Frekentált helyen, 4 szobás, jó elosztású lakás eladó Veszprémben


Veszprém frekventált részén vált eladóvá ez a negyedik emeleti 4 szobás lakás tégla épületben. A felső szinti elhelyezkedés fitten tartja a tulajdonost, ezen a szinten már kevesebb a por, a zaj és szép rálátás van a városra, valamint csak egy szomszéd van. A lakás nagyobb családnak, két generációnak is alkalmas, de befektetési szempontot figyelembe véve akár 8 diáknak ki is adható.

Azonosító: L_30426
Hasznos alapterülete: 88 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: egyedi gáz cirkó, gázbojler
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: konyha-étkező, fürdő, WC, kamra, folyosó, pinceszinten tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 4
Közművek: összközmű
Irányár: 31,8 millió Ft

A környék mindenfajta közlekedési móddal könnyen megközelíthető, minden 5-10 perc alatt elérhető. (boltok, buszmegálló, hivatalok, bankok, kórház, park, játszótér, stb.) Veszprém az egyik legélhetőbb vidéki város, alacsony a munkanélküliségi ráta, sok a szórakozási, kirándulási lehetőség, kevés a betöréses lopás. 2018-ban elnyerte a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját. A kelet-nyugati tájolású lakás jó beosztású, tágas, elfér benne minden. Hasznos alapterülete 88 m2. Jól bútorozható, mivel nagyok a falfelületek: 4,2-4,6 m. A lépcsőházból belépve a folyosóra érünk, ezen a folyosón keresztül közelíthető meg minden helyiség. Jobbra a WC, a konyha-étkező, nappali, hálószoba, szemben a fürdőszoba, balra pedig a két hálószoba. A konyhából nyílik egy kis kamra, ahol az alapvető élelmiszereket, háztartási gépeket lehet tárolni. A pinceszinten tartozik a lakáshoz egy kizárólagos használatú tároló. A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, a meleget a saját gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig gázbojler. Van vezetékes telefon és kábel-TV. A szobák parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak. A tűzhely vezetékes gázzal működik. A lakás kényelmes, frekventált fekvésének köszönhetően lakó és kiadási célra is tökéletes. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas háromlakásos társasház eladó B.almádiban

Balatonalmádiban vált eladóvá ez a több célra is hasznosítható ingatlan. Busszal is könnyen megközelíthető helyen van, ugyanakkor csendes környék. Boltok, iskola, templom, orvosi rendelő, posta 200-500 m-en belül elérhető. A Balaton part kb. 1,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, nagyméretű, társasház építésre is alkalmas telek eladó Balatonalmádiban

Balatonalmádi csendes, pihenésre alkalmas, hangulatos részén eladó ez a nagyméretű építési telek, melyre akár négyes társasház is elhelyezhető. Az ingatlan zsákutcában fekszik, aszfaltos úton könnyen megközelíthető. Strand kb. 1,5 km, a központ kb. 2,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belváros közeli, 1. emeleti 2,5 szobás lakás 2 garázzsal, pincével, kerttel eladó Veszprémben

Befektetés, saját lakás, vállalkozás céljára is alkalmas 2,5 szobás belváros közeli 1. emeleti lakás 2 garázzsal, saját használatú kerttel, pincével eladó négyes társasházban. A belváros kb. 1 km, ahonnan az ingatlan autóval, gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, szolgáltatások, étterem, cukrászda gyorsan elérhetők.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatonkenese központjában jó állapotú, kétlakásos lakóház eladó

Jó állapotú, kétlakásos, központ közelében fekvő lakóház vált eladóvá Balatonkenesén. A központ (boltok, bank, piac) pár perc gyalog, a strand kb. 1,2 km. Az épület földszinti része az 1960-as években épült, erre került rá a tetőtér 1990-ben. Jól megépített, masszív tégla (kisméretű, B-30-as, thermoton) épület vasbeton gerendás födémmel, fa tetőszerkezeten cserép fedéssel, földszinti részen műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokkal, szúnyoghálóval, rendőnnyel, tetőtérben fa egyesített szárnyú ablakokkal, jó állapotú burkolatokkal.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Ajka határában 28 ha művelt szántó eladó

Ajka határában 32 ha külterületi szántó eladó.

Részletek