Balatontól kb. 3 km-re, Dörgicsén beépíthető, külterületi panorámás terület eladó


Balaton-felvidéken, Balatontól kb. 3 km-re, Balatonudvari fölött, Dörgicse külterületén vált eladóvá ez a szőlős, gyümölcsös terület faházzal és csodálatos panorámával a Balatonra és a Tihanyi félszigetre. Abszolút természeti környezet, erdő alatt hegyoldalban, a Balaton felvidéki táj szinte körbeöleli az embert. Csend és nyugalom, alkotásra, elbújásra, feltöltődésre ideális környezet. Megközelítése murvás úton, majd az utolsó pár száz méter füves földúton lehetséges. Óriási előnye a panoráma mellett, hogy villany és vezetékes víz közművekkel rendelkezik.

Azonosító: t_20403
Hasznos alapterülete: 35 m2
Szobák száma: 2
Fűtés: kályha
Telek területe: 3629 m2
Egyéb helyiségek: előtér, konyha, fürdő, melléképületek
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 1
Közművek: víz, villany
Irányár: 16,5 millió Ft

A terület 3629 m2, hosszúkás téglalap alakú. A legmagasabb pontján áll egy kb. 30 éves faház, melyhez a 2000-es években toldottak egy előtér részt és egy fürdőszobát, ezek a részek már téglából készültek. A háznak alapja nincs, állapota miatt is bontandó, de felvonulási épületként remek szolgálatot tehet. A faház alatti részre építettek melléképületeket és van egy nagyméretű pince. A telek középső része jelenleg füves néhány cseresznyefával, régen konyhakert volt, az alsó része pedig öt sor kordonos fehér szőlővel beültetett, melyet két éve nem gondoznak, de idén így is szép termés ígérkezik. Mkc, azaz kertes, szőlős mezőgazdasági terület, mely 3 %-ban építhető be oldalhatáron álló épülettel, 4,2 m építménymagassággal. A terepszint alatt 5 %-ban beépíthető pincével. A beépítés feltétele, hogy a terület 80 %-án szőlő legyen. Az ingatlan jelenleg szántó megnevezésű. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Vízközeli, sík, könnyen megközelíthető, közművesített építési telek Alsóörs

Szabályos téglalap alakú, sík építési telek vált eladóvá Alsóörsön vízközelben. A strand kb. 550 m, Budapest felől is gyorsan és könnyen megközelíthető.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Ajka-Padragkút határában 10 ha művelt szántó eladó

Ajka-Padragkút határában 10 ha külterületi szántóföld eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Közvetlen strand melletti építési telek Balatonakarattyán

Álmai nyaralóját építheti fel erre a telekre közvetlenül a strand mellett!!!

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Azonnal megvásárolható zártkerti ingatlan Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között

Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között vált eladóvá ez a közigazgatásilag Szentkirályszabadjához tartozó zártkerti ingatlan.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Örvényesen értékes, gondozott, bekerített építési telek eladó

Örvényesen vált eladóvá ez a jó adottságokkal rendelkező, értékes építési telek. A településen családias hangulatú szabad strand található, mely az ingatlantól kb. 1300 m, a horgásztanya pedig kb. 860 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Panorámás, beépíthető közvetlen erdő alatti zártkert Balatonalmádiban eladó

Balatonalmádi Vöröshegyen vált eladóvá ez a közvetlen erdő alatti, panorámás, beépíthető zártkerti telek. Ha természetközeli helyet keres, ahol részévé válhat környezetének, kikapcsolódhat, nyugodt körülmények között pihenhet, túrázhat, ihletet meríthet, ez az Ön ingatlana.

Részletek