Frekentált helyen, 4 szobás, jó elosztású lakás eladó Veszprémben


Veszprém frekventált részén vált eladóvá ez a negyedik emeleti 4 szobás lakás tégla épületben. A felső szinti elhelyezkedés fitten tartja a tulajdonost, ezen a szinten már kevesebb a por, a zaj és szép rálátás van a városra, valamint csak egy szomszéd van. A lakás nagyobb családnak, két generációnak is alkalmas, de befektetési szempontot figyelembe véve akár 8 diáknak ki is adható.

Azonosító: L_30426
Hasznos alapterülete: 88 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: egyedi gáz cirkó, gázbojler
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: konyha-étkező, fürdő, WC, kamra, folyosó, pinceszinten tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 4
Közművek: összközmű
Irányár: 31,8 millió Ft

A környék mindenfajta közlekedési móddal könnyen megközelíthető, minden 5-10 perc alatt elérhető. (boltok, buszmegálló, hivatalok, bankok, kórház, park, játszótér, stb.) Veszprém az egyik legélhetőbb vidéki város, alacsony a munkanélküliségi ráta, sok a szórakozási, kirándulási lehetőség, kevés a betöréses lopás. 2018-ban elnyerte a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját. A kelet-nyugati tájolású lakás jó beosztású, tágas, elfér benne minden. Hasznos alapterülete 88 m2. Jól bútorozható, mivel nagyok a falfelületek: 4,2-4,6 m. A lépcsőházból belépve a folyosóra érünk, ezen a folyosón keresztül közelíthető meg minden helyiség. Jobbra a WC, a konyha-étkező, nappali, hálószoba, szemben a fürdőszoba, balra pedig a két hálószoba. A konyhából nyílik egy kis kamra, ahol az alapvető élelmiszereket, háztartási gépeket lehet tárolni. A pinceszinten tartozik a lakáshoz egy kizárólagos használatú tároló. A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, a meleget a saját gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig gázbojler. Van vezetékes telefon és kábel-TV. A szobák parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak. A tűzhely vezetékes gázzal működik. A lakás kényelmes, frekventált fekvésének köszönhetően lakó és kiadási célra is tökéletes. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Bakony

Fiatalos, újszerű lakóház Bakonybélben eladó

Fiatal, újszerű lakóház vált eladóvá a Bakony egyik kedvelt településén, Bakonybélben. Túrázók, természetkedvelők számára nem ismeretlen, a falun keresztül vezet az Országos Kéktúra útvonala, itt található a híres Pannon Csillagvizsgáló is. Van bolt, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, művelődési ház + oxigéndús, tiszta levegő. A helyiek vendégszeretők, barátságosak.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas ikerház Balatonalmádi központi részén

Olyan többfunkciós panorámás ikerházat kínálok Balatonalmádi központi részén, mely lakásra, kiadásra, több generáció együttélésére is alkalmas lehet.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Pénzesgyőrben felújítás alatt álló lakóház eladó

Pénzesgyőrben vált eladóvá ez a felújítás alatt álló lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas háromlakásos társasház eladó B.almádiban

Balatonalmádiban vált eladóvá ez a több célra is hasznosítható ingatlan. Busszal is könnyen megközelíthető helyen van, ugyanakkor csendes környék. Boltok, iskola, templom, orvosi rendelő, posta 200-500 m-en belül elérhető. A Balaton part kb. 1,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatontól 30 m-re újszerű, medencés lakóház hajóhellyel a közeli kikötőben eladó

30 m-re a vízparttól (az M7 autópálya akarattyai lehajtójától is mindössze 7 km-re található) vált eladóvá ez az újszerű, medencés lakóház a Balaton északi partján, melyhez kikötőhely is tartozik. Ha van hajója, de még nem talált neki helyet vagy egyszerűen csak imád horgászni és nem akar sokat gyalogolni vagy autózni a kikötőbe, ez az Ön ingatlana. De le sem kell mennie a partra, ha fürödni akar, hiszen a kertben található lefedhető medencében (9,5 m x 4 m, mélysége 1,3 m) bármikor megteheti.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatonkenese központjában jó állapotú, kétlakásos lakóház eladó

Jó állapotú, kétlakásos, központ közelében fekvő lakóház vált eladóvá Balatonkenesén. A központ (boltok, bank, piac) pár perc gyalog, a strand kb. 1,2 km. Az épület földszinti része az 1960-as években épült, erre került rá a tetőtér 1990-ben. Jól megépített, masszív tégla (kisméretű, B-30-as, thermoton) épület vasbeton gerendás födémmel, fa tetőszerkezeten cserép fedéssel, földszinti részen műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokkal, szúnyoghálóval, rendőnnyel, tetőtérben fa egyesített szárnyú ablakokkal, jó állapotú burkolatokkal.

Részletek