Újszerű, igényes, kétszintes lakóház állandó lakásra, nyaralónak a Balaton-felvidéken eladó


A Balaton-felvidéken, a Nemzeti Park területén, Tagyon közelében eladó egy, a felvidékre jellemző stílusjegyekkel megépített fiatal, 2 szintes lakóház. Az épületből a környező dombokra, erdőkre lehet látni. A település infrastrukturális ellátottsága jónak mondható. A békés,- nyugodt környezetben lévő lakóház, környezetváltozásra, gondtalan pihenésre, regenerálódásra kiválóan alkalmas.
A környező hegyek erdős, oxigén dús környezetében nagyokat lehet kirándulni, sétálni, kerékpározni, túrázni, lovagolni. A hely, környezeti ártalmaktól mentes turisztikailag frekventált terület.

Azonosító: cs_40525
Hasznos alapterülete: 223 m2
Szobák száma: 7
Fűtés: gázkazán radiátorokkal, cserépkályha
Telek területe: 1414 m2
Egyéb helyiségek: garázs, háztartási helyiség, kerti fedett pihenő kemencével, dézsával
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 86,5 millió Ft

Az 1404 m2 térmértékű telken van a lakóház és egy masszív szerkezetű fedett kerti építmény. A kétszintes lakóház 2009 évben épült, hasznos alapterület 223 m2. A ház külső megjelenése kifejezetten modern, homlokzati vakolat,- és kődíszei, az íves ökörszem tetőtéri ablakaival beleillik a környezetébe.
A főépület külső méret kb. 20,6 m hosszú és kb. 8,90 m széles. Fő szerkezetei: betonalap, 40 cm vastag téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach kettős fedésű cserép.
Nyílászárók egyedi legyártású, hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek szúnyoghálókkal ellátva. A külső párkányok műkővel, a belső párkányok fával burkoltak. A tetőtéri Velux ablakok kívülről reluxával vannak árnyékolva.
A lakóházba, a földszinti tornácon keresztül az előtérbe érkezünk. Az előtérből három irányba lehet közlekedni. Szemben, a tetőtéri feljáró lépcső található. Jobbra a nappal használatos helyiségcsoport - kamra, konyha, étkező, nappali, fedett terasz - lett kialakítva.
Az előtérből balra egy idősebb generáció részére kialakított kisebb lakosztály - szoba, fürdőszoba-, továbbá közlekedő és a garázs található. A garázsajtó automata-működtetésű. A nappaliból közvetlen kijárat van a fedett teraszra, mely folytatódik a nyitott terasszal, ahonnan le lehet menni a kertbe. A konyhabútorba beépítésre került az indukciós főzőlap, a mikrohullámú sütő, a villanysütő és a mosogatógép. A konyhapult gránitból készült. A nagyméretű hűtőszekrény a kamrában kapott helyet.
A tetőtérbe egy szép és kényelmes tölgy lépcsőn lehet felmenni. Az előtérből jobbra található egy kétszobás lakosztály fürdőszobával, háztartási helyiséggel, balra a háromszobás lakosztály fürdőszobával és egy gardrób szobával.
A házban csak természetes fa került beépítésre és minden egyedi legyártású. A kiváló képességű asztalos mester bele merte írni nevét az általa készített nyílászárókba és a bútorokba is.
A szobák hagyományos csaphornyos tölgyfa parkettásak, a többi helyiség kerámia járólappal burkolt. A helyiségek világosak, szinte mindenhol két irányba vannak ablakok beépítve. A szobákban kényelmes alvás esik, a belmagasság 2,75 méter.
A háztartási helyiségben került felszerelésre a turbó ventillációs, kombi gázkazán, mely biztosítja a radiátoros központi fűtést és a melegvizet, de itt lehet mosni is. A vízvezeték hálózatra beépítésre került a vízlágyító rendszer.
A családi ház melletti fedett építményben került megépítésre a kemence és a dézsafürdő. Ide is be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A hagyományos samott téglás, fával fűthető kemence sütésre, grillezésre, pörkölésre, szárításra, füstölésre alkalmas. A kemence bográcsozóval, grillezővel van kiegészítve.
A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális és az év bármely időszakában használható. Télen is kellemes pillanatokat nyújthat. Télen érdemes sós vízzel üzemeltetni, így nem fagy be és egészségjavító fürdőzésre is alkalmas.
A kert parkosított, a szomszédoktól tuja sövénnyel szeparált. Kertész által telepített örökzöldek és különféle dísznövények vannak a sziklakertben.
Ha el akar menekülni a zsúfolt nagyváros zajától és a mindennapi taposómalomból a tiszta levegőjű természeti környezetbe a Balaton közelébe, akkor ez az Ön ingatlana.
Ezzel az igényesen, minden részletre kiterjedő odafigyeléssel megépített házzal a Vevő minőséget kap, a minőséget pedig meg kell fizetni. További információkért keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balaton-felvidék Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balaton-felvidék

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanoráma, nyugalom, vízközelség, finom borok, vendéglátás a Balaton északi partján

Ennél az ingatlannál a Balaton látványát, a nyugalmat és a finom saját bort egyaránt élvezheti. Ha vállalkozó szellemmel is rendelkezik, és egy megfelelő helyet keres vendéglátó vállalkozása beindításához, kitűnő elhelyezkedésének és megközelítésének köszönhetően ez az ingatlan erre is alkalmas. A Balatontól csupán 50 m-re található, egy törülközővel bármikor leugorhat egyet fürdeni, úszni. Ha vállalkozásban gondolkodik, akkor pedig a vendégek jó minőségű aszfaltos útról tudják elérni.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan nagy családnak barátokkal, üzletfelekkel a déli parton

Közvetlen vízparton tölthet élménydús napokat családjával, barátaival, rokonaival vagy üzlettársaival ebben a többlakosztályos ingatlanban Siófok kedvelt üdülővözeti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Sok célra hasznosítható családi birtok eladó a Balatonnál

Számos lehetőséget magában hordozó ingatlant ajánlok figyelmébe Balaton parti településen. Saját családi rezidenciaként használhatja, ehhez már adott az épület, a terület pedig még saját igényei szerint tovább fejleszthető, pl: teniszpálya, röplabdapálya, kerti halastó, gyerekjátszótér, stb. De önellátó gazdaságot is kialakíthat. Vagy további épületek építésével szálláskomplexumot létesíthet, ezzel jövedelemtermelő befektetésre tehet szert. De lehetőség van a területből kisebb telkek kialakítására, melyeket értékesíthet, ha nincs rá szüksége. Ennél az ingatlannál elengedheti fantáziáját és megvalósíthatja álmait.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek