Örökpanorámás, mediterrán klímájú ház Balatonalmádiban


Örökpanoráma, kellemes mediterrán klíma, jó levegő, csend és nyugalom, valamint jó energiák jellemzik ezt az eladó balatonalmádi lakóházat, mely nyaralásra és állandó lakásra is kiválóan alkalmas akár több generációnak is.

Azonosító: cs_40456
Hasznos alapterülete: 164 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: gáz központi, gázkonvektor
Telek területe: 594 m2
Egyéb helyiségek: vendégház, nagy teraszok
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 95 millió Ft

Kétutcás ingatlan, jelenleg csak az egyik utcáról megközelíthető. Strand 770 m, vitorláskikötő 1000 m, vasútállomás 1400 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem 900 m, a városközpont pedig 1500 m távolságra van. Az építész tulajdonos tervezte lakóház 1993-ban épült, 38 cm vastag Porotherm téglafalakkal, vasbeton födémekkel, hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárókkal, fa tetőszerkezeten Bramac cserép fedéssel, három szinten 164 m2 hasznos alapterülettel, nagy Balatonra tájolt teraszokkal. A szintek a lakáson belüli lépcsőházon keresztül közelíthetők meg. Az alagsori rész önálló bejárattal is rendelkezik, itt akár különálló lakrész is kialakítható. Ezen a szinten (59 m2) tágas előtér, társalgó, vizesblokk, WC és lépcső alatti tároló került kialakításra. Az emeleti részre az alagsorból és a kertből is fel lehet menni. Vasbeton szerkezetű lépcső vezet fel márvány fellépőkkel a fedett teraszra, ahonnan már látszik a város, a káptalani dombok és a Balaton. Belépve a folyosóra érünk. Balra a nappali-étkező-konyha, jobbra a fürdőszoba és a lépcsőház, a folyosó végén pedig a hálószoba található. A tetőtérbe és pincébe gyönyörűen megmunkált tölgy lépcső vezet, a ház egészére jellemző az igényes famunka. A tetőtérben a folyosóról közelíthetők meg a helyiségek, a fürdőszoba és a két hálószoba. A délnyugati hálószoba előtt egy hatalmas, részben fedett terasz terül el, ahonnan gyönyörű a panoráma az egész városra, a Fűzfői-öbölre és a déli partra. Innen kellemes borozgatás közben követheti nyomon a Kék Szalag vitorlás verseny fordulóját a Fűzfői-öbölben, rácsodálkozhat a balatoni napfelkelték és napnyugták szépségére, élvezheti a tó körüli esti fényeket. Az ingatlan összközműves, kiépített benne a gázkazánnal működtethető fűtési rendszer, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az épületen látszik a szakszerű, átgondolt tervezés és a minőségi anyagokból történt kivitelezés. (Egyedi belső fa nyílászárók, bútorok, minőségi gránit és fa burkolatok, szép konyhabútor, mai kor igényeinek is megfelelő fürdőszobák.) A kert 594 m2, szépen karbantartott, nagy része füves dísznövényekkel, a hátsó kert pedig intim kint-tartózkodást biztosít a tulajdonosoknak. Ennek a sarkában kapott helyet egy különálló, hangulatos vendégház, melyet akár a másik utcáról megközelíthetővé is lehet tenni. Téglaépület, vasbeton födémmel, fa tetőszerkezeten Bramac cserép fedéssel, fa nyílászárókkal, gázkonvektoros fűtéssel. 30 m2 alapterületű, konyha-nappali és vizesblokk kapot helyet benne. A tetőtéri része jelenleg külső feljárattal közelíthető meg, ahol további hálószoba is kialakítható. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonalmádi Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonalmádi Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonalmádi

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan Fonyódon eladó

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan eladó a Balaton déli partján. Ha a kertet rendbe rakja, a vízpartot kitísztítja és a házat felújítja, lényegesen többet fog érni az ingatlan.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Örökpanorámás, nagyméretű építési telek nagy tervekhez Balatonalmádiban

A város a lábai alatt hever, ha megvásárolja ezt a telket és építkezik rá. Örökpanorámás építési telek vált eladóvá Balatonalmádi központi részén, ahonnan rálátni a városra, a Fűzfői-öböl egészére és a vörösberényi városrészre is.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER - panorámás telek kicsi házzal Balaton-felvidéken

A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER, erről az eladó telekről ebben az élményben lehet része nap mint nap. Elámíthatja rokonait, barátait, üzletfeleit az innen feltáruló panorámával.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Színvonalas, modern ház eladó strandközelben Zamárdiban

Színvonalas élet egy modern házban! Ezt tudja biztosítani Önnek ez az eladó zamárdi lakóház, ha a tulajdonosa lesz. A színvonal mellé kitűnő fekvést is kap, mert a 2,5 km hosszú szabad strand mindössze 230 m-re található. Budapestről is gyorsan elérhető az autópályán, a komps is közel van az északi partra való átkeléshez.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek