64,55 ha termőföld a Balaton közelében eladó


Szentgál külterületén, Tótvázsonytól 2,5 km-re vált eladóvá ez az 1/1 tulajdonban lévő 64,5 ha-os földterület, mely gazdálkodásra és befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Azonosító: t_40478
Hasznos alapterülete: 0 m2
Szobák száma: 0
Fűtés:
Telek területe: 645536 m2
Egyéb helyiségek:
Hőszigetelés:
Szintek száma: 0
Közművek:
Irányár: 105 millió Ft

Megközelítése jól beállt murvás úton lehetséges, mely esős évszakban is jól járható. Kerítéssel körbekerített területen található. Összes területe 64,5536 ha. Aranykorona értéke 592,49 AK. Tulajdoni lapon szántó, legelő és rét megnevezésű. Jelenleg nagy részén lucernát termelnek, a többi pedig gyep. Befektetésnek azért kitűnő, mert olyan területen fekszik, amely bármikor kiadható, jelenleg is haszonbérben van. A feltöltött képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti nagyméretű építési telek 2 épülettel eladó Balaton déli partján

Ha Balatonhoz kapcsolódó nagyszabású terveket dédelget, de még nem találta meg a megfelelő helyet hozzá, akkor álljon meg egy pillanatra és olvassa végig ezt a lehetőséget. Nagyméretű, 2721 m2-es közvetlen vízparti építési telket ajánlok saját stéggel, 2 régebbi épülettel hatalmas, enyhet adó fák árnyékában. Ha a vízparton álló öreg fákat kivágja, remek örökpanorámát nyer.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Balaton-felvidéken kétlakrészes, felújított parasztház eladó

Balaton-felvidéki idill egy autentikusan felújított, modernizált parasztházban. A felüdülés, a béke szigete ez a tornácos, kétszintes, 130 éves kőház, ahol kiszabadulhat tulajdonosa a mindennapok taposómalmából. Nem műemlék, de felújítását műemlék épületek felújításában jártas csapat végezte. A régi terek új funkciót kaptak új anyagokból megépítve, megtartva viszont a ház eredeti hangulatát. Nem kell légkondi, a vastag kőfalak a legnagyobb melegben is bent kellemesen hűvöset biztosítanak.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Beépíthető zártkerti telek Felsőörsön eladó

Felsőörs Alsóörs felé eső déli külterületi részén vált eladóvá ez a szabályos téglalap alakú, beépíthető terület. Kellemes Balaton-felvidéki környezet, keleti fekvésű, szépen látni róla a szemközti dombokat.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Strand közeli kicsi ház állandó lakhelynek, nyaralónak eladó Balatonfűzfőn

Kulturált, családias strandtól 137 m-re eladó kétszobás lakóház vendégszobával Balatonfűzfőn. Kisebb, 2-3 fős családnak nyaralásra, állandó lakásra is kiváló ez a kompakt kis házikó. A strandra le lehet menni egy szál fürdőruhában, nem kell cuccolni, kijárni az autóval. A közelben van csónakkikötő és horgászhely, azaz horgászoknak is remek lehetőség. Az épület a későbbiekben bővíthető, hiszen a telek beépíthetősége 30 %.

Részletek