Strandtól 70 m-re eladó ház Ábrahámhegyen


Kellemes nyári heteket, hónapokat tölthet unokákkal, gyerekekkel ebben a strandtól mindössze 70 m-re lévő ábrahámhegyi kis családi házban. Ha befagy a Balaton, a kimerítő korcsolyázás után felmelegedhet itt, álomra hajthatja fejét. De tavasztól őszig horgászhat is a közeli horgászhelyeken. 200 m-en belül minden elérhető: kikötő, autóbuszállomás, vasútállomás, élelmiszerbolt. A közeli kulturált strand ligetes, jókat lehet enni-inni, árnyékban napozni, strandcikkeket vásárolni, sporteszközöket kölcsönözni, stb.

Azonosító: ny_40501
Hasznos alapterülete: 53 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: Gabarron fűtőpanel
Telek területe: 471 m2
Egyéb helyiségek: tároló, nagy terasz
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna
Irányár: 47900000 millió Ft

Az épület az 1980-as évek elején épült téglaház fa födémmel, nádtetővel. A tulajdonos pár éve teljes körűen felújította. Ennek során cserére kerültek a víz-, villany- és csatorna vezetékrendszere, burkolatok, berendezések, tető, új a konyha, fürdőszoba, modern műanyag hőszigetelt nyílászárókat építettek be rolexával, a kertet rendbe rakták. A ház hasznos alapterülete két szinten 53 m2. A földszinti részre (33 m2) a félig fedett 20 m2-es teraszról tudunk bemenni. Ez a terasz már sok családi és baráti összejövetel helyszíne volt és még lesz. Belépve a nappaliba érünk, melyből hátul nyílik a konyha és a fürdőszoba. A nappali sarkából megy fel a lépcső a tetőtérbe, ahol két szoba kapott helyet, az egyiknek van egy 8,5 m2-es erkélye a Balaton felé. Az épület mellett egy kis tárolót is kialakítottak. Az ingatlan víz, villany (2 x 32 A) és csatorna közművekkel rendelkezik. A fűtést 6 kWh teljesítményű Gabarron fűtőpanellel oldották meg, mely befűti az egész házat. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A telek 471 m2, éppen elég, gyorsan lehet végezni a fűnyírással és utána már átadhatjuk magunkat a kellemes pihenésnek vagy egy szál fürdőruhában leszaladhatunk a strandra úszni, fürödni, evezni, szörfözni. Mindezek az előnyök az Öné lesznek, ha megvásárolja ezt a strandközeli házat. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Balatonfűzfő frekventált részén eladó ikerházrész

Balatonfűzfő frekventált részén vált eladóvá ez a háromszintes ikernyaralórész.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Balaton-felvidéken kétlakrészes, felújított parasztház eladó

Balaton-felvidéki idill egy autentikusan felújított, modernizált parasztházban. A felüdülés, a béke szigete ez a tornácos, kétszintes, 130 éves kőház, ahol kiszabadulhat tulajdonosa a mindennapok taposómalmából. Nem műemlék, de felújítását műemlék épületek felújításában jártas csapat végezte. A régi terek új funkciót kaptak új anyagokból megépítve, megtartva viszont a ház eredeti hangulatát. Nem kell légkondi, a vastag kőfalak a legnagyobb melegben is bent kellemesen hűvöset biztosítanak.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan Fonyódon eladó

Befektetésre, pihenésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan eladó a Balaton déli partján. Ha a kertet rendbe rakja, a vízpartot kitísztítja és a házat felújítja, lényegesen többet fog érni az ingatlan.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek