Strandközeli, felújított ikernyaraló teljes berendezéssel együtt eladó


Azonnal használható, szépen felújított, strandközeli ikernyaralórész vált eladóvá Balatonfűzfőn teljes berendezésével együtt, melyben rögtön megtalál minden kényelmet.

Azonosító: ny_30386
Hasznos alapterülete: 85 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: elektromos
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: fürdő, terasz, erkély, kerti pergola, sütögető, tároló
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, gázcsonk
Irányár: 31,5 millió Ft

A strand mindössze 250 m. A környék rendezett, keskeny aszfaltos út vezet az ingatlanhoz. A telekre 3-4 autóval is be lehet állni. A terület jogilag osztatlan közös a szomszéddal, de használatában megosztott, a közművek is külön kerültek bekötésre. Az épület 1978-ban épült, a jelenlegi tulajdonos 2014-ben teljes körűen felújította. Újak a víz-, villanyvezetékek, a burkolatok, a nyílászárók, a külső homlokzatfestés, valamint a lapostető is felújításra került. A kertet is szépen parkosították, térkövezték. A nyaraló hasznos alapterülete 85 m2 + teraszok. Az alsó szinten étkező-konyha, szoba és nagy fürdőszoba kapott helyet. A földszinti részre fedett lépcsőn jutunk fel, ahonnan a 11 m2-es teraszra érünk és innen tudunk belépni a házba. Rögtön a nappaliba jutunk. Ebből a helyiségből nyílik balra 2 hálófülke, a WC és a fürdőszoba. Az épület mögött húzódó erkélyre (8,4 m2) a nappaliból és a hátsó szobából is ki lehet menni. A szabályos téglalap alakú telek ingatlanhoz tartozó része 285,5 m2, úgy alakították ki, hogy kevés munkával, könnyen karban tartható legyen. Az épület előtt és mögött térköves rész húzódik, mellette pedig füves sáv. Az előkertben is kialakítottak egy füves részt, ahova a fából készült egyedi napozót helyezték. A kert sarkaiban sziklakertek és egy fából készült tároló van. A ház mögötti kerti sütögető és pergola pedig a családi és baráti összejövetelek remek helyszíne lehet. Az ingatlan összközműves, víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, gázcsonk a telken. A felső szint fűthető elektromos fűtő-hűtő berendezéssel. Ha olyan nyaralót keres, melyet rögtön birtokba vehet, a kisujját sem kell mozdítania és megvan minden kényelme, nézze meg ezt a lehetőséget! Ha további információra van szüksége, vagy meg szeretné nézni az ingatlant, hívja a Csudijó-Stúdió Kft-t Balatonalmádiban. www.csudijoingatlan.hu


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonfűzfő Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Alsóörs

Alsóörs központi, kedvelt részén, strandtól 800 m-re nyaraló nagy telken eladó

Alsóörs frekventált, központi részén vált eladóvá ez a jól benapozott kerttel rendelkező nyaraló. Boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, hivatal a közelben, a kikötő 600 m-re, a strand 800 m-re található.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Balatonfűzfőn csendes helyen árnyas, légkondícionált kis nyaraló eladó

Balatonfűzfőn vált eladóvá ez a vadregényes kertben található, saroktelken elhelyezkedő árnyas, légkondícionált kis nyaraló. A strand kb. 2 km, buszmegálló, vasútállomás 850 m, boltok, éttermek a közelben találhatók.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közvetlen vízparti, panorámás luxusnyaraló több apartmannal eladó a Balaton déli partján

Közvetlen vízparti panorámás luxusnyaraló eladó a Balaton déli partján, mely vállalati üdülőnek, panziónak, nagybobb családnak is kiváló lehetőség. 18 m széles magánvízpart kiépített partvédőművel, saját stéggel, előtte nádas vagy idegen tulajdonú terület nincs. Saját vízpartján tarthat alacsony merülésű vitorlást, csónakot, szörfözhet, vizibiciklizhet, úszhat, horgászhat, napozhat és bármikor gyönyörködhet a víz, a túlpart látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, felújítandó, bővíthető nyaraló nagy, megosztható telken eladó

Csendes, természetközeli helyen bővíthető, lakóházzá minősíthető nyaraló eladó Balatonalmádiban. Az ingatlan zsákutcában fekszik, aszfaltos úton könnyen megközelíthető. Strand kb. 1,5 km, a központ kb. 2,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Strandközeli, takaros ikernyaraló eladó Balatonkenesén

Balatonkenese üdülőtelepen vált eladóvá ez a takaros ikernyaraló. Jogilag egy egység a másik ikerféllel, de használatában megosztott. A hozzá tartozó telekrész körbekerített, a közművek is önállóan kerültek bekötésre. A két ingatlanrészt elválasztó falazott kerítésnek, a zárt fabetétes utcafronti kerítésnek és a nádazott oldalkerítésnek köszönhetően intim teret alakítottak ki a kerti kinttartózkodásnak. Az ingatlan szabadstrandtól való távolsága 650 m, a nagy strand is kb. ekkora távolságra található.

Részletek