Újszerű, nappali + 4 szobás, igényes, kényelmes lakóház eladó


Kényelmes, jó terekkel rendelkező, igényes lakóház várja a Balaton-felvidéken új tulajdonosát, aki a vidék csendjére vágyik, de nagyvárosi kényelméről sem szeretne lemondani. 3-4 gyerekes családnak is ideális, falusi CSOK is felvehető erre a nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, nagy teraszos ingatlanra. Mencshely a nyugalom szigete, egy gyönyörű kis falu Balatonakali fölött. Balatontól mindössze 9 km, Balatonfüred 20 km, Veszprém pedig 28 km távolságra van.

Azonosító: cs_40459
Hasznos alapterülete: 193 m2
Szobák száma: 5
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán, gázkazán, vaskályha
Telek területe: 1087 m2
Egyéb helyiségek: garázs, melléképület
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 49 millió Ft

Az épület 2001-ben épült, melyet új tulajdonosai 2018-ban tovább alakítottak és szépítettek, ezért újszerű állapotban van. Fő szerkezeti elemei: beton alap, 38 cm vastag POROTHERM téglafalak, POROTHERM födém és áthidaló rendszer, fa tetőszerkezet, cserép fedés, műanyag hőszigetelt nyílászárók szúnyoghálóval, alumínium redőnyökkel. Burkolatok minőségi mázas kerámia, nappaliban parafa padló, tetőtérben Vinyl padló. A ház kétszintes, hasznos alapterülete összesen 193 m2. A földszinti részre (100 m2) a ház oldalából nyíló előtéren keresztül jutunk. A szélfogóból rögtön a konyha-étkezőbe lépünk, ahonnan egy boltívvel került leválasztársa a nappali. A konyhában igényes IKEA konyhabútor van beépített gépekkel. Az étkezőből egy folyosó vezet a hálszobába, a garázsba és a fürdőszobába, amihez egy finn szauna is csatlakozik. Az étkező-konyhához a fedett 26 m2-es hátsó terasz csatlakozik, mely délkeleti tájolása következtében a meleg nyári napokon is kellemes kinttartózkodást biztosít. A tetőtérbe az étkező-konyhából megy fel a tölgyfából készült minőségi csigalépcső. A társalgóba érünk fel, innen nyílik a többi helyiség, a három hálószoba, egy fürdőszoba. Az egyik szobának saját fürdőszobája is van. A szobák jó méretűek, kényelmes használatot biztosítanak. A földszinti részen van a 17 m2-es fűtött garázs, valamint az innen és a teraszról is megközelíthető kazánház, melyben egy WC-kézmosót is kialakítottak. Az épület fűtését egy vegyes tüzelésű és egy gázkazán biztosítja, valamint az étkező-konyhában lévő vaskályha. Az ingatlan összközműves. A ház mögött egy 38 m2-es könnyűszerkezetes tároló található. A kert 1087 m2, füvesített, szépen gondozott. Néhány gyümölcsfa és díszbokrok találhatók rajta. Kisállatok tartására is lehetőség van. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan Fonyódon eladó

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan eladó a Balaton déli partján. Ha a kertet rendbe rakja, a vízpartot kitísztítja és a házat felújítja, lényegesen többet fog érni az ingatlan.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonfőkajáron takaros könnyűszerkezetes házikó eladó

Balatonfőkajáron vált eladóvá ez a csinos lakóház. Megközelítése kocsival és busszal is rendkívül könnyű. A faluban óvoda, iskola, orvos, posta, gyógyszertár, boltok vannak. A Balaton part kb. 5 km. Az M7 autópályáról is gyorsan megközelíthető.

Részletek