Vízparti jellegű, panorámás, modern ház Balatonfűzfőn eladó


Vízparti jellegű, panorámás, igényes lakóház teljes berendezésével együtt eladó Balatonfűzfőn. A vízpart és a strand mindössze 50 m. Nyaralónak is remek választás. Előtte megy el a Balatont megkerülő kerékpárút.

Azonosító: cs_40480
Hasznos alapterülete: 105 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: Saunier Duval gázkazánról padlófűtéssel
Telek területe: 460 m2
Egyéb helyiségek: nagy teraszok, kerti tároló
Hőszigetelés: hőszigetelő vakolat
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 98 millió Ft

A kétszintes, modern és színvonalas kialakítású épület 2000-ben épült. Főbb szerkezetei: vasbeton rácsalap teljes felületén kétrétegű vízszigeteléssel, Porotherm 30 cm vastag teherhordó falak, monolit vasbeton födém, fa szerkezetű nyeregtető 15 cm vastag üveggyapot hőszigeteléssel, Bramac betoncserép fedés, műanyag hőszigetelt nyílászárók nappaliban elektromos redőnnyel, homlokzaton hőszigetelő vakolat. Hasznos alapterülete kb. 105 m2. A bejárat a ház elején nyílik. Belépve az előtérbe érünk, ahol a hatalmas tükörfelület beépített szekrényeket rejt. Itt található a ház fűtését biztosító Saunier Duval vízmelegítős gázkazán is. Az előtér végében nyílik a fürdőszoba és a WC. Balra menve a nappali-étkező-konyhába érünk, ahonnan ki lehet menni a kertkapcsolatos, fedett teraszra. A fűtésre a nappaliban lévő ízléses kandallóval lehet rásegíteni. Mellette indul fel a vasbeton lépcső a tetőtérbe, ahonnan a kis előtérből nyílnak a hálószobák és a fürdőszoba. Két szoba a Balatonra tájolt, az egyiknek nagyméretű erkélye van, ahonnan szép rálátás nyílik a tóra, tiszta időben a déli part is látszik. A helyiségek burkolatai minőségi spanyol kerámia lapok. A konyhában igényes konyhabútor van beépített gépekkel. Az ingatlan összközműves, légkondícionált, a fűtést gázkazán biztosítja padlófűtéssel. Az egész házon látszik az átgondolt kialakítás és berendezés. A kert mérete 460 m2. Sövénnyel szeparált intim kertet kell elképzelni, ahol van egy kicsi zöld növényekkel, bokrokkal beültetett előkert, térkövezett oldal és hátsókert. A telek jobb felső sarkában áll egy fa szerkezetű tároló, ahol a kerti bútorokat, kerékpárokat lehet elhelyezni. A kert könnyen karbantartható, ez előkert automata öntözőrendszerrel locsolható. Frekventált vízközeli elhelyezkedés, masszív, igényes épület egy intim kertben, mindez az Öné lehet, ha megvásárolja ezt az ingatlan. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonfűzfő Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonfűzfő

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Újszerű, nappali + 4 szobás, igényes, kényelmes lakóház eladó

Kényelmes, jó terekkel rendelkező, igényes lakóház várja a Balaton-felvidéken új tulajdonosát, aki a vidék csendjére vágyik, de nagyvárosi kényelméről sem szeretne lemondani. 3-4 gyerekes családnak is ideális, falusi CSOK is felvehető erre a nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, nagy teraszos ingatlanra. Mencshely a nyugalom szigete, egy gyönyörű kis falu Balatonakali fölött. Balatontól mindössze 9 km, Balatonfüred 20 km, Veszprém pedig 28 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű, korszerű nyaraló, állandó lakásra is alkalmas Balatonszemes

Nyaraljon a víztől 20 m-re, saját stéggel rendelkező, vízparti jellegű, korszerű anyagokból épített saját nyaralójában. Mindezt megteheti, ha megvásárolja ezt a praktikus elrendezésű, élhető, letisztult stílussal bíró ingatlant.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Szuperpanorámás strandközeli faházas nyaraló kis telekkel Balatonfűzfőn eladó

Szuperpanorámás telek felújítandó faházzal Balatonfűzfő fűzfőfürdői részén közel kikötőhöz, strandhoz.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Vízparti jellegű, színvonalasan, ízlésesen felújított lakóház tágas, élhető terekkel, intim kertben eladó Balatonvilágoson

Intim kert, tágas, élhető terek, színvonalas, igényes és ízléses kialakítás jellemzi ezt a Balaton déli partján, Balatonvilágoson teljes berendezésével együtt eladóvá vált lakóházat. A telek előtt külön helyrajzi számon állami tulajdonban lévő partvédőmű található, melynek mérete 169 m2, ezt a mindenkori tulajdonos használja, így a telek tulajdonképpen közvetlen vízparti. Ennek karbantartása nem az ingatlan tulajdonosát terheli, de kizárólagosan használhatja, mivel máshonnan nem megközelíthető. A víz mélyebb előtte, mint a déli parton általában szokásos, a szárazabb időszakokban is 40 cm. Így alkalmas felemelhető tőkesúlyos, (kieles) vitorlás kikötésére is. Az ingatlan a hajó berakására, kivételére alkalmas szerkezettel van ellátva és tárolni is tudja rajta.

Részletek