A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER - panorámás telek kicsi házzal Balaton-felvidéken


A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER, erről az eladó telekről ebben az élményben lehet része nap mint nap. Elámíthatja rokonait, barátait, üzletfeleit az innen feltáruló panorámával.

Azonosító: t_40451
Hasznos alapterülete: 69 m2
Szobák száma: 1
Fűtés: vaskályha
Telek területe: 4760 m2
Egyéb helyiségek: fürdőszoba, fedett terasz
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany
Irányár: 100 millió Ft

Elhelyezkedése, szabályoshoz közeli alakja, beépíthetősége folytán többcélú hasznosítása is lehetséges. A rá felhúzható épületet használhatja nyaralási célra, állandó lakásra, de vendéglátó és szálláshely célra is, kiválaszthatja a saját igényének megfelelő funkciót. De megtarthatja ezt az állapotot is. Közvetlenül az erdő alatt helyezkedik el Zánka fölött, jó minőségű aszfaltos és jól beállt murvás úton közelíthető meg. Bekerített, a Balaton felé lejtő terület, tetején egy kb. 150 m2-es platóval, melyen a jelenlegi épület is áll. 1974-ben épült 30-as blokktéglából, nyeregtetővel, műanyag hőszigetelt nyílászárókkal, hőszigetelt, akár télen is használható, jelenleg egy vaskályhával fűthető. A meleg vizet villanybojler és fatüzelésű bojler is tudja szolgáltatni. Hasznos alapterülete 69 m2 két szinten. Az alsó részén konyha, fürdőszoba kapott helyet, a tetőtér pedig egy légtér, alvásra, pihenésre, de dolgozó célra is használható. Az épület mellett a tető meghosszabbításában egy kb. 50 m2-es terasz kapott helyet, ahonnan pazar panoráma tárul a környékre, a Balatonra, a déli partra. Esős időben vagy a nap sugarai elöli elbújásra is jól használható, akár több család vagy nagy baráti társaság is elfér rajta. A terület Mk2, azaz mezőgazdasági kertes övezet, 3 %-ban beépíthető 4,5 m építménymagassággal, körben 1,5 m túlnyúlás lehetséges pl. erkélynek, illetve 20 % pince helyezhető el alatta. A tetület mérete 4760 m2, füves, gondozott rész, hátul kb. a fele hosszában benyúlik az erdőbe is. A kertben nő a nagy ezerjófű és a bíbor kosbor, fokozottan védett európai orchidea faj. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Színvonalas, modern ház eladó strandközelben Zamárdiban

Színvonalas élet egy modern házban! Ezt tudja biztosítani Önnek ez az eladó zamárdi lakóház, ha a tulajdonosa lesz. A színvonal mellé kitűnő fekvést is kap, mert a 2,5 km hosszú szabad strand mindössze 230 m-re található. Budapestről is gyorsan elérhető az autópályán, a komps is közel van az északi partra való átkeléshez.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonalmádi

Örökpanorámás, mediterrán klímájú ház Balatonalmádiban

Örökpanoráma, kellemes mediterrán klíma, jó levegő, csend és nyugalom, valamint jó energiák jellemzik ezt az eladó balatonalmádi lakóházat, mely nyaralásra és állandó lakásra is kiválóan alkalmas akár több generációnak is.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

1,4 ha legelő Balaton közelében

Szentkirályszabadja külterületén eladó 1,4 ha gyep, legelő.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Erdő Litér határában eladó

Litéren 3,7 ha vörösfenyő erdő eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Alsóörs

Alsóörs központi részén szép telken kis nyaraló eladó

Alsóörs frekventált, központi részén vált eladóvá ez a jól benapozott kerttel rendelkező nyaraló. Boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, hivatal a közelben, a kikötő 600 m-re, a strand 800 m-re található. Az ingatlan nyaralónak, átépítés után lakóháznak is jól alkalmas lehet.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Újszerű, nappali + 4 szobás, igényes, kényelmes lakóház eladó

Kényelmes, jó terekkel rendelkező, igényes lakóház várja a Balaton-felvidéken új tulajdonosát, aki a vidék csendjére vágyik, de nagyvárosi kényelméről sem szeretne lemondani. 3-4 gyerekes családnak is ideális, falusi CSOK is felvehető erre a nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, nagy teraszos ingatlanra. Mencshely a nyugalom szigete, egy gyönyörű kis falu Balatonakali fölött. Balatontól mindössze 9 km, Balatonfüred 20 km, Veszprém pedig 28 km távolságra van.

Részletek