Belváros közeli, 1. emeleti 2,5 szobás lakás 2 garázzsal, pincével, kerttel eladó Veszprémben


Befektetés, saját lakás, vállalkozás céljára is alkalmas 2,5 szobás belváros közeli 1. emeleti lakás 2 garázzsal, saját használatú kerttel, pincével eladó négyes társasházban. A belváros kb. 1 km, ahonnan az ingatlan autóval, gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, szolgáltatások, étterem, cukrászda gyorsan elérhetők.

Azonosító: l_40435
Hasznos alapterülete: 79 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: Vaillant gázkazán radiátorokkal
Telek területe: 363 m2
Egyéb helyiségek: 2 garázs, 16 m2 pince, saját használatú kert
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 37,5 millió Ft

Az épület az 1960-as években épült, masszív 38-as tégla falakkal, vasbeton födémmel, fa nyeregtetőn cserép fedéssel. Nyílászárói még az eredeti gerébtokos fa szerkezetek, a burkolatok időközben cserélve lettek, jó állapotúak. A fűtést a saját Vaillant gázkazán szolgáltatja radiátor hőleadókkal. A lakás mérete 79 m2. Megközelítése a ház oldalából felmenő vasbeton lépcsőn lehetséges. Onnan még 7 lépcsőfok vezet a bejárati ajtóig. Belépve az előtérbe érünk, melyet nappalinak is lehet használni. Jobbra van a nagyméretű konyha, ebből nyílik a kamra. A konyhából továbbhaladva egy előtéren keresztül érjük el a fürdőszobát, és az egyik hálószobát. A másik hálószoba a folyosó végén található. A két szoba egymásból is elérhető. Az ingatlan összközműves. Az ikergarázs az épület mögött található. A garázsok mérete 22 – 22 m2. Az ajtók szélessége 2,38 m, magassága 2,16 m. Ezekbe a víz és villany is bekötésre került, az egyikben Wc is található kézmosóval, illetve fűthetőek egy közös kéményből. A saját használatú kertrész mérete 363 m2, ezen találhatók a garázsok és a kert (8x17 m). Jó ötletekkel és egy kis munkával remek pihenőkert varázsolható belőle, vagy konyhakertként is használható. Ezen kívül az ingatlanhoz tartozik még egy 16 m2-es kizárólagos használatú száraz pince. Jó helyen lévő több célra is hasznosítható ingatlan. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett belterületi szántó Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő keleti részén eladó belterületi ingatlan a körgyűrű és a vasútvonal között.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Alsóörs központi, kedvelt részén, strandtól 800 m-re nyaraló nagy telken eladó

Alsóörs frekventált, központi részén vált eladóvá ez a jól benapozott kerttel rendelkező nyaraló. Boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, hivatal a közelben, a kikötő 600 m-re, a strand 800 m-re található.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Csendes helyen, felújítandó, bővíthető nyaraló nagy, megosztható telken eladó

Óriási telek, kiváló befektetés a Balaton partján! Balatonalmádi csendes, zöldövezeti részén, aszfaltos zsákutcában, a Balatontól és a strandtól mindössze 1,5 km távolságra, eladásra kínálok egy kétszintes, PANORÁMÁS,120 nm-es nyaralót. A tégla építésű nyaralóház egy közel 2000 m2 -es telken helyezkedik el, mely Balatonalmádi utolsó nagyméretű telkeinek egyike.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Családi nyaralásra, kiadásra kiváló, korrektül megépített ház vendégházzal, buja kerttel, gyerekjátszótérrel Alsóörsön

Felhőtlen nyaralás a családdal, unokákkal ebben a korrektül megépített lakóházban Alsóörsön, melyhez vendégház és gyerekjátszótér is tartozik. De kiadásra is remek lehetőség. A ház csendes utcában van, a vasútállomás kb. 530 m, a kikötő 690 m, a strand pedig 720 m távolságra található. Közelben megy a kerékpárút is. A szomszédok állandó lakosok, akik figyelnek egymásra és a télen üresen álló nyaralókra is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Ajka határában 28 ha művelt szántó eladó

Ajka határában 32 ha külterületi szántó eladó.

Részletek