Panorámás, vízközeli, medencés lakóház Balatonszepezden eladó


Panorámás, vízközeli, medencés fiatal lakóház intim kerttel, melléképülettel eladó Balatonszepezden. Több lehetőséget is magában rejt az ingatlan. Használhatja állandó lakásra vagy nyaralásra, kiélvezve az ingatlan nyújtotta kényelmi elemeket. Illetve kiadható üdülővendégeknek, tehát bevételt termelhet vele. Az ingatlantól a Balaton légvonalban 380 m, a vízpart, ahol csónaktárolási lehetőség is van 750 m, a kiépített strand kb. 1,1 km.

Azonosító: cs_40468
Hasznos alapterülete: 265 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: Viessmann gázkazánról padlófűtés, radiátoros
Telek területe: 1166 m2
Egyéb helyiségek: pinceszinten garázs, háztartási helyiség, tárolók
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 140 millió Ft

. A három szintes épület a 90-es évek elején épült masszív szerkezettel, jó minőségi színvonalon. Főbb szerkezeti elemei: beton alap, tégla falazat, vasbeton födémek, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. A lábazat és a támfalak mindenhol vörös kőből készültek. Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű, műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal és motoros redőnyökkel felszerelve. Összes hasznos alapterülete 265 m2. A pinceszinten (100 m2) garázs található automata garázsajtóval, valamint a háztartási helyiség, ahol a Viessmann gázkazán és a mosógép, vizesblokk van, illetve még 3 tároló helyiség, melyekben akár konditerem, szauna, szolárium, műhely is kialakítható. A földszinti részen (99 m2) 30 m2-es panorámás terasz, nappali-étkező, konyha, 4 hálószoba, fürdőszoba és Wc került kialakításra. A tetőtérben (93 m2, hasznos 66 m2) társalgó, két hálószoba, fürdőszoba és erkély található, az erkélyről szépen látszik a Balaton. A szintek között kényelmes vasbeton lépcsőn lehet közlekedni. Az épület összközműves, fűtése gázkazánról radiátorokkal és padlófűtéssel megoldott, a meleg vizet is a kazán állítja elő. A házba be van kötve a riasztó. A helyiségekben energiatakarékos LED-lámpák világítanak. Az U-alakú konyhabútorba beépítették a szagelszívót, főzőlapot, elektromos sütőt, mosogatógépet, hűtőszekrényt, gránit mosogatót. A 39 m2-es tégla melléképület Bramac cseréppel fedett, teakonyha és fürdőszoba is található benne, valamint egy pihenő és egy tároló helyiség. Kis ráfordítással önálló apartman is kialakítható belőle. Az 1166 m2-es telek szépen parkosított, szomszédoktól magas tuja sövénnyel szeparált. A kerten belüli szekciók, mint medence, kerti grillező, napozó terasz, hátsó kert egymástól növényzettel elválasztott. Így mindenki talál magának helyet a kertben, ahol akár egyedül, vagy a párjával vagy családdal, barátokkal tud pihenni, beszélgetni, ejtőzni. A telekre automata kapun lehet behajtani, 4 autóval lehet megállni a térkövezett burkolaton. A zöld növényzet jól beérett, automata öntözőrendszer gondoskodik a locsolásról. A medence kb. 45 m3-es, 1,20 m mély, vízforgatós, homokszűrős. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közvetlen vízparti építési telek felújítandó nyaralóval Balaton északi partján eladó

Ezen az eladó közvetlen vízparti ingatlanon teljes nyugalomban és harmóniában élhet a természettel, a vízzel, a vízi élővilággal. Kialakíthatja saját ízlése szerint balatoni paradicsomát akár a már rajta lévő régi gazdasági épület felújításával, akár új építésével.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Zamárdiban, vízközeli igényes, újszerű nyaraló eladó

Fiatal, igényes, panorámás nyaralót kínálok eladásra Zamárdiban, kb. 120 m-re a szabadstrandtól. A ház mediterrán stílusú, több terasszal is rendelkezik. 2009-ben épült modern anyagokból, igényes kivitelben, ma is újszerű állapotú.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek