkalmas helyen. A strand kb. 1,2 km távolságra van gyalog.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Strand melletti nyaraló Balatonakarattyán eladó

Közvetlenül strand mellett nyaralhat!!! Balatonakarattya kedvelt parti részén kínálom eladásra ezt a nagyméretű telken álló kis nyaralót.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett külterületi ingatlan Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő nyugati részéről könnyen megközelíthető külterületi ingatlant kínálok eladásra.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Pécselyen a természet lágy ölén jó állapotú zártkerti nyaraló eladó

Balaton-felvidéken, csendes, kikapcsolódásra, feltöltődésre alkalmas részen, a Zádor-vár közelében eladó ez a háromszintes, jó állapotú présház-nyaraló rálátással a környékre és teljes berendezéssel. Pécsely felől a Zádor-vár felé murvás/köves úton, illetve Barnag felől 2,5 km hosszú murvás/köves úton közelíthető meg, mely egyben turista út is. Az ingatlan a Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén fekszik, védett terület.

Részletek