Vízparti jellegű, új építésű, korszerű ikerházrész Zamárdiban eladó


Balatontól 150 m-re, szabad strandtól kényelmes sétára, a szántódi révtől 2 km-re eladó ez az új építésű ikerházrész. A strandon homokos partrész, játszótér, több büfé és vízieszköz kölcsönzö, kajak-pont is található a kis kikötő mellett. A komp gyalogosan elérhető, így könnyen át lehet jutni a Tihanyi- félszigetre. 1 km-en belül épül a Balaland, aminek a wellness szolgáltatásai télen is elérhetőek lesznek. Remek lokáció, előkelő környék, korszerű igények, minőségi kivitel, azaz minden adott ahhoz, hogy még sokáig szolgálja az Ön kényelmét és egyben értékőrző befektetés legyen. Befektetésnek is kiváló, nyári kiadással 5-6 % hozam elérhető éves szinten. A partközeli, bicikli út melletti, sok szobával és fürdőszobával rendelkező ingatlanok jól kiadhatók, keresettek.

Azonosító: cs_40475
Hasznos alapterülete: 122 m2
Szobák száma: 5
Fűtés: Immergas kondenzációs gázkazánról padlófűtéssel és radiátorokkal
Telek területe: 393 m2
Egyéb helyiségek: tároló, hatalmas terasz
Hőszigetelés: 15 cm
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 125 millió Ft

Főbb műszaki paraméterek: fúrt cölöpalapozás, Porotherm téglafalak, lakások között hanggátló téglából, monolit vasbeton födém, rajta 18 cm vastag hőszigetelés, lapos tetőn PVC lemez, laminált parketta és kerámia burkolatok, 3 rétegű 7 légkamrás műanyag nyílászárók redőny előkészítéssel. Az ár a fürdőszoba szanitereket (mosdó, zuhanyzó, csap) és a konyhabútort nem tartalmazza. A kétszintes egység hasznos alapterülete 122 m2 + teraszok. A földszinti részen déli tájolással egy hatalmas (39 m2-es) terasz lehet a napozás, családi és baráti beszélgetések, étkezések színtere. A főbejárat a ház oldalából nyílik. Belépve az előtérbe érünk, ahonnan a háztartási helyiség nyílik. Itt WC, kézmosó is helyet kapott, illetve a mosógép kiállás, valamint tároló célokat is szolgálhat. Ebbe a helyiségbe egy külön bejáraton is be lehet jutni közvetlenül a kertből. Az előtérből továbbhaladva jutunk a méretes, egylégterű nappali-konyha-étkezőbe. Innen megy fel a lépcső az emeletre, és nyílik egy hálószoba, aminek saját fürdőszobája van. A helyiségek világosak, tágasak, jó életteret biztosítanak. Az emeleten a közlekedőből nyílnak a helyiségek, három hálószoba és a fürdőszoba. Az egyik szobának saját fürdőszobája van. A fűtést Immergas Victrix Zeus kondenzációs gázkazán biztosítja a nappali-étkezőben padlófűtéssel, a többi helyiségben Vogel & Noot radiátorokkal. A hűtésről 2 db Gree típusú klímaberendezés gondoskodik. A hozzátartozó telekrész 393 m2. A térkövezett részre be lehet állni kocsival, a többi füvesített. Az új építésű ingatlan 5%-os áfával és az otthonteremtési támogatások igénybevételével vásárolható meg. Befektetésnek, állandó lakásra, nyaralónak is jó választás. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonlellén strand melletti, kikötő közeli penthouse lakás eladó

Balaton déli partján, Lellén szabad strand mellett, kikötőtől 200 m-re újabb épületben színvonalas penthouse lakás jacuzzival eladó, melyhez igény esetén hajó és kikötőhely is vásárolható. Legfelső szint, 3. emelet, szomszédok nincsenek, a hang és a por sem száll úgy fel, mint az alsóbb szintekre, kicsit látszik a Balaton is, egyszóval a kellemes és nyugodt pihenés biztosított. Ha nincs kedve lemenni a partra, beülhet saját jacuzzijába és kellemesen eltöltheti itt is a szabad idejét.

Részletek