Balaton közeli, panorámás, zártkerti nyaraló Alsóörsön eladó


Balaton közelében, Alsóörs külterületén vált eladóvá ez a panorámás nyaraló. Horgászoknak kiváló lehetőség, mivel két horgásztanya is van a közelben. Budapestről is könnyen megközelíthető.

Azonosító: ny_30444
Hasznos alapterülete: 66 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: cserépkályha
Telek területe: 650 m2
Egyéb helyiségek: pince
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, egyedi emésztő
Irányár: 24,9 millió Ft

Az épület egy déli tájolású, 1980 körül épült, kétszintes házikó, részben alápincézve. Főbb szerkezetei: beton sávalap, tégla falak, fa födém, fa tetőszerkezeten cserép fedés, fa nyílászárók egyrétegű üvegezéssel, spalettával. A burkolatok járólap, cementlap és szőnyegpadló, a szobákban egyedi beépített szekrények találhatók fából. A nyaraló hasznos alapterülete 66 m2. Az épületbe a tágas, Balatonra tájolt teraszról lehet bemenni. Az üvegajtón belépve a nappaliba jutunk, melynek hátsó részében kapott helyet a konyha. A nappaliból lehet lemenni a kéthelyiséges pinceszintre, ahol egy borozó és egy kis konyha került kialakításra. Nyári melegben remek búvóhely a meleg elől. A földszinti részen ezen kívül található még egy fürdőszoba és egy WC. Szintén a nappaliból lehet felmenni a tetőtérbe egy fémszerkezetű falépcsőfokos lépcsőn. Ezen a szinten két tágas szoba van, az egyik a hegyre néz, a másik pedig a Balatonra. Utóbbinak van egy erkélye, ahonnan gyönyörködni lehet a tó és a környék látványában. Az ingatlan víz, villany közművekkel rendelkezik, a szennyvíz egyedi emésztőbe ürül. Az épület a nappaliban lévő cserépkályhával fűthető. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A 650 m2-es kert bekerített, sok dísznövénnyel, fával (tuják, nyírfa, fenyő, gyümölcsfák, füge, bokrok), szép szobrokkal. Egy kis munkával igazi romantikus hangulatú környezet varázsolható belőle. Épített szalonnasütő és ásott kút is van, amiből a kertet lehet locsolni, valamint halpucoló hely vízcsappal, madáritató medence egy szép szoborral, illetve betonozott rész a kerti garnitúrának vagy medencének. Az épület korának megfelelő állapotú, folyamatosan karbantartott, de hosszú távon korszerűsítést, felújítást igényel. Csendes helyet keresőknek nem alkalmas. Igény esetén csaknem a teljes berendezés maradhat. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Alsóörs Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Alsóörs Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Alsóörs

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Vállalkozásra, nyaralásra, nyaraltatásra is alkalmas panorámás ingatlan Balatonalmádiban

Nyaralásra, nyaraltatásra és vállalkozásra is alkalmas panorámás ingatlan vált eladóvá Balatonalmádiban.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Pécsely Öreghegyen hegyekre panorámás pince-présház nyaraló eladó

Pihenésre vagy szőlőszkedésre is alkalmas, hegyekre panorámás pince-présház nyaraló vált eladóvá Pécsely Öreghegyen. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az ingatlan művelés alól kivont, így nem kell kifüggeszteni, azonnal megvásárolható. A nyaraló adottságaiból kifolyólag pihenésre, feltöltődésre vagy kertészkedésre is alkalmas.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER - panorámás telek kicsi házzal Balaton-felvidéken

A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER, erről az eladó telekről ebben az élményben lehet része nap mint nap. Elámíthatja rokonait, barátait, üzletfeleit az innen feltáruló panorámával.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Panorámás zártkerti telek közművekkel, - lakókocsi elhelyezésére alkalmas - eladó

Ha szeretne egy olyan kis területet, ahol elhelyezhet egy lakókocsit és még a Balaton látványában is gyönyörködhet, akkor jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! Alsóörs és Balatonalmádi között eladó ez a művelés alól kivont panorámás zártkerti terület.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan Fonyódon eladó

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan eladó a Balaton déli partján. Ha a kertet rendbe rakja, a vízpartot kitísztítja és a házat felújítja, lényegesen többet fog érni az ingatlan.

Részletek