Strandközeli, felújított ikernyaraló teljes berendezéssel együtt eladó


Azonnal használható, szépen felújított, strandközeli ikernyaralórész vált eladóvá Balatonfűzfőn teljes berendezésével együtt, melyben rögtön megtalál minden kényelmet.

Azonosító: ny_30386
Hasznos alapterülete: 85 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: elektromos
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: fürdő, terasz, erkély, kerti pergola, sütögető, tároló
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, gázcsonk
Irányár: 31,5 millió Ft

A strand mindössze 250 m. A környék rendezett, keskeny aszfaltos út vezet az ingatlanhoz. A telekre 3-4 autóval is be lehet állni. A terület jogilag osztatlan közös a szomszéddal, de használatában megosztott, a közművek is külön kerültek bekötésre. Az épület 1978-ban épült, a jelenlegi tulajdonos 2014-ben teljes körűen felújította. Újak a víz-, villanyvezetékek, a burkolatok, a nyílászárók, a külső homlokzatfestés, valamint a lapostető is felújításra került. A kertet is szépen parkosították, térkövezték. A nyaraló hasznos alapterülete 85 m2 + teraszok. Az alsó szinten étkező-konyha, szoba és nagy fürdőszoba kapott helyet. A földszinti részre fedett lépcsőn jutunk fel, ahonnan a 11 m2-es teraszra érünk és innen tudunk belépni a házba. Rögtön a nappaliba jutunk. Ebből a helyiségből nyílik balra 2 hálófülke, a WC és a fürdőszoba. Az épület mögött húzódó erkélyre (8,4 m2) a nappaliból és a hátsó szobából is ki lehet menni. A szabályos téglalap alakú telek ingatlanhoz tartozó része 285,5 m2, úgy alakították ki, hogy kevés munkával, könnyen karban tartható legyen. Az épület előtt és mögött térköves rész húzódik, mellette pedig füves sáv. Az előkertben is kialakítottak egy füves részt, ahova a fából készült egyedi napozót helyezték. A kert sarkaiban sziklakertek és egy fából készült tároló van. A ház mögötti kerti sütögető és pergola pedig a családi és baráti összejövetelek remek helyszíne lehet. Az ingatlan összközműves, víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, gázcsonk a telken. A felső szint fűthető elektromos fűtő-hűtő berendezéssel. Ha olyan nyaralót keres, melyet rögtön birtokba vehet, a kisujját sem kell mozdítania és megvan minden kényelme, nézze meg ezt a lehetőséget! Ha további információra van szüksége, vagy meg szeretné nézni az ingatlant, hívja a Csudijó-Stúdió Kft-t Balatonalmádiban. www.csudijoingatlan.hu


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonfűzfő Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, nagyméretű, társasház építésre is alkalmas telek eladó Balatonalmádiban

Balatonalmádi csendes, pihenésre alkalmas, hangulatos részén eladó ez a nagyméretű építési telek, melyre akár négyes társasház is elhelyezhető. Az ingatlan zsákutcában fekszik, aszfaltos úton könnyen megközelíthető. Strand kb. 1,5 km, a központ kb. 2,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló Balaton déli partján eladó

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton déli-partján 27 m széles saját vízparttal, kiépített partvédőművel és további extrákkal. A telekről és a házból is gyönyörű panoráma van a tóra. A ház megvásárlásával a Balaton nyújtotta összes élvezet is a birtokába kerül, fürödhet, napozhat saját vízpartján, horgászhat saját stégjén, tarthat csónakot vagy kishajót, hódolhat egyéb vízi sportoknak és mindezeket megoszthatja rokonaival, barátaival, ha őket is meghívja. Illetve jó pénzért ki is adhatja, tehát még pénzt is szerezhet vele.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Pénzesgyőrben felújítás alatt álló lakóház eladó

Pénzesgyőrben vált eladóvá ez a felújítás alatt álló lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Modern elrendezésű lakóház Balatonkenesén

Jó elrendezésű, csendes helyen fekvő lakóház Balatonkenesén eladó

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas ikerház Balatonalmádi központi részén

Olyan többfunkciós panorámás ikerházat kínálok Balatonalmádi központi részén, mely lakásra, kiadásra, több generáció együttélésére is alkalmas lehet.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Strand melletti nyaraló Balatonakarattyán eladó

Közvetlenül strand mellett nyaralhat!!! Balatonakarattya kedvelt parti részén kínálom eladásra ezt a nagyméretű telken álló kis nyaralót.

Részletek