Néhány szó magamról, cégemről

Magasmarti Anikó - Ha a Balatonnál ingatlan eladó - keressen engem!

Magasmarti Anikó vagyok. 1998 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel. 2007-ig alkalmazottként tanultam bele a szakmába, amely a fellendülés időszaka volt az ingatlanforgalomban, illetve kiforrása az ingatlanszakmának. 2011-ben alapítottunk saját céget a párommal, azóta dolgozom itt sikerrel. A vállalkozás, a CSUDIJÓ-STÚDIÓ Kft. saját tulajdonunk, függetlenek vagyunk mindenkitől, kizárólag mi döntünk a feltételekről, munkamódszerekről, reklámról, egyszóval mindenről. A Csudijó Ingatlan kizárólag ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozik, illetve foglalkozom jelenleg én egy személyben.

E sok év alatt számos érdekes és bonyolult ügylet lezajlott a Csudijó Ingatlan praxisában, de örömmel mondhatom el, hogy mindnek sikerrel a végére jártam. Különösen élvezem, ha új dolgokkal, kihívásokkal kerülök szembe. Szeretek bonyolult ügyeket megoldani, végigvinni, szeretek új dolgokat, ismereteket megtanulni, „új utakat” felfedezni. A legnagyobb öröm a Csudijó Ingatlan számára, ha az ügylet végén az eladó és a vevő is elégedetten mosolyog, hiszen ebben a szakmában álmok megvalósításában segédkezünk.

Folyamatosan képezem magam, 2013-ban megszereztem a felsőfokú vagyonértékelő és ingatlanközvetítő képesítést is, mely ma ezen a területen a Magyarországon elérhető legmagasabb szintű végzettség. Folyamatosan figyelem a balatoni ingatlanforgalmat, az árak és a kereslet-kínálat alakulását, figyelemmel kísérem és elsajátítom, ha jónak tartom a szakmában alkalmazott új módszereket, követem a jogszabályi változásokat. Ezek birtokában tud a Csudijó Ingatlan segíteni Önnek eladó ingatlana árának meghatározásában, értékesítésében, személyre szóló tanácsokkal tudom ellátni ingatlaneladás, ingatlanvétel során.

Ha megbízik a Csudijó Ingatlanirodában, azaz bennem, ellát a szükséges információkkal, nem hallgat el semmit, mert vallom, hogy mindenre van megoldás, együttműködik velem, akkor bizton számíthat sikeres közvetítésemre. Minden ingatlannál megkeresem a hasznosítás legjobb módját, a lehetőségeket, a célközönséget és erre építem fel a hirdetési stratégiát. Ha vételi szándékkal keresi meg a Csudijó Ingatlant, akkor tudok Önnek igazán segíteni, ha felfedi előttem az ingatlannal kapcsolatos elvárásait, vágyait, céljait, azaz minél pontosabban meghatározza, hogy mit keres.

A Csudijó Ingatlan a folyamatban nem kizárólag a jutalékot látja, hanem az ingatlant minden sajátosságával egyetemben, a tulajdonosát és a leendő vevőt teljes emberi mivoltában. A Csudijó Ingatlan véleménye szerint a jutalék (ugyan nem elhanyagolható), de csak hab a tortán. Mivel élvezem, amit csinálok!

Ha a fent leírtak alapján úgy ítéli meg, hogy a Csudijó Ingatlan közreműködése sikeres lehet eladó ingatlana értékesítése során, nem kíván bajlódni a bemutatással, hivatali ügyintézéssel, a felmerülő problémákkal, keressen meg, mert a Csudijó Ingatlan biztosan meg tudja találni azokat a feltételeket, amelyek mindkettőnk számára kedvezőek és együttműködésünk sikerhez vezethet.

Ügyfélfogadás előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen bármikor lehetséges. A Csudijó Ingatlan szívesen veszi megkeresésüket!

Jelmondat:

AHOL A PROFIZMUS MELLÉ TISZTESSÉG TÁRSUL

Folyamatosan keresünk és kínálunk lakóházakat, nyaralókat, üdülőket, lakásokat, építési telkeket, zártkerti ingatlanokat, ipari-kereskedelmi ingatlanokat Balatonalmádiban és környékén, Alsóörsön, Csopakon, Paloznakon, Balatonfüreden, Tihanyban, Balatonfűzfőn, Balatonkenesén, Balatonakarattyán, illetve a Balaton Felvidéken, Felsőörsön, Lovason, Tótvázsonyban, Litéren, Papkeszin, Királyszentistvánon, Szentkirályszabadján, Veszprémben és környékén, egész Veszprém megyében és a Bakonyban. Csudijó ingatlanok a Balaton körül.

Válassza a Csudijó Ingatlant, mert...

A Csudijó Ingatlaniroda megbízásának menete:

Ön a lap alján található űrlap kitöltésével, illetve telefonon vagy e-mailben megkeresi a Csudijó Ingatlanirodát eladó ingatlanával. Ezután egyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, ahol megtörténik az ingatlan szemléje, felmérése, paramétereinek rögzítése, fotók készítése. A megtekintés során jó, ha az alábbi dokumentumok rendelkezésre állnak: tulajdoni lap, esetleg térkép, épülettel rendelkező ingatlan esetében műszaki dokumentáció, elsősorban alaprajz. Ha egyik sincs, az sem túl nagy probléma, mert online szükség esetén nagy részük beszerezhető, illetve alaprajzot is tudunk készíteni az épületről, csak az lényegesen megnyújtja a méregetések miatt az ingatlanszemle időtartamát. A további folyamat a Csudijó Ingatlan irodájában zajlik, ahol feldolgozzuk az adatokat, a fényképeket és elkészítjük az ingatlan pozitívumait, lehetőségeit kidomborító, de a valóságnak megfelelő hirdetési szövegét, szükség esetén alaprajzát. Ez pedig a képekkel együtt felkerül az online hirdetési felületekre, a honlapra, saját weblapokra, stb. Illetve partnerirodákon keresztül eljut még további 8-10 ingatlanirodához. Minden ingatlant nem tudunk értékesíteni, de mindent megteszünk, hogy sikeres legyen a közreműködésünk. A Csudijó Ingatlan számára a legnagyobb siker, ha az eladó elégedett a vételárral, a vevő pedig a vásárolt ingatlannal, és mindkettő elégedett a munkánkkal.
Külön megállapodás alapján a Csudijó Ingatlaniroda ingatlanok felkutatását is vállalja, amikor Ön felvázolja nekünk a keresett ingatlan paramétereit, mi pedig a paraméterek alapján megkeressük Önnek a megfelelőt.


Ingatlan bemutatásának menete a Csudijó Ingatlannál:

Ha hirdetések, ismerősök, partnerirodák útján jelentkezik egy ügyfél egy ingatlanra, elsősorban telefonon, ha ez nem járható, akkor e-mailben a Csudijó Ingatlan jelezi ezt a tulajdonos felé. Majd keresünk egy mindhárom félnek megfelelő időpontot az ingatlan bemutatására. Az esetek zömében elkísérjük a vevőjelöltet a megtekintésre, a helyszínen be is mutatjuk az ingatlant, további kérésre segítünk egyéb tényezők feltárásában (közművek, bővítési lehetőségek, jogi dolgok, stb.). A szemle után pedig aláíratunk az érdeklődővel egy ún. Megtekintési nyilatkozat című nyomtatványt, mely az érdeklődő adatait, elérhetőségeit, a megtekintett ingatlanok címét tartalmazza. Ez egyben bizonyíték is a tulajdonos felé, hogy dolgozunk az értékesítésen és vita esetén is felhasználható igazolásra. Ha az érdeklődőnek megtetszik az ingatlan és komoly a vételi szándéka, vételi ajánlatot tesz rá. Az ajánlattétel első körben rajtunk keresztül történik, a részletek megbeszélése már folyhat az eladó és vevő közt közvetlenül is. Természetesen az áralkut az elejétől a végéig a Csudijó Ingalan le is bonyolítja, megegyezés esetén megtörténhet a foglalózás és szerződéskötés. A teljes ingatlan értékesítési folyamatot le tudjuk bonyolítani ügyvéddel, hitelben tudunk segíteni, illetve egyéb az ügyletet előrevivő ügyintézést is át tudunk vállalni, (pl: átminősítés, zártkert esetében művelés alóli kivonás, hivatali ügyintézés, stb.).


Utómunkák a Csudijó Ingatlannál:

Birtokbaadásnál kérésre szívesen közreműködünk a szükséges formanyomtatványok (közműátjelentők) beszerzésénél, kitöltésénél, kulcsátadásnál.

További szolgáltatások a Csudijó Ingatlannál:


Ingatlanhelyzet Balatonalmádiban és a környéken:

Amikor az ingatlanközvetítést kezdtem 1998-ban, egészen más árak voltak mint a 2000-es évek folyamán. Ez idevonzotta a külföldi befektetőket, később már a vagyonosabb magyar vállalkozókat is, és akkora kereslet lett az eladó ingatlanokra a Balaton melletti településeken, hogy szinte nem tudtuk kielégíteni az igényeket. A 2000-es években egyre kedvezőbben alakultak a hitelfeltétek is, aminek hatására megnövekedett a magánerős építkezések, társasházépítések száma is. A bankokban önerő nélkül is lehetett hitelt felvenni, amit sokan meg is lovagoltak ésszel, ész nélkül. 2008-ban a „lufi” kipukkadt, a gazdaság, az ingatlanforgalmazás szinte leállt, csak az kereste az eladó balatoni ingatlanokat, akinek muszáj volt, vagy örökölt, stb. A 2008-as gazdasági válság már a múlté, amikor lasszóval kellett keresni a vevőt az eladó ingatlanokra a Balatonon, de országos szinten is. Aztán a gazdaságban és pénzügyi téren lezajló folyamatok (alacsony banki kamatok, bedőlt pénzügyi befektetések, kedvező hitelek, CSOK) megtették áldásos hatásukat. Nemcsak ebben a térségben, de országos szinten is megmozdult, beindult az ingatlanpiac. 2015. második felétől kezdődően folyamatosan nőttek az ingatlan eladások Balatonalmádiban, mint ahogy az ország más részein is. A lakások ára brutális módon megemelkedett az egész régióban, de mondhatni országos szinten is. A CSOK-nak köszönhetően a jó paraméterekkel rendelkező építési telkek is elfogytak, áruk megemelkedett. Ezt követte a többi eladó ingatlan árának növekedése is Balatonalmádiban és a Balaton melletti településeken is. A lakásokat, kisebb nyaralókat, házakat elsősorban befektetési célra keresték és keresik az emberek, de nagy számban telepednek le itt állandó jelleggel az ország különböző részeiből, elsősorban a keleti régióból. Eladó ingatlanok Balatonalmádiban, a Balatonon most is nagy számban találhatók, és kereslet is van irántuk.
A keresletet és felvásárlást a 2020-ban indult Covid járvány tovább fokozta. Sőt, 2021. év elején keresleti piac alakult ki, nagyon kevés az eladó ingatlan, kereslet viszont lenne rá. Ezért az árak tovább emelkednek, szinte követhetetlen mértékben. Szakemberként is nagyon nehéz meghatározni egy ingatlan értékét. A „hozzáértők” tovább fokozzák a „homályt”.

Ezért ha Ön rendelkezik eladó ingatlannal Balatonalmádiban, a Balaton melletti településeken, a Balaton felvidéken, és meg szeretné kímélni magát a sok macerától, ami az eladással jár, kérem keressen meg a Csudijó Ingatlanirodát, biztos segítségére tudunk lenni az értékesítésnél. Örömmel vesszük azt is, ha ismerőseinek és rokonainak is felhívja a figyelmét, hogy forduljanak a Csudijó Ingatlanhoz, ha eladó ingatlanuk van Balatonalmádiban, a Balatonon vagy a Balaton felvidéken. Ígérjük, mindent megtesz a Csudijó Ingatlan azért, hogy az Ön eladó balatoni ingatlana, eladó Balaton felvidéki ingatlana a segítségünkkel megtalálja új tulajdonosát. A Csudijó Ingatlan szívesen áll rendelkezésére akkor is, ha csak tanácsra, véleményre van szüksége eladó ingatlanával vagy magával az eladási folyamattal kapcsolatban.


Érdeklődés küldése

Tulajdonos adatai:

Ingatlan adatai:

Kiemelt ajánlataink


Eladó ingatlan, Egyéb települések

Felújított polgári villa Keszthely belvárosában eladó

Polgári életérzés egy felújított nagypolgári villában Keszthely belvárosában. Patinás környezet, könnyű megközelítés, belváros és partközeli frekentált fekvés jellemzi. A Főtér 400 m, a Balaton part 650 m távolságra van. Azaz gyalogosan el tud intézni mindent és le tud menni a strandra. A kétszintes épület több célra is hasznosítható: lehet állandó lakhelye egy nagyob családnak, de szülővel való együttélésre is alkalmas. Kialakíthatja külön bejáratú irodáját, dolgozhat otthonról. Vagy együtt nyaralhat benne az egész család, unokákkal, nagyszülőkkel, de barátokkal is. Illetve nagyságából és fekvéséből adódóan remekül kiadható, tehát profitot termelhet Önnek. www.csudijoingatlan.hu

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

1,3 ha művelt szőlő panorámás épülettel Balaton-felvidéken eladó

Befektetésnek, borászkodásra, nyaralásra is alkalmas ez a Balaton-felvidéki ingatlan, mely most vált eladóvá. Üzleti lehetőség, mivel több helyrajzi számon nyilvántartott, tehát a területek külön-külön is eladhatók vagy beépíthetők. Borászkodásra is remek, mivel 18 éves termő Merlot és Cabernet Sauvignon szőlővel beültetett. 15 ezer palack bort lehet előállítani évente, és az itt előállított bor 2019-ben a bécsi Austria Weinchallange versenyen bekerült a világ 100 legjobb vörösbora közé. A területen álló ház pedig alkalmas a tulajdonos vagy a földet művelő család lakhelyének, esetleg nyaralónak. www.csudijoingatlan.hu

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

2 ha belterületi építési terület Balaton és Veszprém közelében eladó

Nagy terület nagy tervekhez. 2 ha belterületi építési telek a Balaton közelében eladó. Balatontól mindössze 6 km-re, a megyeszékhelytől, Veszprémtől 10 km-re Litéren található a település szélén, erdő közelében. Megközelítése aszfaltos úton történik. Kiváló befektetési lehetőség, számos célra hasznosítható: kiépíthet magának egy önellátó tanyát, vagy feloszthatja kisebbb telkekre (kb. 20-24 telek kialakítható) és be is építheti ezeket a telkeket házakkal és úgy értékesítheti.

Részletek