Belváros közeli, 1. emeleti 2,5 szobás lakás 2 garázzsal, pincével, kerttel eladó Veszprémben


Befektetés, saját lakás, vállalkozás céljára is alkalmas 2,5 szobás belváros közeli 1. emeleti lakás 2 garázzsal, saját használatú kerttel, pincével eladó négyes társasházban. A belváros kb. 1 km, ahonnan az ingatlan autóval, gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, szolgáltatások, étterem, cukrászda gyorsan elérhetők.

Azonosító: l_40435
Hasznos alapterülete: 79 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: Vaillant gázkazán radiátorokkal
Telek területe: 363 m2
Egyéb helyiségek: 2 garázs, 16 m2 pince, saját használatú kert
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 37,5 millió Ft

Az épület az 1960-as években épült, masszív 38-as tégla falakkal, vasbeton födémmel, fa nyeregtetőn cserép fedéssel. Nyílászárói még az eredeti gerébtokos fa szerkezetek, a burkolatok időközben cserélve lettek, jó állapotúak. A fűtést a saját Vaillant gázkazán szolgáltatja radiátor hőleadókkal. A lakás mérete 79 m2. Megközelítése a ház oldalából felmenő vasbeton lépcsőn lehetséges. Onnan még 7 lépcsőfok vezet a bejárati ajtóig. Belépve az előtérbe érünk, melyet nappalinak is lehet használni. Jobbra van a nagyméretű konyha, ebből nyílik a kamra. A konyhából továbbhaladva egy előtéren keresztül érjük el a fürdőszobát, és az egyik hálószobát. A másik hálószoba a folyosó végén található. A két szoba egymásból is elérhető. Az ingatlan összközműves. Az ikergarázs az épület mögött található. A garázsok mérete 22 – 22 m2. Az ajtók szélessége 2,38 m, magassága 2,16 m. Ezekbe a víz és villany is bekötésre került, az egyikben Wc is található kézmosóval, illetve fűthetőek egy közös kéményből. A saját használatú kertrész mérete 363 m2, ezen találhatók a garázsok és a kert (8x17 m). Jó ötletekkel és egy kis munkával remek pihenőkert varázsolható belőle, vagy konyhakertként is használható. Ezen kívül az ingatlanhoz tartozik még egy 16 m2-es kizárólagos használatú száraz pince. Jó helyen lévő több célra is hasznosítható ingatlan. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Jó állapotú nyaraló teljes berendezéssel együtt Lovason eladó

Lovas csendes, üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a jó állapotú, praktikus kialakítású nyaraló, mely teljes berendezéssel együtt eladó. Ön megvásárolja és már költözhet is, élvezheti a ház, a kert és a vidék nyújtotta nyugalmat és kényelmet.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Több célra is alkalmas háromlakásos társasház eladó B.almádiban

Balatonalmádiban vált eladóvá ez a több célra is hasznosítható ingatlan. Busszal is könnyen megközelíthető helyen van, ugyanakkor csendes környék. Boltok, iskola, templom, orvosi rendelő, posta 200-500 m-en belül elérhető. A Balaton part kb. 1,5 km.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Pénzesgyőrben felújítás alatt álló lakóház eladó

Pénzesgyőrben vált eladóvá ez a felújítás alatt álló lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett külterületi ingatlan Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő nyugati részéről könnyen megközelíthető külterületi ingatlant kínálok eladásra.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, felújítandó, bővíthető nyaraló nagy, megosztható telken eladó

Óriási telek, kiváló befektetés a Balaton partján! Balatonalmádi csendes, zöldövezeti részén, aszfaltos zsákutcában, a Balatontól és a strandtól mindössze 1,5 km távolságra, eladásra kínálok egy kétszintes, PANORÁMÁS,120 nm-es nyaralót. A tégla építésű nyaralóház egy közel 2000 m2 -es telken helyezkedik el, mely Balatonalmádi utolsó nagyméretű telkeinek egyike.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek