Több célra is alkalmas háromlakásos társasház eladó B.almádiban


Balatonalmádiban vált eladóvá ez a több célra is hasznosítható ingatlan. Busszal is könnyen megközelíthető helyen van, ugyanakkor csendes környék. Boltok, iskola, templom, orvosi rendelő, posta 200-500 m-en belül elérhető. A Balaton part kb. 1,5 km.

Azonosító: cs_40398
Hasznos alapterülete: 233 m2
Szobák száma: 8
Fűtés: gázkazán és vegyes kazán radiátorokkal
Telek területe: 687 m2
Egyéb helyiségek: alagsori lakás, kétállásos garázs, önálló pince
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 37,99 millió Ft

A háromszintes épület, mely társasházzá alakult, 3 külön bejáraton megközelíthető lakást tartalmaz. Ezek akár több generációnak nyaralásra, lakásként vagy szobakiadásra is alkalmasak. Az alagsori részen akár vállalkozást is működtethet, kialakíthat irodát, műhelyt, stb. Az épület alsó két szintje az 1970-es években épült, a tetőtér pedig 1991-ben került rá. Az alagsori részen vastag kőfalak vannak, a felső szintek blokktéglából készültek, a tetőtérben gipszkarton válaszfalak kerültek beépítésre. A szintek hasznos alapterülete kb. 89-75-69 m2. Alaprajzi elrendezésük is nagyon hasonló. Az alagsori rész is lakó funkciót látott el, található benne folyosó, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kazánház. Ennek a szintnek a fűtése gázkazánról és vegye kazánról is lehetséges, az itt elhelyezett kazánok biztosítják a fölötte lévő szint fűtését is. A következő szintre a ház oldalából induló lépcsőn lehet felmenni. Egy teraszra érkezünk, innen tudunk belépni a lakásba. Belépve a folyosóra érünk, ahonnan minden helyiség nyílik. A három hálószoba, konyha, (konyhából a kamra), fürdőszoba. A tetőtérbe a teraszról felvezető lépcsőn jutunk. Ennek a szintnek az alaprajzi elrendezése megegyezik az alatta lévő szintével. Itt is folyosóról nyílik a három hálószoba, fürdőszoba, konyha és abból a kamra. Ezt a szintet az alagsorban elhelyezett saját vegyes tüzelésű kazánról és a konyhában lévő kombi-turbó gázkazánnal is lehet fűteni. A meleg vizet szintenként egy-egy villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan összközműves, a ház mögött pedig két garázs is van, az egyik szerelő aknás. A kert hátsó részében pedig bolthajtásos földpince található. A kert első része pihenőkert nagy fákkal, dísznövényekkel, a hátsó részen pedig pár sor szőlő és gyümölcsfák vannak. Az épület alsó szintje teljes felújításra szorul, a tetőtér is igényel korszerűsítést. A lakások külön közműórákkal rendelkeznek. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél. www.csudijoingatlan.hu


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonalmádi Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonalmádi Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonalmádi

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Frekentált helyen, 4 szobás, jó elosztású lakás eladó Veszprémben

Veszprém frekventált részén vált eladóvá ez a negyedik emeleti 4 szobás lakás tégla épületben. A felső szinti elhelyezkedés fitten tartja a tulajdonost, ezen a szinten már kevesebb a por, a zaj és szép rálátás van a városra, valamint csak egy szomszéd van. A lakás nagyobb családnak, két generációnak is alkalmas, de befektetési szempontot figyelembe véve akár 8 diáknak ki is adható.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Vállalkozásra, nyaralásra, nyaraltatásra is alkalmas panorámás ingatlan Balatonalmádiban

Nyaralásra, nyaraltatásra és vállalkozásra is alkalmas panorámás ingatlan vált eladóvá Balatonalmádiban.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Modern elrendezésű lakóház Balatonkenesén

Jó elrendezésű, csendes helyen fekvő lakóház Balatonkenesén eladó

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, felújítandó, bővíthető nyaraló nagy, megosztható telken eladó

Óriási telek, kiváló befektetés a Balaton partján! Balatonalmádi csendes, zöldövezeti részén, aszfaltos zsákutcában, a Balatontól és a strandtól mindössze 1,5 km távolságra, eladásra kínálok egy kétszintes, PANORÁMÁS,120 nm-es nyaralót. A tégla építésű nyaralóház egy közel 2000 m2 -es telken helyezkedik el, mely Balatonalmádi utolsó nagyméretű telkeinek egyike.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Körpanorámás családi ház

Ha kedveli a romantikus környezetet, körpanorámát a Balatonra, tágas tereket távol a nagy forgatagtól, nézze meg ezt a délnyugati tájolású házat Balatonalmádi-Újhegyen.

Részletek