A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER - panorámás telek kicsi házzal Balaton-felvidéken


A VILÁG A LÁBAI ELŐTT HEVER, erről az eladó telekről ebben az élményben lehet része nap mint nap. Elámíthatja rokonait, barátait, üzletfeleit az innen feltáruló panorámával.

Azonosító: t_40451
Hasznos alapterülete: 69 m2
Szobák száma: 1
Fűtés: vaskályha
Telek területe: 4760 m2
Egyéb helyiségek: fürdőszoba, fedett terasz
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany
Irányár: 100 millió Ft

Elhelyezkedése, szabályoshoz közeli alakja, beépíthetősége folytán többcélú hasznosítása is lehetséges. A rá felhúzható épületet használhatja nyaralási célra, állandó lakásra, de vendéglátó és szálláshely célra is, kiválaszthatja a saját igényének megfelelő funkciót. De megtarthatja ezt az állapotot is. Közvetlenül az erdő alatt helyezkedik el Zánka fölött, jó minőségű aszfaltos és jól beállt murvás úton közelíthető meg. Bekerített, a Balaton felé lejtő terület, tetején egy kb. 150 m2-es platóval, melyen a jelenlegi épület is áll. 1974-ben épült 30-as blokktéglából, nyeregtetővel, műanyag hőszigetelt nyílászárókkal, hőszigetelt, akár télen is használható, jelenleg egy vaskályhával fűthető. A meleg vizet villanybojler és fatüzelésű bojler is tudja szolgáltatni. Hasznos alapterülete 69 m2 két szinten. Az alsó részén konyha, fürdőszoba kapott helyet, a tetőtér pedig egy légtér, alvásra, pihenésre, de dolgozó célra is használható. Az épület mellett a tető meghosszabbításában egy kb. 50 m2-es terasz kapott helyet, ahonnan pazar panoráma tárul a környékre, a Balatonra, a déli partra. Esős időben vagy a nap sugarai elöli elbújásra is jól használható, akár több család vagy nagy baráti társaság is elfér rajta. A terület Mk2, azaz mezőgazdasági kertes övezet, 3 %-ban beépíthető 4,5 m építménymagassággal, körben 1,5 m túlnyúlás lehetséges pl. erkélynek, illetve 20 % pince helyezhető el alatta. A tetület mérete 4760 m2, füves, gondozott rész, hátul kb. a fele hosszában benyúlik az erdőbe is. A kertben nő a nagy ezerjófű és a bíbor kosbor, fokozottan védett európai orchidea faj. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

1,4 ha legelő Balaton közelében

Szentkirályszabadja külterületén eladó 1,4 ha gyep, legelő.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Újszerű, nappali + 4 szobás, igényes, kényelmes lakóház eladó

Kényelmes, jó terekkel rendelkező, igényes lakóház várja a Balaton-felvidéken új tulajdonosát, aki a vidék csendjére vágyik, de nagyvárosi kényelméről sem szeretne lemondani. 3-4 gyerekes családnak is ideális, falusi CSOK is felvehető erre a nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, nagy teraszos ingatlanra. Mencshely a nyugalom szigete, egy gyönyörű kis falu Balatonakali fölött. Balatontól mindössze 9 km, Balatonfüred 20 km, Veszprém pedig 28 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Vízparti jellegű, panorámás, modern ház Balatonfűzfőn eladó

Vízparti jellegű, panorámás, igényes lakóház teljes berendezésével együtt eladó Balatonfűzfőn. A vízpart és a strand mindössze 50 m. Nyaralónak is remek választás. Előtte megy el a Balatont megkerülő kerékpárút.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti építési telek felújítandó nyaralóval Balaton északi partján eladó

Ezen az eladó közvetlen vízparti ingatlanon teljes nyugalomban és harmóniában élhet a természettel, a vízzel, a vízi élővilággal. Kialakíthatja saját ízlése szerint balatoni paradicsomát akár a már rajta lévő régi gazdasági épület felújításával, akár új építésével.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek