Belváros közeli, takaros, földszintes lakóház Veszprémben eladó


Veszprém ősi városrészén, az állatkert fölött vált eladóvá ez a takaros, takarékos és szépen felújított, földszintes lakóház. Élhető, jól lakható házat ajánlok Önöknek, aminek a kertje is könnyen karbantartható. Nem kell sokat dolgozni benne, csak élvezni a saját terület nyújtotta pihenést, kikapcsolódást.

Azonosító: cs_40461
Hasznos alapterülete: 80 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: Saunier Duval gázkazánról radiátorokkal
Telek területe: 283 m2
Egyéb helyiségek: pince, tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 58 millió Ft

Régi, de masszívan megépített kőházról van szó, melyet a tulajdonosok teljes körűen felújítottak. A homlokzatra nikecell hőszigetelés került, a nyílászárókat korszerű műanyag hőszigetelt szerkezetekre cserélték redőnnyel, újak a burkolatok, a konyha, a fürdőszoba, illetve a ház teljes víz-, villany- és csatorna vezetékrendszere, szerelvényei. Hasznos lakóterülete 80 m2. Belépve az előtérbe érünk, innen nyílik jobbra a fürdőszoba, balra a hálószoba, szemben pedig a még egy szoba és a nappali. A nappaliból közelíthető meg a konyha, melynek külön bejárata is van az udvarról. Alatta egy pince található. A konyhához csatlakozik külön bejárattal egy vendégszoba, amellett pedig egy kisebb tároló kapott helyet. Az ingatlan összközműves. A ház fűtését és melegvíz-ellátását a Saunier Duval turbó-kombi gázkazán biztosítja. A kert 283 m2, pihenőkert, egy-két gyümölcsfa található benne. Hátsó végében áll egy kb. 25 m2-es tároló, mely műhelynek is használható. Kocsival a telekre nem lehet beállni, parkolni a kerítés előtt kialakított burkolt felszíni beállón lehet. Ha olyan házat keres, melyben gondtalanul élheti a mindennapjait, feltétlenül nézze meg ezt az ingatlant. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Örökpanorámás, nagyméretű építési telek nagy tervekhez Balatonalmádiban

A város a lábai alatt hever, ha megvásárolja ezt a telket és építkezik rá. Örökpanorámás építési telek vált eladóvá Balatonalmádi központi részén, ahonnan rálátni a városra, a Fűzfői-öböl egészére és a vörösberényi városrészre is.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Alsóörs központi részén szép telken kis nyaraló eladó

Alsóörs frekventált, központi részén vált eladóvá ez a jól benapozott kerttel rendelkező nyaraló. Boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, hivatal a közelben, a kikötő 600 m-re, a strand 800 m-re található. Az ingatlan nyaralónak, átépítés után lakóháznak is jól alkalmas lehet.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Frekentált helyen, 4 szobás, jó elosztású lakás eladó Veszprémben

Veszprém frekventált részén vált eladóvá ez a negyedik emeleti 4 szobás lakás tégla épületben. A felső szinti elhelyezkedés fitten tartja a tulajdonost, ezen a szinten már kevesebb a por, a zaj és szép rálátás van a városra, valamint csak egy szomszéd van. A lakás nagyobb családnak, két generációnak is alkalmas, de befektetési szempontot figyelembe véve akár 8 diáknak ki is adható.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes lakóház medencével, sportpályával, sok extrával eladó

Elsősorban sportos életmódot folytató és a szépség, a kifinomult ízlés iránt fogékony tulajdonost keres ez a tihanyi örökpanorámás, csendes helyen lévő, mediterrán klímával bíró, medencés, sportpályás, előkelő szomszédsággal rendelkező ingatlan. A Balaton légvonalban 400 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek