Vízparti jellegű, korszerű nyaraló, állandó lakásra is alkalmas Balatonszemes


Nyaraljon a víztől 20 m-re, saját stéggel rendelkező, vízparti jellegű, korszerű anyagokból épített saját nyaralójában. Mindezt megteheti, ha megvásárolja ezt a praktikus elrendezésű, élhető, letisztult stílussal bíró ingatlant.

Azonosító: ny_40471
Hasznos alapterülete: 120 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: vízteres kandallóra épített padlófűtés radiátoros rásegítéssel
Telek területe: 450 m2
Egyéb helyiségek: első-hátsó terasz, napozósarok
Hőszigetelés: 10 cm vastag grafit hőszigetelés
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, riasztórendszer, klíma, internet
Irányár: 160 millió Ft

Az épület iker jellegű, azaz az ikertárssal osztatlan közös telken helyezkedik el, de használatában megosztott, saját telekrészek lekerítésre kerültek és a közműveket is külön-külön kötötték be. A kétszintes, lapos tetős épület 2012-ben épült, a legmodernebb anyagokból, minőségi kivitelezéssel. (Az épület földrengésre is méretezve lett.) Ma is újszerű állapotban van. Fő szerkezeti elemei: kútalapozás, 38 cm vastag téglafalazat, vasbeton födémek. A lapos tető 22 cm vastag Hungarocell szigetelése fölé UV álló PVC szigetelés került, mely tökéletes vízzárást biztosít. A külső főfalakra a pótlólagos hővédelem érdekében 10 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszert tettek. Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és belülről zárható hőszigetelt fa spalettákkal ellátva. A nyaraló hasznos alapterülete két szinten 120 m2. A főbejárat a Balaton felé tájolt részben fedett teraszról nyílik. Belépve rögtön a hatalmas nappali-étkezőbe jutunk, ahol társasági beszélgetésre és elvonulásra alkalmas életteret is kialakítottak. A jó benapozást a körben elhelyezett sok ablak biztosítja. A nappali végében megy fel a cseresznyefából épített, gyönyörű lépcső a tetőtérbe, illetve a kis folyosón továbbmenve található a fürdőszoba, majd a konyha, ahonnan közvetlenül ki lehet menni a hátsó teraszra. Ezen a telekrészen délelőttönként remekül lehet napozni, a délutáni órákban pedig hűsölni az árnyékban. A konyhában beépítve minden háztartási gép rendelkezésre áll: 5 égős beépített gázfőző, szagelszívó, villanysütő, mosogatógép és hűtőszekrény, valamint kettő mosógép. (A földszinti rész 70 m2.) Az emeleten (50 m2) egy kis közlekedőből nyílnak a helyiségek, a három hálószoba és a két fürdőszoba. Mindegyik szobából ki lehet menni az épületet körbefutó erkélyre, ahonnan a Balaton és az északi part is szépen látszik. Az épület fűtését a nappaliban elhelyezett hangulatos, vízteres kandalló biztosítja (padló és radiátoros). A meleg víz az 500 l-es meleg víztárolóban mindig biztosított. Mindkét szint légkondícionált inverteres klímákkal. Az épületbe víz, villany (3x 16 A) és csatorna bekötésre került, valamint komoly riasztó rendszerrel rendelkezik. A kert 450 m2, szépen parkosított, a növények locsolását az ásott kút biztosítja automata öntözőrendszerrel és külön locsoló víz mérőóra is van. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, ahova csónakot is ki lehet kötni. Illetve mindenki hódolhat szenvedélyének, úszhat, napozhat, horgászhat, szörfözhet, evezhet, stb. Az ingatlan minden kényelmet és lehetőséget megad tulajdonosának, csak be kell költözni és élvezni a „dolce vitát”. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, panorámás luxusnyaraló több apartmannal eladó a Balaton déli partján

Közvetlen vízparti panorámás luxusnyaraló eladó a Balaton déli partján, mely vállalati üdülőnek, panziónak, nagybobb családnak is kiváló lehetőség. 18 m széles magánvízpart kiépített partvédőművel, saját stéggel, előtte nádas vagy idegen tulajdonú terület nincs. Saját vízpartján tarthat alacsony merülésű vitorlást, csónakot, szörfözhet, vizibiciklizhet, úszhat, horgászhat, napozhat és bármikor gyönyörködhet a víz, a túlpart látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Vízparti jellegű, panorámás, modern ház Balatonfűzfőn eladó

Vízparti jellegű, panorámás, igényes lakóház teljes berendezésével együtt eladó Balatonfűzfőn. A vízpart és a strand mindössze 50 m. Nyaralónak is remek választás. Előtte megy el a Balatont megkerülő kerékpárút.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Balatonfűzfő frekventált részén eladó ikerházrész

Balatonfűzfő frekventált részén vált eladóvá ez a háromszintes ikernyaralórész.

Részletek