Strandközeli, kifogástalan állapotú, jelenleg panzióként üzemelő lakóház medencével, intim kerttel B.almádiban eladó


Több célra is hasznosítható, jelenleg panzióként üzemelő, kifigástalan állapotú lakóház intim kerttel, medencével eladó Balatonalmádiban közel a stranhoz. A strand mindössze 350 m, a vasútállomás kb. 400 m, a csónakkikötő 600 m, míg a vitorláskikötő 1500 m távolságra van. Az ingatlanban életvitelszerűen élhet, használhatja nyaralóként itt üdültetve a családot, barátait, illetve továbbüzemeltetheti panzióként, de kiváló céges üdülőnek is.

Azonosító: Cs_40425
Hasznos alapterülete: 361 m2
Szobák száma: 8
Fűtés: Buderus gázkazánról radiátorokkal
Telek területe: 885 m2
Egyéb helyiségek: pinceszinten társalgó, finn szauna, infra szauna, jakuzzi, vizesblokk, kazánház
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 85,6 millió Ft

A hátomszintes épület 1997-ben épült minőségi anyagokból, színvonalas kivitelezéssel. Szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az építkezés során jó anyagok kerültek beépítésre, pld. vörösréz bádogos szerkezetek, főbejárati ajtó és ablak betörésmentes, edzett üvegből készült. Hasznos alapterülete összesen 361 m2. A pinceszinten (127 m2) találhatók a társasági, közös használatú helyiségek, a társalgó, finn szauna, infra szauna, jakuzzi, vizesblokk és a kazánház. A földszinti részen (131 m2) a bejárati tér, az előtér, a lépcsőház, egy nappali+1 szobás, teraszos apartman, valamint két fürdőszobás szoba található. A tetőtérben (102 m2) az előtér és 5 db fürdőszobás szoba került kialakításra. Az épületet a Buderus típusú gázkazán fűti radiátorokkal, a meleg víz a 160 l-es tárolóban mindig rendelkezésre áll. A telek 885 m2, parkosított, szépen karbantartott. A bejárásra automata kapu szolgál, a térkövezett részen pedig meg lehet állni kocsikkal. A növényzet fúrt kútból locsolható. Ha nincs kedve lemenni a strandra, fürdőzésre a vese alakú, közepes méretű medence (gépészettel) jól használható. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonalmádi Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonalmádi Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonalmádi

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Pénzesgyőrben felújítás alatt álló lakóház eladó

Pénzesgyőrben vált eladóvá ez a felújítás alatt álló lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas ikerház Balatonalmádi központi részén

Olyan többfunkciós panorámás ikerházat kínálok Balatonalmádi központi részén, mely lakásra, kiadásra, több generáció együttélésére is alkalmas lehet.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Panorámás építési telek

Panorámás építési telek Balatonalmádiban, saját nyélen közelíthető meg, összközműves

Részletek

Eladó ingatlan, Bakony

Fiatalos, újszerű lakóház Bakonybélben eladó

Fiatal, újszerű lakóház vált eladóvá a Bakony egyik kedvelt településén, Bakonybélben. Túrázók, természetkedvelők számára nem ismeretlen, a falun keresztül vezet az Országos Kéktúra útvonala, itt található a híres Pannon Csillagvizsgáló is. Van bolt, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, művelődési ház + oxigéndús, tiszta levegő. A helyiek vendégszeretők, barátságosak.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatontól 30 m-re újszerű, medencés lakóház hajóhellyel a közeli kikötőben eladó

30 m-re a vízparttól (az M7 autópálya akarattyai lehajtójától is mindössze 7 km-re található) vált eladóvá ez az újszerű, medencés lakóház a Balaton északi partján, melyhez kikötőhely is tartozik. Ha van hajója, de még nem talált neki helyet vagy egyszerűen csak imád horgászni és nem akar sokat gyalogolni vagy autózni a kikötőbe, ez az Ön ingatlana. De le sem kell mennie a partra, ha fürödni akar, hiszen a kertben található lefedhető medencében (9,5 m x 4 m, mélysége 1,3 m) bármikor megteheti.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, jó állapotú, kétgenerációs nyaraló Balaton déli partján eladó

Lakóház minősítésű, jó állapotú, panorámás kétgenerációs nyaraló, ahonnan gyönyörködhet a Balaton látványában, kikapcsolódhat, feltöltődhet, alkothat, elbújhat a világ elől. A nappalik és hálószobák, valamint a terasz, és az egyik erkély is a Balatonra tájolt.

Részletek