Balaton-felvidéken kétlakrészes, felújított parasztház eladó


Balaton-felvidéki idill egy autentikusan felújított, modernizált parasztházban. A felüdülés, a béke szigete ez a tornácos, kétszintes, 130 éves kőház, ahol kiszabadulhat tulajdonosa a mindennapok taposómalmából. Nem műemlék, de felújítását műemlék épületek felújításában jártas csapat végezte. A régi terek új funkciót kaptak új anyagokból megépítve, megtartva viszont a ház eredeti hangulatát. Nem kell légkondi, a vastag kőfalak a legnagyobb melegben is bent kellemesen hűvöset biztosítanak.

Azonosító: cs_40502
Hasznos alapterülete: 200 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: gázkazán padlófűtéssel és radiátorokkal
Telek területe: 964 m2
Egyéb helyiségek: közösségi tér, garázs
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 99,5 millió Ft

Az épület két önálló lakóegységet foglal magába. A nagyobbik bejárata a tornácról nyílik, belépve az előtérbe érünk, ahol rögtön elámulunk a monumentális acélvázas falépcső látványától. Balra a fafödémes nappali található, melyhez a fürdőszoba csatlakozik. A bejárattal szemben a WC+kézmosót helyezték el. Jobbra az egykori kamrából kialakított falusias hangulatú konyha-étkező található. A kényelmes lépcsőn felérve a tetőtéri folyosón találjuk magunkat, ahol szintén dominál a fa elem. A folyosó két végén egy-egy nagyméretű hálószoba van, középen pedig a fürdőszoba. A ház folytatásában, az egykori pajtából kialakított társasági helyiség található, mely egy elhúzható faajtóval záródik. Nagyobb családi és baráti összejövetelek színtere is lehet, rendkívül hangulatos, nagy belmagasságú helyiség. Innen közelíthető meg a konyha és a fürdőszoba + WC. A fürdőszobában kapott helyet egy paravánnal leválasztva az egész ház fűtését biztosító gázkazán a melegvíz-tartállyal. A földszinti részen padlófűtés van, a kisebb lakásban és a tetőtérben pedig radiátorok. A közösségi helyiségből vezet fel egy szintén gyönyörűen megmunkált falépcső a tetőtérbe, ahol egy hálószoba kapott helyet. A nyílászárók egyedi gyártású fa szerkezetek hőszigetelt üvegezéssel. A burkolatok és a berendezési tárgyak is úgy lettek összeválogatva, hogy visszaadják az épület eredeti hangulatát. A telek mérete 964 m2, a tornácot nagy diófák és hársfa árnyékolja. A terület többi része füves, a kertben hátul egy ásott kút biztosítja a vizet a terület locsolásához. Kocsival beállni pedig az épülethez épített garázsba lehet. Csend, nyugalom, vidéki romantika – mindez egy 130 éves parasztházban. Az épület teljes berendezéssel együtt eladó. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Strand közeli kicsi ház állandó lakhelynek, nyaralónak eladó Balatonfűzfőn

Kulturált, családias strandtól 137 m-re eladó kétszobás lakóház vendégszobával Balatonfűzfőn. Kisebb, 2-3 fős családnak nyaralásra, állandó lakásra is kiváló ez a kompakt kis házikó. A strandra le lehet menni egy szál fürdőruhában, nem kell cuccolni, kijárni az autóval. A közelben van csónakkikötő és horgászhely, azaz horgászoknak is remek lehetőség. Az épület a későbbiekben bővíthető, hiszen a telek beépíthetősége 30 %.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Beépíthető zártkerti telek Felsőörsön eladó

Felsőörs Alsóörs felé eső déli külterületi részén vált eladóvá ez a szabályos téglalap alakú, beépíthető terület. Kellemes Balaton-felvidéki környezet, keleti fekvésű, szépen látni róla a szemközti dombokat.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

64,55 ha termőföld a Balaton közelében eladó

Szentgál külterületén, Tótvázsonytól 2,5 km-re vált eladóvá ez az 1/1 tulajdonban lévő 64,5 ha-os földterület, mely gazdálkodásra és befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Több célra hasznosítható lakóház eladó Balatonfűzfőn

Egy ingatlan, melyben számos funkció kialakítható. Egy része jelenleg lakóház, de a mellette lévő melléképületben lehet műhely, garázs, üzlethelyiség, iroda vagy még egy lakrész, amit ki tud adni a tulajdonos vagy valamelyik felnőtt családtag lakhat benne, illetve bővítheti vele a már meglévő lakást. Az elhelyezkedése miatt akár az egész ingatlan használható üzleti célra. Közelben bolt, egyéb üzleti vállalkozások, a Balaton part légvonalban 800 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Bakony

Erdő szélén, patak partján lakhat ebben a masszív házikóban a Bakonyban

A Bakony egyik legszebb falujában, Németbányán vált eladóvá ez az erdőszéli, patakparti telken fekvő patinás kőház, ahol élvezheti a vidéki élet minden előnyét, a csendet, a friss levegőt, a nyugalmat, nagyokat túrázhat az erdőben, vadászhat a környéken, horgászhat a közeli tóban, kedvére kertészkedhet, friss, helyben megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket fogyaszthat. A legközelebbi város Pápa, ahova busszal is el lehet jutni. A gyerekek a szomszéd faluban, Bakonyjákón tanulhatnak. Németbányán nagyon összetartó a lakosság, jó a közösségi élet, erről tanúskodik a számos rendezvény is, amiket a faluban szerveznek.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek