Strandközeli, kifogástalan állapotú, jelenleg panzióként üzemelő lakóház medencével, intim kerttel B.almádiban eladó


Több célra is hasznosítható, jelenleg panzióként üzemelő, kifigástalan állapotú lakóház intim kerttel, medencével eladó Balatonalmádiban közel a stranhoz. A strand mindössze 350 m, a vasútállomás kb. 400 m, a csónakkikötő 600 m, míg a vitorláskikötő 1500 m távolságra van. Az ingatlanban életvitelszerűen élhet, használhatja nyaralóként itt üdültetve a családot, barátait, illetve továbbüzemeltetheti panzióként, de kiváló céges üdülőnek is.

Azonosító: Cs_40425
Hasznos alapterülete: 361 m2
Szobák száma: 8
Fűtés: Buderus gázkazánról radiátorokkal
Telek területe: 885 m2
Egyéb helyiségek: pinceszinten társalgó, finn szauna, infra szauna, jakuzzi, vizesblokk, kazánház
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 85,6 millió Ft

A hátomszintes épület 1997-ben épült minőségi anyagokból, színvonalas kivitelezéssel. Szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az építkezés során jó anyagok kerültek beépítésre, pld. vörösréz bádogos szerkezetek, főbejárati ajtó és ablak betörésmentes, edzett üvegből készült. Hasznos alapterülete összesen 361 m2. A pinceszinten (127 m2) találhatók a társasági, közös használatú helyiségek, a társalgó, finn szauna, infra szauna, jakuzzi, vizesblokk és a kazánház. A földszinti részen (131 m2) a bejárati tér, az előtér, a lépcsőház, egy nappali+1 szobás, teraszos apartman, valamint két fürdőszobás szoba található. A tetőtérben (102 m2) az előtér és 5 db fürdőszobás szoba került kialakításra. Az épületet a Buderus típusú gázkazán fűti radiátorokkal, a meleg víz a 160 l-es tárolóban mindig rendelkezésre áll. A telek 885 m2, parkosított, szépen karbantartott. A bejárásra automata kapu szolgál, a térkövezett részen pedig meg lehet állni kocsikkal. A növényzet fúrt kútból locsolható. Ha nincs kedve lemenni a strandra, fürdőzésre a vese alakú, közepes méretű medence (gépészettel) jól használható. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonalmádi Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonalmádi Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonalmádi

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Fejlesztési terület Tapolcán

Lakópark építésére alkalmas terület Tapolcán eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Vállalkozásra, nyaralásra, nyaraltatásra is alkalmas panorámás ingatlan Balatonalmádiban

Nyaralásra, nyaraltatásra és vállalkozásra is alkalmas panorámás ingatlan vált eladóvá Balatonalmádiban.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Egyedi ajánlat igényeseknek és panoráma imádóknak!!!

Balatonalmádi legfrekventáltabb részén vált eladóvá ez a korszerű, minőségi anyagokból épített, lakberendező által berendezett lakóház úszómedencével, teljes berendezéssel együtt. Csak át kell vennie és máris élvezheti az ingatlan nyújtotta előnyöket. Különös adottsága, hogy a telek minden pontjáról és szinte az épület minden ablakából rálátni a vízre. A szomszédok távol esnek, zavartalan pihenést biztosít és ihletet meríthet a látványból. A földszinti lakótér úgy lett kialakítva, hogy közvetlenül kapcsolódjon a teraszhoz, a medencéhez és a kerthez is. A tulajdonos így mindenkor maximálisan tudja élvezni a lakás, a medence és a kert nyújtotta kényelmet, közben gyönyörködve az „ezerszínű” Balaton látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, jó állapotú, kétgenerációs nyaraló Balaton déli partján eladó

Lakóház minősítésű, jó állapotú, panorámás kétgenerációs nyaraló, ahonnan gyönyörködhet a Balaton látványában, kikapcsolódhat, feltöltődhet, alkothat, elbújhat a világ elől. A nappalik és hálószobák, valamint a terasz, és az egyik erkély is a Balatonra tájolt.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Panorámás építési telek

Panorámás építési telek Balatonalmádiban, saját nyélen közelíthető meg, összközműves

Részletek