Újszerű, igényes lakóház Balatonvilágoson


Siófok térségében eladó ez az újszerű, minőségi anyagokból igényesen megépített kétszintes lakóház.

Azonosító: Cs_40305
Hasznos alapterülete: 135 m2
Szobák száma: 6
Fűtés: gáz cirkó
Telek területe: 487 m2
Egyéb helyiségek: pergola - kocsibeálló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 49,9 millió Ft

A kifogástalan műszaki állapotú épület 2008 évben készült el, korszerű szerkezetekkel, minőségi anyagok felhasználásával. Az épület télen-nyáron használható, teljesen kész, befejezett, azonnal költözhető. Hasznos alapterülete 135 m2. A földszinti részen (75 m2) előtér, nappali, konyha, étkező, terasz, hálószoba, fürdőszoba, WC és kamra található. A tetőtérben (60 m2) előtér, 4 hálószoba, fürdőszoba és Wc került kialakításra. A helyiségek padlóburkolatai olasz járólapok, a szobák parkettásak. A belső nyílászárók, emeletre felvezető lépcső, mind egyedi gyártásúak, fenyőfából készültek.
A házba minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, földkábelen a villany (220 V háztartási és 380 V ipari áram), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A családi ház fűtése, gázközponti padlófűtés. A meleg vizet és a fűtést a Vaillant turbóventillációs kombi gázkazán biztosítja. Riasztó ki van építve.
A telek mérete 487 m2. A ház közvetlen környezete igényes. A kertben lévő dísznövények átgondoltan lettek összeválogatva, vannak különleges örökzöldek, rózsák, díszfák, törpe növésű tuják, borókák, kecskerágó és még sok egyéb növényritkaság. Autókkal az automata kertkapun lehet beállni a telekre. Az épület mellett került kialakításra a pergola, mely alatt, a hűvösben, a burkolt beállón, 3 - 4 autó parkolására van lehetőség. A kert hátsó részén van egy szerszámtároló faház. Lakóháznak, nyaralónak egyaránt kiváló lehetéség. További információért, képekért, alaprajzért, ajánlatokért hívja a CSUDIJÓ-STÚDIÓ Kft-t Balatonalmádiban.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, vízközeli közművesített építési telek Balatonszepezden

Balatonszepezden vált eladóvá ez a szép panorámás belterületi építései telek, mely a Balatonhoz is nagyon közel fekszik.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

62 ha művelt szántó Ajka térségében

Ajka és Szőc határában 62 ha külterületi szántó 3 tagban eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balaton északi partján közvetlen vízparti nyaraló csendes, nyugodt helyen eladó

Balaton északi partján csendes, nyugodt helyen közvetlen vízparti nyaraló eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Panorámás kicsi házikó Alsóörs központjában eladó

Alsóörs központjában, az ófaluban vált eladóvá ez a kicsi házikó tetőteréből szép rálátással a Balatonra, szoba-konyhás melléképülettel. Nyaraló, lakó és üzleti célra is hasznosítható. Boltok, buszmegálló, hivatal 300-500 m-en belül elérhető. Veszprém kb. 10 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Egyedi ajánlat igényeseknek és panoráma imádóknak!!!

Balatonalmádi legfrekventáltabb részén vált eladóvá ez a korszerű, minőségi anyagokból épített, lakberendező által berendezett lakóház úszómedencével, teljes berendezéssel együtt. Csak át kell vennie és máris élvezheti az ingatlan nyújtotta előnyöket. Különös adottsága, hogy a telek minden pontjáról és szinte az épület minden ablakából rálátni a vízre. A szomszédok távol esnek, zavartalan pihenést biztosít és ihletet meríthet a látványból. A földszinti lakótér úgy lett kialakítva, hogy közvetlenül kapcsolódjon a teraszhoz, a medencéhez és a kerthez is. A tulajdonos így mindenkor maximálisan tudja élvezni a lakás, a medence és a kert nyújtotta kényelmet, közben gyönyörködve az „ezerszínű” Balaton látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örvényesen értékes, gondozott, bekerített építési telek eladó

Örvényesen vált eladóvá ez a jó adottságokkal rendelkező, értékes építési telek. A településen családias hangulatú szabad strand található, mely az ingatlantól kb. 1300 m, a horgásztanya pedig kb. 860 m.

Részletek