Új, színvonalasan megépített kertkapcsolatos és panorámás lakások a Balaton északi partján eladók 2019 május végi átadással. Állandó lakásra, nyaralónak, befektetésnek is kiválóan alkalmasak.


Budapest 110 km, Veszprém 10 km, a Balaton part kb. 1,8 km távolságra van. A falu idegenforgalmi és ingatlanforgalmi szempontból is a keresett települések közé tartozik. Folyamatosan fejlődő helység gondozott utcákkal, stranddal, üzletekkel, sportcsarnokkal, új hajókikötővel, törekvő városvezetéssel.

Kínálatunk

Domboldali fekvésének köszönhetően szép rálátás van a területről a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre, valamint a fölötte lévő domboldalra. Ez a kedvező fekvés megvédi az északi szelektől, a Balaton hatásának köszönhetően pedig mediterrán jellegű klíma alakult ki. A lakópark két ütemben épül. Az első körben épülő három lakótömbben szintenként 3-3 lakás van, a földszintiek kertkapcsolatosak némi panorámával, az emeletiekből szép panoráma tárul a Balatonra. Az egymás melletti lakások összekapcsolására is van mód, így nagyobb lakások is kialakíthatók.
A lakások modern elrendezésűek, egylégterű nappali-étkező-konyhával, nagy teraszokkal, erkélyekkel, külön fürdőszobával és WC-vel. Méretük különböző, egy részük nappali+1 szobás, másik részük nappali+2 szobás. Tömbönként két-két garázs kerül kialakításra, a többi gépkocsi elhelyezése pedig a terület szélén kialakítandó parkolókban lehetséges. A garázsokért és parkolókért külön kell fizetni. A két épülettömb között tágas sétaút, zöld terület létesül, a legmagasabb pontján pedig egy 5*12 m-es medence.
Épületek főbb szerkezeti adatai: beton sávalap, Porotherm tégla 38-as falak, melyekre további 15 cm vastag grafit hőszigetelés kerül. Földszint fölött vasbeton födém, emelet fölött fafödém hőszigeteléssel. Ácsolt fa nyeregtető, fóliázva, hőszigeteléssel, rajta Bramac betoncserép. Háromrétegű, korszerű fa nyílászárók beépített redőnytokkal. Tömbönként 2-2 16 kW-os hőszivattyú adja a meleget padlófűtéssel. Ugyanez hűtésre is alkalmas, kiegészítve Fancool rendszerrel. A lakások gyorsan fogynak, várjuk mielőbbi jelentkezését.
További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.

Eladó új építésű ingatlanjaink

Eladó ingatlan, Egyéb települések - déli homlokzat

Új építésű lakóház nullás rezsivel Felsőörsön eladó

Felsőörs fejlődő kertes övezetében kínálom eladásra ezt az új építésű, korszerű, kétszintes, nappali + 3 szobás lakóházat osztatlan közös telken használati megosztással. Most még választani lehet, hogy az alsót vagy a felsőt szeretné megvásárolni. A Balaton part mindössze 5 km, a település központja pedig 700 m. A legközelebbi buszmegálló 750 m távolságra van. www.csudijoingatlan.hu

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések -

Új építésű, nappali + 3 szobás lakóház telekrésszel eladó Balatonrendesen

Új építésű, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás lakóház eladó Balatonrendes fejlődő, kertvárosi övezetében. Falusi CSOk igényelhető rá. Az ingatlan aszfaltos úton jól megközelíthető, a központ 1 km, a Pálkövei strand 1,5 km távolságra van. Egy osztatlan közös telken két egyforma lakóház épül, melyekből most még választani lehet. Tervezett befejezés ez év vége. www.csudijoingatlan.hu

Részletek