5 *-os hotel, vagy más célra is hasznosítható ingatlan Siófok Aranypartján


Egyedi lehetőség a Balaton fővárosában! Több célra hasznosítható, két utcáról is megközelíthető ingatlan vált eladóvá Siófok legfrekventáltabb részén, az Aranyparton. A sétány és a strand, ahol nyáron az élet zajlik - mindössze 400 m-re található.

Azonosító: h_40441
Hasznos alapterülete: 1036 m2
Szobák száma: 12
Fűtés: kiépítése folyamatban
Telek területe: 1801 m2
Egyéb helyiségek: vizesblokkok
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 520 millió Ft

Az utcában patinás régi villák között húzódik meg ez az 1801 m2-es telken található komplexum. A jelenlegi tulajdonosok 5 *-os hotelt álmodtak meg rá étteremmel és wellness részleggel, de további lehetőségek is szóba jöhetnek: pl: luxuslakások, luxusapartmanház, exkluzív nyugdíjas otthon. A területen már meglévő főépület (776 m2) teljes körű felújítása (minden közmű és vezeték újonnan lett bevezetve, új exkluzív minőségű és külföldről behozott anyagok kerültek beépítése magas minőségi színvonalon, Indonéziából és Japánból vásárolt bútorok, szobrok, csak az alap és a főfalak régiek) és átépítése már folyik, az első emelet 6 szobával elkészült, ahol 2018. nyarán 1 hónap próbaüzem is volt nagyon jó eredménnyel. A további szinteken a válaszfalak, vakolatok, villanyvezetékek csövezése, vezetékezése, hideg-meleg víz, szennyvíz, központi fűtés vezetékezése, előfestés, burkolatok egy része elkészült, visszavan még kevés rabicolás, festés-mázolás, kevés burkolás és a szerelvényezés. Belső ajtók egy része be van helyezve. A különálló épületben (260 m2) étterem konferenciateremmel vagy wellnessrészleg szolgáltatásokkal is kialakítható saját elképzelések szerint. Ehhez az épülethez még nem nyúltak hozzá. A medence kiszolgáló helyisége (90 m2) szerkezetkész állapotú, mely teljesen újonnan épült. A parkosítás is hátra van még. A befejező munkálatokat a jelenlegi tulajdonos külön megállapodás alapján vállalja, ehhez az anyagok 90 %-a rendelkezésre áll, melyet a vételár tartalmaz. Tehát a kikiáltott vételár a jelenlegi állapotot és a befejezéshez szükséges anyagok árát tartalmazza. A tulajdonosok a hotelhez adják a már meglévő weboldalt, netes hirdetési felületeket, összes engedélyt, vagyis mindent, ami egy szálloda működéséhez szükséges. A feltételek, a funkció az Ön igényei és elképzelései szerint természetesen változtatható. Csak komoly és tőkeerős érdeklődőket keresünk. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó üzleti ingatlan
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű, korszerű nyaraló, állandó lakásra is alkalmas Balatonszemes

Nyaraljon a víztől 20 m-re, saját stéggel rendelkező, vízparti jellegű, korszerű anyagokból épített saját nyaralójában. Mindezt megteheti, ha megvásárolja ezt a praktikus elrendezésű, élhető, letisztult stílussal bíró ingatlant.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes lakóház medencével, sportpályával, sok extrával eladó

Elsősorban sportos életmódot folytató és a szépség, a kifinomult ízlés iránt fogékony tulajdonost keres ez a tihanyi örökpanorámás, csendes helyen lévő, mediterrán klímával bíró, medencés, sportpályás, előkelő szomszédsággal rendelkező ingatlan. A Balaton légvonalban 400 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Erdő Litér határában eladó

Litéren 3,7 ha vörösfenyő erdő eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Siófokon, szeparált, külön hrsz-en nyilvántartott, takaros ikernyaraló eladó

Siófokon vált eladóvá ez a külön helyrajzi számon nyilvántartott takaros, azonnal használható ikernyaraló, ahol kényelmes körülmények között kipihenheti magát, vendégül láthatja rokonait, barátait. A város üdülőövezetében fekszik, a szabad strandtól 850 m-re csendes, forgalommentes helyen. Három oldalról közterület határolja, így csak egy szomszédja van. Előtte található egy kis park.

Részletek