Balatoni nyaraló strandtól 215 m-re eladó


Balatoni nyaraló strandtól 215 méterre eladó. Fürdőruhában egy törölközővel felszerelkezve ugorhat le egyet úszni vagy fürödni, a gyerekeknek sem kell tömött táskákat cipelni, hiszen innen bármikor hazaugorhatnak enni, átöltözni, stb. A nyaraló aszfaltos úton megközelíthető, mellette szintén hétvégi házak találhatók.

Azonosító: ny_40498
Hasznos alapterülete: 71 m2
Szobák száma: 2
Fűtés: jelenleg nincs, elektromos lehet
Telek területe: 250 m2
Egyéb helyiségek: terasz, erkély
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, (gáz utcában)
Irányár: 36 millió Ft

A kétszintes épület az 1970-es években épült, a tulajdonos megkezdte a felújítását, Önnek már csak be kell fejeznie. Egy ügyes kezű ezermester a családban vagy a baráti körben és két hét múlva már élvezheti a hely nyújtotta előnyöket. Felújításra került a víz- és villanyvezeték rendszer, új villanyórák 3x 25A, új Rehau műanyag nyílászárók, új belső vakolás és alapmeszelés, tetőn új cserép és új ereszcsatornák. Burkolás, szerelvényezés után már új nyaralójában nyaralhat. Hasznos alapterülete két szinten 71 m2. A két szint két lakás, melyek külön bejáraton közelíthetők meg. A földszinti részre a félig fedett (15 m2-es) teraszról jutunk. Belépve következik a zárt veranda, majd a nappali, ahonnan a fürdőszoba, WC és konyha nyílik. A tetőtérbe az épület oldalából nyíló lépcsőházból jutunk. Felérve a kis közlekedőből érjük el a konyhát, fürdőszobát és a szobát. A szobának déli tájolású 8 m2-es fedett erkélye van. Az épületbe víz, villany és csatorna közművek kerültek bekötésre. A gáz szükség esetén az utcából beköthető. De az épületben 3x 25 A van, ezért elektromos fűtés telepítése is lehetséges. A kert 250 m2, könnyen karbantartható, gépkocsival is be lehet állni. Ezen kívül alkalmas különböző szabadtéri tevékenységekre is, pl: bográcsozás, grillezés, játék, pihenés. Ha ezt a nyaralót választja, karnyújtásnyira lesz a strandtól és saját ízlésének, elképzelésének megfelelően fejezheti be, választhatja ki a burkolatokat, szerelvényeket és a helyiségek színvilágát, hangulatát. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Balatonfűzfő frekventált részén eladó ikerházrész

Balatonfűzfő frekventált részén vált eladóvá ez a háromszintes ikernyaralórész.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló Balaton déli partján eladó

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton déli-partján 27 m széles saját vízparttal, kiépített partvédőművel és további extrákkal. A telekről és a házból is gyönyörű panoráma van a tóra. A ház megvásárlásával a Balaton nyújtotta összes élvezet is a birtokába kerül, fürödhet, napozhat saját vízpartján, horgászhat saját stégjén, tarthat csónakot vagy kishajót, hódolhat egyéb vízi sportoknak és mindezeket megoszthatja rokonaival, barátaival, ha őket is meghívja. Illetve jó pénzért ki is adhatja, tehát még pénzt is szerezhet vele.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízközeli, kétlakásos lakóház, nyaralónak is tökéletes Zamárdiban

Zamárdiban kínálom megvételre ezt a vízközeli kétlakásos, intim környezetben elhelyezkedő lakóházat. Nyaralónak vagy állandó lakásra is alkalmas szülőkkel összeköltözésre vagy két testvérnek, barátnak. A szabad strand, ahol a nagy nyári fesztiválok zajlanak, mindössze 300 m.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel eladó a Balaton északi partján

Olyan közvetlen vízparti nyaralót ajánlok, mely sokfajta lehetőség kiaknázását teszi lehetővé. Az előtte elterülő nádasnak köszönhetően kiválóan megfelel horgászásra. A vízi sportok szerelmeseinek igényeit is ki tudja szolgálni, az állandó magas vízszintnek köszönhetően ki tudja kötni hajóját vagy saját stégjéről indulhat szörfözni. Állandó lakóhelynek is alkalmas, vállalkozását is tudja irányítani innen. Vagy nyaraltathatja családját, barátait, de üzleti célra is használhatja, ha kiadja, és ezzel bevételt termel magának. Ezen a téren még bővítési lehetőségek is rejlenek benne.

Részletek