Erdő szélén, patak partján lakhat ebben a masszív házikóban a Bakonyban


A Bakony egyik legszebb falujában, Németbányán vált eladóvá ez az erdőszéli, patakparti telken fekvő patinás kőház, ahol élvezheti a vidéki élet minden előnyét, a csendet, a friss levegőt, a nyugalmat, nagyokat túrázhat az erdőben, vadászhat a környéken, horgászhat a közeli tóban, kedvére kertészkedhet, friss, helyben megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket fogyaszthat. A legközelebbi város Pápa, ahova busszal is el lehet jutni. A gyerekek a szomszéd faluban, Bakonyjákón tanulhatnak. Németbányán nagyon összetartó a lakosság, jó a közösségi élet, erről tanúskodik a számos rendezvény is, amiket a faluban szerveznek.

Azonosító: cs_40488
Hasznos alapterülete: 130 m2
Szobák száma: 5
Fűtés: gáz és vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal, kandalló, cserépkályha
Telek területe: 3300 m2
Egyéb helyiségek: 2 garázs, vendégszoba
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, egyedi emésztő
Irányár: 53,5 millió Ft

Az ingatlanhoz visszatérve a főépület kb. 110 éves, jól megépített és felújított, masszív kőház, melyhez kb. 30 éve hozzáépítettek az erdő felé egy részt. Az összes hasznos alapterület így lett 130 m2. Az utcafronti régi részben 3 szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet, az újabb részben pedig nagy nappali, tusoló és galériás manzárdszoba található. A fűtés többféle módon megoldható, a kiépített radiátoros központi fűtés tartályos gázzal üzemelő gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Ezen kívül az egyik nappaliban kandalló, a másikban pedig cserépkályha rásegítés is igénybe vehető. Közművek közül vezetékes víz, villany van, a szennyvíz egyedi emésztőbe ürül. A telek lemegy egészen a Bitva patakig, amelynek másik oldalán már az erdő kezdődik. Fekvéséből kifolyólag nagyon hangulatos, igazi „vadromantika” jellemzi. Mérete 3300 m2. 2 garázs található, valamint egy fűthető vendégszoba és egy 8 m átmérőjű kerti tó kikövezett vízparttal. Az épületek között térkövezett utakon lehet közlekedni. Térkövezett részen helyezhető el a kerti garnitúra is napernyővel, ahol tavasztól őszig kellemesen lehet eltölteni a szabadidőt a családdal, barátokkal. De kialakíthat magának konyhakertet, ültethet gyümölcsfákat, stb. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Bakony Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Bakony Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Bakony

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló Balaton déli partján eladó

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton déli-partján 27 m széles saját vízparttal, kiépített partvédőművel és további extrákkal. A telekről és a házból is gyönyörű panoráma van a tóra. A ház megvásárlásával a Balaton nyújtotta összes élvezet is a birtokába kerül, fürödhet, napozhat saját vízpartján, horgászhat saját stégjén, tarthat csónakot vagy kishajót, hódolhat egyéb vízi sportoknak és mindezeket megoszthatja rokonaival, barátaival, ha őket is meghívja. Illetve jó pénzért ki is adhatja, tehát még pénzt is szerezhet vele.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Vízparti jellegű, panorámás, modern ház Balatonfűzfőn eladó

Vízparti jellegű, panorámás, igényes lakóház teljes berendezésével együtt eladó Balatonfűzfőn. A vízpart és a strand mindössze 50 m. Nyaralónak is remek választás. Előtte megy el a Balatont megkerülő kerékpárút.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes lakóház medencével, sportpályával, sok extrával eladó

Elsősorban sportos életmódot folytató és a szépség, a kifinomult ízlés iránt fogékony tulajdonost keres ez a tihanyi örökpanorámás, csendes helyen lévő, mediterrán klímával bíró, medencés, sportpályás, előkelő szomszédsággal rendelkező ingatlan. A Balaton légvonalban 400 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek