Balaton-felvidéken kétlakrészes, felújított parasztház eladó


Balaton-felvidéki idill egy autentikusan felújított, modernizált parasztházban. A felüdülés, a béke szigete ez a tornácos, kétszintes, 130 éves kőház, ahol kiszabadulhat tulajdonosa a mindennapok taposómalmából. Nem műemlék, de felújítását műemlék épületek felújításában jártas csapat végezte. A régi terek új funkciót kaptak új anyagokból megépítve, megtartva viszont a ház eredeti hangulatát. Nem kell légkondi, a vastag kőfalak a legnagyobb melegben is bent kellemesen hűvöset biztosítanak.

Azonosító: cs_40502
Hasznos alapterülete: 200 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: gázkazán padlófűtéssel és radiátorokkal
Telek területe: 964 m2
Egyéb helyiségek: közösségi tér, garázs
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 120 millió Ft

Az épület két önálló lakóegységet foglal magába. A nagyobbik bejárata a tornácról nyílik, belépve az előtérbe érünk, ahol rögtön elámulunk a monumentális acélvázas falépcső látványától. Balra a fafödémes nappali található, melyhez a fürdőszoba csatlakozik. A bejárattal szemben a WC+kézmosót helyezték el. Jobbra az egykori kamrából kialakított falusias hangulatú konyha-étkező található. A kényelmes lépcsőn felérve a tetőtéri folyosón találjuk magunkat, ahol szintén dominál a fa elem. A folyosó két végén egy-egy nagyméretű hálószoba van, középen pedig a fürdőszoba. A ház folytatásában, az egykori pajtából kialakított társasági helyiség található, mely egy elhúzható faajtóval záródik. Nagyobb családi és baráti összejövetelek színtere is lehet, rendkívül hangulatos, nagy belmagasságú helyiség. Innen közelíthető meg a konyha és a fürdőszoba + WC. A fürdőszobában kapott helyet egy paravánnal leválasztva az egész ház fűtését biztosító gázkazán a melegvíz-tartállyal. A földszinti részen padlófűtés van, a kisebb lakásban és a tetőtérben pedig radiátorok. A közösségi helyiségből vezet fel egy szintén gyönyörűen megmunkált falépcső a tetőtérbe, ahol egy hálószoba kapott helyet. A nyílászárók egyedi gyártású fa szerkezetek hőszigetelt üvegezéssel. A burkolatok és a berendezési tárgyak is úgy lettek összeválogatva, hogy visszaadják az épület eredeti hangulatát. A telek mérete 964 m2, a tornácot nagy diófák és hársfa árnyékolja. A terület többi része füves, a kertben hátul egy ásott kút biztosítja a vizet a terület locsolásához. Kocsival beállni pedig az épülethez épített garázsba lehet. Csend, nyugalom, vidéki romantika – mindez egy 130 éves parasztházban. Az épület teljes berendezéssel együtt eladó. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Balaton északi partján közvetlen vízparti nyaraló csendes, nyugodt helyen eladó

Balaton északi partján csendes, nyugodt helyen közvetlen vízparti nyaraló eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

64,55 ha termőföld a Balaton közelében eladó

Szentgál külterületén, Tótvázsonytól 2,5 km-re vált eladóvá ez az 1/1 tulajdonban lévő 64,5 ha-os földterület, mely gazdálkodásra és befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Strandtól 70 m-re eladó ház Ábrahámhegyen

Kellemes nyári heteket, hónapokat tölthet unokákkal, gyerekekkel ebben a strandtól mindössze 70 m-re lévő ábrahámhegyi kis családi házban. Ha befagy a Balaton, a kimerítő korcsolyázás után felmelegedhet itt, álomra hajthatja fejét. De tavasztól őszig horgászhat is a közeli horgászhelyeken. 200 m-en belül minden elérhető: kikötő, autóbuszállomás, vasútállomás, élelmiszerbolt. A közeli kulturált strand ligetes, jókat lehet enni-inni, árnyékban napozni, strandcikkeket vásárolni, sporteszközöket kölcsönözni, stb.

Részletek