Újszerű, igényes lakóház Balatonvilágoson


Siófok térségében eladó ez az újszerű, minőségi anyagokból igényesen megépített kétszintes lakóház.

Azonosító: Cs_40305
Hasznos alapterülete: 135 m2
Szobák száma: 6
Fűtés: gáz cirkó
Telek területe: 487 m2
Egyéb helyiségek: pergola - kocsibeálló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 49,9 millió Ft

A kifogástalan műszaki állapotú épület 2008 évben készült el, korszerű szerkezetekkel, minőségi anyagok felhasználásával. Az épület télen-nyáron használható, teljesen kész, befejezett, azonnal költözhető. Hasznos alapterülete 135 m2. A földszinti részen (75 m2) előtér, nappali, konyha, étkező, terasz, hálószoba, fürdőszoba, WC és kamra található. A tetőtérben (60 m2) előtér, 4 hálószoba, fürdőszoba és Wc került kialakításra. A helyiségek padlóburkolatai olasz járólapok, a szobák parkettásak. A belső nyílászárók, emeletre felvezető lépcső, mind egyedi gyártásúak, fenyőfából készültek.
A házba minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, földkábelen a villany (220 V háztartási és 380 V ipari áram), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A családi ház fűtése, gázközponti padlófűtés. A meleg vizet és a fűtést a Vaillant turbóventillációs kombi gázkazán biztosítja. Riasztó ki van építve.
A telek mérete 487 m2. A ház közvetlen környezete igényes. A kertben lévő dísznövények átgondoltan lettek összeválogatva, vannak különleges örökzöldek, rózsák, díszfák, törpe növésű tuják, borókák, kecskerágó és még sok egyéb növényritkaság. Autókkal az automata kertkapun lehet beállni a telekre. Az épület mellett került kialakításra a pergola, mely alatt, a hűvösben, a burkolt beállón, 3 - 4 autó parkolására van lehetőség. A kert hátsó részén van egy szerszámtároló faház. Lakóháznak, nyaralónak egyaránt kiváló lehetéség. További információért, képekért, alaprajzért, ajánlatokért hívja a CSUDIJÓ-STÚDIÓ Kft-t Balatonalmádiban.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is hasznosítható lakóház Balatonalmádiban eladó

Több célra is hasznosítható ingatlant kínálok eladásra Balatonalmádiban. Felújítás után kétlakásos lakóháznak, nyaralónak, de apartmanháznak, panziónak is kiválóan alkalmas lehet. Hasznosítása az Ön igényei szerint alakítható.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, vízközeli, bővíthető nyaraló Balatonszepezden eladó

Balatonszepezden vált eladóvá ez a szép panorámás nyaraló, mely a Balatonhoz is nagyon közel fekszik. Megközelítése aszfaltos úton lehetséges.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Színvonalas, minőségi, fsz-es lakóház vendégházzal Balatonszemesen eladó

Színvonalas, minőségi, földszintes lakóház vendégházzal Balatonszemesen eladó, ahol megtalálja álmai otthonát vagy nyaralóját. Egy helyen, de mégis külön lehet nagyobb gyermekével, idősebb szülőjével, barátaival, rokonaival.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, zártkerti, beépíthető zártkerti ingatlan belterület mellet Révfülöpön eladó

Révfülöpön vált eladóvá ez az örökpanormás zártkerti telek közvetlenül belterület mellett. Megközelítése csaknem végig aszfalt úton lehetséges, az utolsó 50 m jó minőségű földút. A terület a Fülöp-hegyi Milleniumi Kilátó és a központ közti rész között található. Közvetlen mellette már belterület van.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Panorámás kicsi házikó Alsóörs központjában eladó

Alsóörs központjában, az ófaluban vált eladóvá ez a kicsi házikó tetőteréből szép rálátással a Balatonra, szoba-konyhás melléképülettel. Nyaraló, lakó és üzleti célra is hasznosítható. Boltok, buszmegálló, hivatal 300-500 m-en belül elérhető. Veszprém kb. 10 km.

Részletek