Fiatalos, újszerű lakóház Bakonybélben eladó


Fiatal, újszerű lakóház vált eladóvá a Bakony egyik kedvelt településén, Bakonybélben. Túrázók, természetkedvelők számára nem ismeretlen, a falun keresztül vezet az Országos Kéktúra útvonala, itt található a híres Pannon Csillagvizsgáló is. Van bolt, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, művelődési ház + oxigéndús, tiszta levegő. A helyiek vendégszeretők, barátságosak.

Azonosító: cs_30417
Hasznos alapterülete: 123 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: padlófűtés vegyes tüzelésű és elektromos kazánról
Telek területe: 521 m2
Egyéb helyiségek: nappali-konyha-étkező, kamra, két fürdő
Hőszigetelés: 8 cm
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany - ipari áram, csatorna, vezetékes telefon, kábel-Tv, internet
Irányár: 26,45 millió Ft

Az épület 2005-ben épült korszerű anyagokkal és technológiákkal. Szerkezetei: betonalap, főfalak 30 cm Porotherm tégla + 8 cm hőszigetelés, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserép, osztrák Sücho típusú műanyag hőszigetelt nyílászárók. A kétszintes épület hasznos alapterülete 123 m2. Ebből a földszinti rész 78 m2, ahol előtér, nappali-konyha-étkező, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba és Wc található. A terek kialakítása modern, fiatalos, az alkalmazott színek pedig egyidi hangulatot adnak a lakásnak. A nappaliba beépítésre került egy 14 kW-os francia kandalló, mely akár az egész lakást befűti, a meleg a galárián keresztül a felső szintre is könnyen eljut. A galériás tetőtér alapterülete 54 m2. Itt társalgó, két hálószoba és fürdőszoba került kialakításra. A ház kétféle energiahordozóval is fűthető. A padlófűtéses központi fűtést fatüzelésű kazánról és 3x 3 kW teljesítményű Laing típusú kazánról is lehet fűteni. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan víz, villany (ipari áram is van), csatorna közművekkel rendelkezik, ezen kívül van vezetékes telefon, kábel-TV és internet is. A kert mindössze 521 m2, gondozott, könnyen karban tartható. Állandó lakásra nagyobb családnak is kiválóan megfelel. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Bakony Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Bakony Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Bakony

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Modern elrendezésű lakóház Balatonkenesén

Jó elrendezésű, csendes helyen fekvő lakóház Balatonkenesén eladó

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Strandközeli, takaros ikernyaraló eladó Balatonkenesén

Balatonkenese üdülőtelepen vált eladóvá ez a takaros ikernyaraló. Jogilag egy egység a másik ikerféllel, de használatában megosztott. A hozzá tartozó telekrész körbekerített, a közművek is önállóan kerültek bekötésre. A két ingatlanrészt elválasztó falazott kerítésnek, a zárt fabetétes utcafronti kerítésnek és a nádazott oldalkerítésnek köszönhetően intim teret alakítottak ki a kerti kinttartózkodásnak. Az ingatlan szabadstrandtól való távolsága 650 m, a nagy strand is kb. ekkora távolságra található.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes lakóház medencével, sportpályával, sok extrával eladó

Elsősorban sportos életmódot folytató és a szépség, a kifinomult ízlés iránt fogékony tulajdonost keres ez a tihanyi örökpanorámás, csendes helyen lévő, mediterrán klímával bíró, medencés, sportpályás, előkelő szomszédsággal rendelkező ingatlan. A Balaton légvonalban 400 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, jó állapotú, kétgenerációs nyaraló Balaton déli partján eladó

Lakóház minősítésű, jó állapotú, panorámás kétgenerációs nyaraló, ahonnan gyönyörködhet a Balaton látványában, kikapcsolódhat, feltöltődhet, alkothat, elbújhat a világ elől. A nappalik és hálószobák, valamint a terasz, és az egyik erkély is a Balatonra tájolt.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatonkenese központjában jó állapotú, kétlakásos lakóház eladó

Jó állapotú, kétlakásos, központ közelében fekvő lakóház vált eladóvá Balatonkenesén. A központ (boltok, bank, piac) pár perc gyalog, a strand kb. 1,2 km. Az épület földszinti része az 1960-as években épült, erre került rá a tetőtér 1990-ben. Jól megépített, masszív tégla (kisméretű, B-30-as, thermoton) épület vasbeton gerendás födémmel, fa tetőszerkezeten cserép fedéssel, földszinti részen műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokkal, szúnyoghálóval, rendőnnyel, tetőtérben fa egyesített szárnyú ablakokkal, jó állapotú burkolatokkal.

Részletek