Vízparti jellegű, korszerű nyaraló, állandó lakásra is alkalmas Balatonszemes


Nyaraljon a víztől 20 m-re, saját stéggel rendelkező, vízparti jellegű, korszerű anyagokból épített saját nyaralójában. Mindezt megteheti, ha megvásárolja ezt a praktikus elrendezésű, élhető, letisztult stílussal bíró ingatlant.

Azonosító: ny_40471
Hasznos alapterülete: 120 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: vízteres kandallóra épített padlófűtés radiátoros rásegítéssel
Telek területe: 450 m2
Egyéb helyiségek: első-hátsó terasz, napozósarok
Hőszigetelés: 10 cm vastag grafit hőszigetelés
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, riasztórendszer, klíma, internet
Irányár: 160 millió Ft

Az épület iker jellegű, azaz az ikertárssal osztatlan közös telken helyezkedik el, de használatában megosztott, saját telekrészek lekerítésre kerültek és a közműveket is külön-külön kötötték be. A kétszintes, lapos tetős épület 2012-ben épült, a legmodernebb anyagokból, minőségi kivitelezéssel. (Az épület földrengésre is méretezve lett.) Ma is újszerű állapotban van. Fő szerkezeti elemei: kútalapozás, 38 cm vastag téglafalazat, vasbeton födémek. A lapos tető 22 cm vastag Hungarocell szigetelése fölé UV álló PVC szigetelés került, mely tökéletes vízzárást biztosít. A külső főfalakra a pótlólagos hővédelem érdekében 10 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszert tettek. Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és belülről zárható hőszigetelt fa spalettákkal ellátva. A nyaraló hasznos alapterülete két szinten 120 m2. A főbejárat a Balaton felé tájolt részben fedett teraszról nyílik. Belépve rögtön a hatalmas nappali-étkezőbe jutunk, ahol társasági beszélgetésre és elvonulásra alkalmas életteret is kialakítottak. A jó benapozást a körben elhelyezett sok ablak biztosítja. A nappali végében megy fel a cseresznyefából épített, gyönyörű lépcső a tetőtérbe, illetve a kis folyosón továbbmenve található a fürdőszoba, majd a konyha, ahonnan közvetlenül ki lehet menni a hátsó teraszra. Ezen a telekrészen délelőttönként remekül lehet napozni, a délutáni órákban pedig hűsölni az árnyékban. A konyhában beépítve minden háztartási gép rendelkezésre áll: 5 égős beépített gázfőző, szagelszívó, villanysütő, mosogatógép és hűtőszekrény, valamint kettő mosógép. (A földszinti rész 70 m2.) Az emeleten (50 m2) egy kis közlekedőből nyílnak a helyiségek, a három hálószoba és a két fürdőszoba. Mindegyik szobából ki lehet menni az épületet körbefutó erkélyre, ahonnan a Balaton és az északi part is szépen látszik. Az épület fűtését a nappaliban elhelyezett hangulatos, vízteres kandalló biztosítja (padló és radiátoros). A meleg víz az 500 l-es meleg víztárolóban mindig biztosított. Mindkét szint légkondícionált inverteres klímákkal. Az épületbe víz, villany (3x 16 A) és csatorna bekötésre került, valamint komoly riasztó rendszerrel rendelkezik. A kert 450 m2, szépen parkosított, a növények locsolását az ásott kút biztosítja automata öntözőrendszerrel és külön locsoló víz mérőóra is van. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, ahova csónakot is ki lehet kötni. Illetve mindenki hódolhat szenvedélyének, úszhat, napozhat, horgászhat, szörfözhet, evezhet, stb. Az ingatlan minden kényelmet és lehetőséget megad tulajdonosának, csak be kell költözni és élvezni a „dolce vitát”. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló Balaton déli partján eladó

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton déli-partján 27 m széles saját vízparttal, kiépített partvédőművel és további extrákkal. A telekről és a házból is gyönyörű panoráma van a tóra. A ház megvásárlásával a Balaton nyújtotta összes élvezet is a birtokába kerül, fürödhet, napozhat saját vízpartján, horgászhat saját stégjén, tarthat csónakot vagy kishajót, hódolhat egyéb vízi sportoknak és mindezeket megoszthatja rokonaival, barátaival, ha őket is meghívja. Illetve jó pénzért ki is adhatja, tehát még pénzt is szerezhet vele.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes lakóház medencével, sportpályával, sok extrával eladó

Elsősorban sportos életmódot folytató és a szépség, a kifinomult ízlés iránt fogékony tulajdonost keres ez a tihanyi örökpanorámás, csendes helyen lévő, mediterrán klímával bíró, medencés, sportpályás, előkelő szomszédsággal rendelkező ingatlan. A Balaton légvonalban 400 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Erdő Litér határában eladó

Litéren 3,7 ha vörösfenyő erdő eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Balaton északi partján közvetlen vízparti nyaraló csendes, nyugodt helyen eladó

Balaton északi partján csendes, nyugodt helyen közvetlen vízparti nyaraló eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek