Sok célra hasznosítható családi birtok eladó a Balatonnál


Számos lehetőséget magában hordozó ingatlant ajánlok figyelmébe Balaton parti településen. Saját családi rezidenciaként használhatja, ehhez már adott az épület, a terület pedig még saját igényei szerint tovább fejleszthető, pl: teniszpálya, röplabdapálya, kerti halastó, gyerekjátszótér, stb. De önellátó gazdaságot is kialakíthat. Vagy további épületek építésével szálláskomplexumot létesíthet, ezzel jövedelemtermelő befektetésre tehet szert. De lehetőség van a területből kisebb telkek kialakítására, melyeket értékesíthet, ha nincs rá szüksége. Ennél az ingatlannál elengedheti fantáziáját és megvalósíthatja álmait.

Azonosító: cs_40509
Hasznos alapterülete: 315 m2
Szobák száma: 7
Fűtés: padlófűtés és radiátoros központi fűtés
Telek területe: 9553 m2
Egyéb helyiségek: pince, tároló, kisház
Hőszigetelés:
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 199 millió Ft

A strand 1,8 km, Siófok, a déli part fővárosa 12 km-re található. Aszfaltos útról könnyen megközelíthető. A 9553 m2 nagyságú terület szabályos téglalap alakú, bekerített. Bejárásra elektromos kapu szolgál. A házig kaviccsal szórt utak visznek, az épület körül pedig térkövezett járda épült. A mediterrán jellegű épület déli tájolású, a nap körbesüti. Masszív, igényesen és színvonalasan megépített, 2006-ban épült. Hasznos lakóterülete 315 m2 + 19,5 m2 garázs + 95 m2 alagsor. A lakóházat úgy alakították ki, hogy 3 család kényelmesen elférjen benne. Az egyes szintek szinteltolással készültek. Főbb szerkezetek: monolit beton sávalap, 38 és 30 cm vastag Porotherm tégla teherhordó falak, 18 és 15 cm vastag monolit vasbeton födémek, fa tetőszerkezet, rajta hódfarkú cserép. A nyílászárók egyedi gyártású minőségi fa szerkezetek hőszigetelt üvegezéssel, helyenként szúnyoghálóval és redőnnyel. A burkolatok is kiváló minőségű kerámia és parketta. A földszinti lakás a legnagyobb, hatalmas étkező-nappalival, hozzá csatlakozó konyhával, 2 hálószobával és nagy fedett terasszal, több kijárattal a kertbe. A másik két lakrész két-két hálószobával, fürdőszobával, teakonyhával és közös társalgóval rendelkezik. Igény esetén akár szeparálhatók is egymástól, jelenleg egymásból nyílnak. Az alagsor a lakásból és a kertből is megközelíthető. Jelenleg egy bolthajtásos borospince és két nagyobb tárolóhelyiség és egy vizesblokk található benne. Természetesen ez is továbbfejleszthető, pl. borozó, játékterem, wellness egység, szauna, stb. kialakítható benne. Az ingatlan összközműves, az épület Vaillant gázkazánnal fűthető, padlófűtés és radiátoros rásegítés is kiépítésre került. A nappali-étkező-konyha rész belmagassága több mint 3 m. A közel egy hektáros terület füvesített, két saját fúrt kút és egy közös használatú is található rajta. Az épület előtti parkosított rész automata öntözőrendszerrel öntözhető. Ezen kívül található az épület mögött egy 4x8 m-es 1,5 m mélységű medence teljes gépészettel, kis házikóval, ahol WC, zuhanyzó és konyha kapott helyet. A terület jobb alsó sarkába kis kerti tavat terveztek, ennek csak a gödre készült el, de kialakítható. Ezen kívül felújításra szoruló vagy más célra használható kosárlabdapálya van még, gyümölcsös mindenféle gyümölcsfával, illetve kis konyhakert. Valamint térkövezett részek, ahova kerti kiülő, grillező, stb. telepíthető. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Lakóház építésére alkalmas telek eladó Balatonrendesen

Balatonrendesen lakóház építésére kiválóan alkalmas építési telek eladó csendes, nyugodt részen. A strand kb. 1 km távolságra van, ez 15 perces kényelmes sétát jelent. A telek aszfaltos úton megközelíthető, bolt, vasúti megállóhely 400 m távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek

Eladó ingatlan, Bakony

Erdő szélén, patak partján lakhat ebben a masszív házikóban a Bakonyban

A Bakony egyik legszebb falujában, Németbányán vált eladóvá ez az erdőszéli, patakparti telken fekvő patinás kőház, ahol élvezheti a vidéki élet minden előnyét, a csendet, a friss levegőt, a nyugalmat, nagyokat túrázhat az erdőben, vadászhat a környéken, horgászhat a közeli tóban, kedvére kertészkedhet, friss, helyben megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket fogyaszthat. A legközelebbi város Pápa, ahova busszal is el lehet jutni. A gyerekek a szomszéd faluban, Bakonyjákón tanulhatnak. Németbányán nagyon összetartó a lakosság, jó a közösségi élet, erről tanúskodik a számos rendezvény is, amiket a faluban szerveznek.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Strand közeli kicsi ház állandó lakhelynek, nyaralónak eladó Balatonfűzfőn

Kulturált, családias strandtól 137 m-re eladó kétszobás lakóház vendégszobával Balatonfűzfőn. Kisebb, 2-3 fős családnak nyaralásra, állandó lakásra is kiváló ez a kompakt kis házikó. A strandra le lehet menni egy szál fürdőruhában, nem kell cuccolni, kijárni az autóval. A közelben van csónakkikötő és horgászhely, azaz horgászoknak is remek lehetőség. Az épület a későbbiekben bővíthető, hiszen a telek beépíthetősége 30 %.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek