Panorámás, egyedi kialakítású lakóház B.almádiban csendes helyen eladó


Panorámás, egyedi kialakítású lakóház eladó csendes helyen Balatonalmádiban, ahol a pinceszinten kialakíthatja saját kis kézműves műhelyét vagy wellness részlegét, vagy bármi egyebet, amire vágyik. Aszfaltos úton két utcáról is megközelíthető, a Balaton part 3 km, boltok, posta, orvosi rendelő 1 km-re található, iskola 1,3 km. Lakott környék jó szomszédokkal.

Azonosító: cs_40436
Hasznos alapterülete: 108 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán és gázkazán padlófűtéssel
Telek területe: 915 m2
Egyéb helyiségek: pinceszint, garázs
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 38,5 millió Ft

A háromszintes L-alakú épület 1993-ban épült. Fő szerkezetei: beton sávalap, tégla falak, vasbeton födém, fa nyeregtető Bramac cserép fedéssel, földszinten hőszigetelt ill. Tessauer nyílászárók, tetőtérben Sofa hőszigetelt nyílászárók. Hasznos laküterület két szinten 108 m2 + 53 m2 pince. A pinceszinten található a garázs, a kazánház és egyéb tárolók. A földszinti részre az utcafront felé nyíló bejáraton lehet bemenni. Belépve az előtérbe érünk, innen megy fel a lépcső a tetőtérbe és le az alagsorba. Továbbhaladva az étkezőbe jutunk. Ez az épület központi helyisége, innen nyílik szinteltolással a nappali, a konyha kamrával, valamint egy hálószoba és egy ajtóval leválaszott, előtérrel rendelkező lakrész, ahol egy hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. A nappaliból és az étkezőből is ki lehet menni a déli tájolású teraszra, melyet nyáron egy hatalmas diófa árnyékol. A tetőtérbe vasbeton lépcső vezet, galériás kialakítású. A galériáról közelíthető meg a két saját fürdőszobával rendelkező hálószoba, valamint a konyha. A fürdőszobák is a galériáról nyílnak. A déli szobának van egy erkélye a Balaton felé, ahonnan szép kilátás tárul a Fűzfői-öbölre és a környékre. A ház összközuműves, vegyes és gázkazánról is fűthető padlófűtéssel, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Építése óta felújítást nem végeztek rajta, korának megfelelő állapotú. A kert 915 m2, a szomszédok felől bekerített, az utcák felé nincs kerítés. Két hatalmas diófa és gyümölcsfák találhatók rajta, valamint fű. Lakóháznak, nyaralónak is jó választás olyan tulajdonosnak, aki csendre, nyugalomra vágyik. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonalmádi Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonalmádi Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonalmádi

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Panorámás, jó állapotú, kétgenerációs nyaraló Balaton déli partján eladó

Lakóház minősítésű, jó állapotú, panorámás kétgenerációs nyaraló, ahonnan gyönyörködhet a Balaton látványában, kikapcsolódhat, feltöltődhet, alkothat, elbújhat a világ elől. A nappalik és hálószobák, valamint a terasz, és az egyik erkély is a Balatonra tájolt.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Örökpanorámás, beépíthető, nagyméretű zártkerti ingatlan eladó Balatonalmádiban

Örökpanorámás, beépíthető, könnyen megközelíthető, nagyméretű zártkerti ingatlan vált eladóvá Balatonalmádi Újegyen. Itt távol lehet a szomszédoktól, senki nem zavarja pihenés közben, de ha kedve támad, gyorsan lent lehet a strandon, horgászhat, vitorlázhat, szörfözhet, stb. A terület kertészkedésre, gazdálkodásra is alkalmas. Az ingatlan végig aszfaltos úton közelíthető meg. Az autópályától kb. 15 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatonkenese központjában jó állapotú, kétlakásos lakóház eladó

Jó állapotú, kétlakásos, központ közelében fekvő lakóház vált eladóvá Balatonkenesén. A központ (boltok, bank, piac) pár perc gyalog, a strand kb. 1,2 km. Az épület földszinti része az 1960-as években épült, erre került rá a tetőtér 1990-ben. Jól megépített, masszív tégla (kisméretű, B-30-as, thermoton) épület vasbeton gerendás födémmel, fa tetőszerkezeten cserép fedéssel, földszinti részen műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokkal, szúnyoghálóval, rendőnnyel, tetőtérben fa egyesített szárnyú ablakokkal, jó állapotú burkolatokkal.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Ajka határában 28 ha művelt szántó eladó

Ajka határában 32 ha külterületi szántó eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek