Jól megépített, igényes ház nagy terekkel, sok extrával Veszprémben eladó


Masszív, jól megépített, háromszintes, igényes ház vált eladóvá intim, nagyméretű telekkel, sok extrával Veszprém frekventált központ közeli kertvárosi részén.

Azonosító: Cs_40382
Hasznos alapterülete: 0 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: gázkazán padlófűtéssel és radiátorokkal
Telek területe: 987 m2
Egyéb helyiségek: hatalmas terasz, tárolók
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 89,9 millió Ft

Az épület 1986-ban épült, masszív, egyetlen repedés nem látható rajta sem kívül, sem belül. A jelenlegi tulajdonosok a 2000-es évektől folyamatosan felújították. Szerkezetek: beton sávalap, 38 cm vastag teherhordó falak korszerű falazóelemből, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Bramac cserép, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, redőnnyel, tölgyfa beltéri ajtók, tölgy lépcső, tölgy gardrób. Az épület kelet-nyugati tájolású, a bejárat az utcafront felől nyílik. Alapterületek: pince kb. 100 m2, földszint kb. 160 m2, tetőtér kb. 136 m2. A pinceszinten műhely, 2 tároló, mosókonyha-kazánház, közlekedő található. A földszinti részre belépve az előtérbe érünk, innen jobbra van a garázs. Továbbmenve egy kis folyosóról nyílnak a helyiségek, balra az étkező, innen lehet felmenni a tetőtérbe egy tölgyfa lépcsőn, illetve egy szoba és a konyha. A folyosó, az étkező, a konyha és a nappali között nincsenek ajtók, bolthajtásos átjárókon keresztül lehet közlekedni, így az ezekben a helyiségekben tartózkodók tulajdonképpen egy térben vannak. A konyhából és a nappaliból is ki lehet menni a részben fedett teraszra, mely melegebb időben lakótérként is használható. Ezen a szinten van még egy kamra, egy fürdőszoba és egy WC. A tetőtérben egy tágas előtérből nyílnak a helyiségek, jobbra-balra 2-2 szoba, középen pedig a gardróbon keresztül megközelíthető fürdőszoba és Wc. A kertre néző két szobának közös erkélye van. Az ingatlan összközműves, fűtését egy Vaillant típusú gázkazán biztosítja a lakótérben padlófűtéssel megoldva, a pinceszinten pedig radiátor hőleadókkal. A konyhabútor tölgyfából készült gránit mosogatóval, beépített mosogatógéppel és tűzhellyel. A tetőtéri fürdőszobában gőzkabinos zuhanyzó és masszázs színváltós sarokkád kényezteti a testet. Minden szoba légkondícionált, házi telefonközpont van. A 987 m2-es kert a kerítés mellé ültetett 150 db tujának köszönhetően teljesen zárt, intim teret biztosít a kint tartózkodás során. Nagy része füves, az öntözéséről automata öntözőberendezés gondoskodik. Ezen kívül található itt egy (7,2 x 3,6 m) medence gépészettel, egy kis tavacska, sütögető, sarkában pedig egy szerszámos. A ház melletti rész térkövezett, 3 autó tud parkolni, az elektromos kapu alatti terület fűthető. Ajánlom azoknak, akik jó helyen lévő, jó minőségű ingatlant keresnek nagy terekkel és intim, gondozott medencés kerttel. Veszprémben fsz-i kertkapcsolatos egyedi fűtésű garzon, vagy fsz-i 1,5 szobás egyedi fűtésű lakás, illetve 3 szobás jó állapotú lakóház beszámítása lehetséges. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért, megtekintés végett hívja Magasmarti Anikót Balatonalmádiban.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Új építésű, földszinti, 1+2 szobás galériás lakás

Földszinti 1+2 szobás lakás meglévő épületben, új építésűnek minősül.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Közvetlen belvárosi fejlesztési terület Veszprémben

Veszprém belvárosában, frekventált helyen 2661 m2 nagyságú fejlesztési terület bontandó épületekkel eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

100 ha szántó Ajka térségében

Ajka és Szőc határában 100 ha külterületi szántó 3 tagban eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Új építésű, földszinti 1,5 szobás lakás

Földszinti másfél szobás lakás meglévő épületben, új építésűnek minősül.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Strand melletti nyaraló Balatonakarattyán eladó

Közvetlenül strand mellett nyaralhat!!! Balatonakarattya kedvelt parti részén kínálom eladásra ezt a nagyméretű telken álló kis nyaralót.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfüred

Örökpanorámás, beépíthető külterületi telek belterület mellett

Örökpanorámás, nagyméretű, beépíthető külterületi telek belterület határán Balatonfüreden.

Részletek