Színvonalas, modern ház eladó strandközelben Zamárdiban


Színvonalas élet egy modern házban! Ezt tudja biztosítani Önnek ez az eladó zamárdi lakóház, ha a tulajdonosa lesz. A színvonal mellé kitűnő fekvést is kap, mert a 2,5 km hosszú szabad strand mindössze 230 m-re található. Budapestről is gyorsan elérhető az autópályán, a komps is közel van az északi partra való átkeléshez.

Azonosító: cs_40460
Hasznos alapterülete: 166 m2
Szobák száma: 6
Fűtés: távirányítású radiátoros gáz központi fűtés
Telek területe: 578 m2
Egyéb helyiségek: garázs, kocsibeálló
Hőszigetelés: 10 cm
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 118 millió Ft

A kétszintes lakóház 2011-es építésű, élhető, tágas terek, kiváló minőségű anyagok és színvonalas műszaki kivitelezés jellemzi. Fő szerkezeti elemei: beton gerendarács-alap, téglafalazat 10 cm külső Nikecell hőszigeteléssel, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel. Az emeleti mennyezet 20 cm vastag üveggyapot szigetelést kapott. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal felszerelve. Hasznos lakóterület 166 m2. A földszinti részre (98 m2) a fedett teraszról jutunk. Belépve az előtérbe érünk, ahonnan balra egy saját gardróbbal rendelkező hálószoba, jobbra pedig a WC és a fürdőszoba nyílik. Az előtér az egylégtetű nappali-étkező-konyhába torkollik, melyhez egy 23 m2-es fedett terasz csatlakozik. A teraszon beépített BBQ-sütő van, így a nyári időszak kedvelt társasági helyszíne lesz. Ezen a szinten van még egy kamra, illetve a nappaliból megy fel a lépcső az emeletre (68 m2), ahol közlekedő, 4 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A földszinti bejárat mellett van a garázs és abból nyílik a kazánház. A kazánházat a kertből, külön bejáraton keresztül is meg lehet közelíteni. Az ingatlan összközműves, fűtése távirányítható radiátoros központi fűtés gázkazánról, ezen kívül rendelkezik kaputelefonnal és riasztórendszerrel. A telek 578 m2, szépen parkosított. A ház körüli részek térkövezettek, a kerítés mellett tujasor húzódik. Fedett gépkocsibeálló alatt tárolhatja második autóját. Az épület és a kert kialakítása harmonikus, szemet-lelket egyaránt gyönyörködtető. A kitűnő elhelyezkedés, modern téralakítás, kiváló minőségű kivitel következtében értékálló ingatlan birtokába kerül, ha ezt az ingatlant választja. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél. www.csudijoingatlan.hu


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

1,4 ha legelő Balaton közelében

Szentkirályszabadja külterületén eladó 1,4 ha gyep, legelő.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Örökpanorámás, mediterrán klímájú ház Balatonalmádiban

Örökpanoráma, kellemes mediterrán klíma, jó levegő, csend és nyugalom, valamint jó energiák jellemzik ezt az eladó balatonalmádi lakóházat, mely nyaralásra és állandó lakásra is kiválóan alkalmas akár több generációnak is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Erdő Litér határában eladó

Litéren 3,7 ha vörösfenyő erdő eladó.

Részletek