Belváros közeli, 1. emeleti 2,5 szobás lakás 2 garázzsal, pincével, kerttel eladó Veszprémben


Befektetés, saját lakás, vállalkozás céljára is alkalmas 2,5 szobás belváros közeli 1. emeleti lakás 2 garázzsal, saját használatú kerttel, pincével eladó négyes társasházban. A belváros kb. 1 km, ahonnan az ingatlan autóval, gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, szolgáltatások, étterem, cukrászda gyorsan elérhetők.

Azonosító: l_40435
Hasznos alapterülete: 79 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: Vaillant gázkazán radiátorokkal
Telek területe: 363 m2
Egyéb helyiségek: 2 garázs, 16 m2 pince, saját használatú kert
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 1
Közművek: összközmű
Irányár: 37,5 millió Ft

Az épület az 1960-as években épült, masszív 38-as tégla falakkal, vasbeton födémmel, fa nyeregtetőn cserép fedéssel. Nyílászárói még az eredeti gerébtokos fa szerkezetek, a burkolatok időközben cserélve lettek, jó állapotúak. A fűtést a saját Vaillant gázkazán szolgáltatja radiátor hőleadókkal. A lakás mérete 79 m2. Megközelítése a ház oldalából felmenő vasbeton lépcsőn lehetséges. Onnan még 7 lépcsőfok vezet a bejárati ajtóig. Belépve az előtérbe érünk, melyet nappalinak is lehet használni. Jobbra van a nagyméretű konyha, ebből nyílik a kamra. A konyhából továbbhaladva egy előtéren keresztül érjük el a fürdőszobát, és az egyik hálószobát. A másik hálószoba a folyosó végén található. A két szoba egymásból is elérhető. Az ingatlan összközműves. Az ikergarázs az épület mögött található. A garázsok mérete 22 – 22 m2. Az ajtók szélessége 2,38 m, magassága 2,16 m. Ezekbe a víz és villany is bekötésre került, az egyikben Wc is található kézmosóval, illetve fűthetőek egy közös kéményből. A saját használatú kertrész mérete 363 m2, ezen találhatók a garázsok és a kert (8x17 m). Jó ötletekkel és egy kis munkával remek pihenőkert varázsolható belőle, vagy konyhakertként is használható. Ezen kívül az ingatlanhoz tartozik még egy 16 m2-es kizárólagos használatú száraz pince. Jó helyen lévő több célra is hasznosítható ingatlan. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprém Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprém Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprém

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Körgyűrű mellett belterületi szántó Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő keleti részén eladó belterületi ingatlan a körgyűrű és a vasútvonal között.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Frekentált helyen, 4 szobás, jó elosztású lakás eladó Veszprémben

Veszprém frekventált részén vált eladóvá ez a negyedik emeleti 4 szobás lakás tégla épületben. A felső szinti elhelyezkedés fitten tartja a tulajdonost, ezen a szinten már kevesebb a por, a zaj és szép rálátás van a városra, valamint csak egy szomszéd van. A lakás nagyobb családnak, két generációnak is alkalmas, de befektetési szempontot figyelembe véve akár 8 diáknak ki is adható.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Modern elrendezésű lakóház Balatonkenesén

Jó elrendezésű, csendes helyen fekvő lakóház Balatonkenesén eladó

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprém

Belterületi telek Veszprémben

Veszprémben, az elkerülő északi részéhez közeli belterületi terület eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonkenese

Balatonkenese központjában jó állapotú, kétlakásos lakóház eladó

Jó állapotú, kétlakásos, központ közelében fekvő lakóház vált eladóvá Balatonkenesén. A központ (boltok, bank, piac) pár perc gyalog, a strand kb. 1,2 km. Az épület földszinti része az 1960-as években épült, erre került rá a tetőtér 1990-ben. Jól megépített, masszív tégla (kisméretű, B-30-as, thermoton) épület vasbeton gerendás födémmel, fa tetőszerkezeten cserép fedéssel, földszinti részen műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakokkal, szúnyoghálóval, rendőnnyel, tetőtérben fa egyesített szárnyú ablakokkal, jó állapotú burkolatokkal.

Részletek