Beépíthető zártkerti telek Felsőörsön eladó


Felsőörs Alsóörs felé eső déli külterületi részén vált eladóvá ez a szabályos téglalap alakú, beépíthető terület. Kellemes Balaton-felvidéki környezet, keleti fekvésű, szépen látni róla a szemközti dombokat.

Azonosító: t_10493
Hasznos alapterülete: 0 m2
Szobák száma: 0
Fűtés:
Telek területe: 1740 m2
Egyéb helyiségek:
Hőszigetelés:
Szintek száma: 0
Közművek: víz és villany bekötése folyamatban
Irányár: 7,9 millió Ft

Csaknem végig aszfaltos úton megközelíthető, az utolsó 50 m földút. Bekerítve nincs. Alsó része csaknem sík, füves terület, felső része lejtős, kisebb fákkal benőtt. Mk1 övezetbe tartozik, azaz kertes mezőgazdasági terület. Max. 3 %-ban (52 m2) beépíthető gazdasági épülettel szabadon álló módon 4 m épületmagassággal. Terepszint alá max. 10 % alapterületet lehet tenni, 174 m2-t. A beépítés a terület 80 %-ának szőlővel vagy gyümölcsfákkal való betelepítése után lehetséges. Közművek közül víz és villany az utcából beköthető, ezek bevezetése folyamatban van. Az alatta lévő ugyanekkora terület szintén eladó, annak megvásárlásával már 3480 m2 telek tulajdonosa lehet. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó telek
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

64,55 ha termőföld a Balaton közelében eladó

Szentgál külterületén, Tótvázsonytól 2,5 km-re vált eladóvá ez az 1/1 tulajdonban lévő 64,5 ha-os földterület, mely gazdálkodásra és befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Strand közeli kicsi ház állandó lakhelynek, nyaralónak eladó Balatonfűzfőn

Kulturált, családias strandtól 137 m-re eladó kétszobás lakóház vendégszobával Balatonfűzfőn. Kisebb, 2-3 fős családnak nyaralásra, állandó lakásra is kiváló ez a kompakt kis házikó. A strandra le lehet menni egy szál fürdőruhában, nem kell cuccolni, kijárni az autóval. A közelben van csónakkikötő és horgászhely, azaz horgászoknak is remek lehetőség. Az épület a későbbiekben bővíthető, hiszen a telek beépíthetősége 30 %.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti nagyméretű építési telek 2 épülettel eladó Balaton déli partján

Ha Balatonhoz kapcsolódó nagyszabású terveket dédelget, de még nem találta meg a megfelelő helyet hozzá, akkor álljon meg egy pillanatra és olvassa végig ezt a lehetőséget. Nagyméretű, 2721 m2-es közvetlen vízparti építési telket ajánlok saját stéggel, 2 régebbi épülettel hatalmas, enyhet adó fák árnyékában. Ha a vízparton álló öreg fákat kivágja, remek örökpanorámát nyer.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Balaton-felvidéken kétlakrészes, felújított parasztház eladó

Balaton-felvidéki idill egy autentikusan felújított, modernizált parasztházban. A felüdülés, a béke szigete ez a tornácos, kétszintes, 130 éves kőház, ahol kiszabadulhat tulajdonosa a mindennapok taposómalmából. Nem műemlék, de felújítását műemlék épületek felújításában jártas csapat végezte. A régi terek új funkciót kaptak új anyagokból megépítve, megtartva viszont a ház eredeti hangulatát. Nem kell légkondi, a vastag kőfalak a legnagyobb melegben is bent kellemesen hűvöset biztosítanak.

Részletek