Felújított polgári villa Keszthely belvárosában eladó


Polgári életérzés egy felújított nagypolgári villában Keszthely belvárosában. Patinás környezet, könnyű megközelítés, belváros és partközeli frekentált fekvés jellemzi. A Főtér 400 m, a Balaton part 650 m távolságra van. Azaz gyalogosan el tud intézni mindent és le tud menni a strandra. A kétszintes épület több célra is hasznosítható: lehet állandó lakhelye egy nagyob családnak, de szülővel való együttélésre is alkalmas. Kialakíthatja külön bejáratú irodáját, dolgozhat otthonról. Vagy együtt nyaralhat benne az egész család, unokákkal, nagyszülőkkel, de barátokkal is. Illetve nagyságából és fekvéséből adódóan remekül kiadható, tehát profitot termelhet Önnek. Csudijó

Azonosító: cs_40529
Hasznos alapterülete: 180 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: gázkazánról padló és radiátoros
Telek területe: 350 m2
Egyéb helyiségek: garázs
Hőszigetelés: 8-15 cm
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű, ipari áram
Irányár: 175 millió Ft

A stílusos épület az 1900-as évek elején épült, teljes körű felújítását pedig 2019-re fejezték be. A munkák során, amit lehetett megmentettek, így az emeleti belső ajtókat, a kukucskálót, egy szoba parkettáját. A hangulatát és stílusát megtartva kerültek kiválasztásra a burkolatok is. A falakon és a tetőszerkezeten kívül cserére került szinte minden. Újak a közmű vezetékrendszerek, a burkolatok, a földszinti belső ajtók, -melyek az emeleti ajtók mintájára készültek-, a szerelvények. A külső nyílászárók szintén az eredetik után készültek, korszerű hőszigetelt szerkezetek fából. A homlokzatra 8-15 cm vastag hőszigetelés került. A tetőszerkezetet, ahol kellett megerősítették és cserép fedést tettek rá. A belmagasság a fsz-en 2,7 m, az emeleten pedig 3,1 m. Összes hasznos alapterülete kb. 180 m2. A földszinti részen van az utcafrontról nyíló garázs (kb. 22 m2), melybe automata vezérlésű kapun keresztül jutunk. Az épületbe innen is be lehet menni, a főbejárat azonban a ház oldalában nyílik. A mellette lévő mellékbejáraton az utcafronti lakosztály külön is megközelíthető. Belépve a folyosóra jutunk, ahonnan jobbra nyílik a külön lakosztály, mely egy előtérből, fürdőszoba-WC-ből és nagyszobából áll. Ez használható nappalinak is, de lehet egy különbejáratos iroda vagy az együtt élő nagyszülő birodalma is. A folyosón tovább haladva balra megy fel a lépcső az emeletre, alatta egy kis háztartási helyiség van, majd a WC+kézmosó, a folyosó végén pedig a konyha-étkező található. E helyiség előtt egy nagy térkövezett teraszt alakítottak ki, mely napvitorlával árnyékolható, így nyáron is kellemes kint tartózkodást biztosít. Az emeletre menő lépcső az eredeti alapján süttői márványból készült. Ezen a szinten egy elágazó folyosóról nyílnak a helyiségek. Itt van egy teakonyha, (de gardróbnak is használható), 3 szoba, egy hatalmas fürdőszoba, valamint WC+kézmosó. A fürdőszobában helyezték el az egész épület fűtését és meleg vizét biztosító Westen típusú kondenzációs gázkazánt is. A fűtés padlófűtéssel és radiátorokkal történik. Az alsó zuhanyzónak falfűtése van. A 350 m2-es kert szépen parkosított, könnyen rendben tartható. Kavicsszórás között betonlapokon és térkövön lehet közlekedni. A többi része füves, a kerítés mellett dísznövények és egy kis fűszerkert díszlik. A locsolást a kerti ásott kútból lehet megoldani. Az ingatlan összközműves, ipari árammal rendelkezik. Ha egyedi kialakítású, stílusos ingatlant keres, ezt feltétlenül nézze meg. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívja Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Egyéb települések Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Egyéb települések Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Egyéb települések

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan nagy családnak barátokkal, üzletfelekkel a déli parton

Közvetlen vízparton tölthet élménydús napokat családjával, barátaival, rokonaival vagy üzlettársaival ebben a többlakosztályos ingatlanban Siófok kedvelt üdülővözeti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Stílusos nyaralórész buja kertecskével Balaton északi partján

Ha egy kis zugot keres a Balatonon, amihez egy kis zöld is tartozik, akkor Önnek ajánlom ezt a régi balatoni villák stílusában épült, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, tehermentes házrészt a hozzá tartozó kicsi kerttel Ábrahámhegyen. Az ingatlan csendes, jól megközelíthető, aszfalt burkolattal ellátott utcában található belterületen és hétvégi ház nyilvántartású. Légvonalban a Balaton part 300 m, a községi strand gyalogosan 1,1 km. Remek hely kikapcsolódni a mindennapok taposómalmából, helyrerakni a megfáradt idegeket, hiszen itt a csend és a természet várja.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanoráma, nyugalom, vízközelség, finom borok, vendéglátás a Balaton északi partján

Ennél az ingatlannál a Balaton látványát, a nyugalmat és a finom saját bort egyaránt élvezheti. Ha vállalkozó szellemmel is rendelkezik, és egy megfelelő helyet keres vendéglátó vállalkozása beindításához, kitűnő elhelyezkedésének és megközelítésének köszönhetően ez az ingatlan erre is alkalmas. A Balatontól csupán 50 m-re található, egy törülközővel bármikor leugorhat egyet fürdeni, úszni. Ha vállalkozásban gondolkodik, akkor pedig a vendégek jó minőségű aszfaltos útról tudják elérni.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Stílusos nyaralórész a mellette lévő beépíthető telekkel együtt eladó Ábrahámhegyen

Stílusos kis nyaralórész vált eladóvá a mellette lévő telekkel együtt Ábrahámhegyen, azaz nyaraló és befektetés egyben. Olyan ingatlan, melyet rögtön használatba vehet, később pedig önálló házat vagy nyaralót építhet a mellette lévő telekre. Az ingatlan két helyrajzi számon található, ezért a későbbiekben, ha nincs szüksége rá, az egyik részt értékesítheti is. Az ingatlan csendes, jól megközelíthető, aszfalt burkolattal ellátott utcában található belterületen és hétvégi ház nyilvántartású. Légvonalban a Balaton part 300 m, a községi strand gyalogosan 1,1 km. Remek hely kikapcsolódni a mindennapok taposómalmából, helyrerakni a megfáradt idegeket, hiszen itt a csend és a természet várja.

Részletek

Eladó ingatlan, Balaton-felvidék

Újszerű, igényes, kétszintes lakóház állandó lakásra, nyaralónak a Balaton-felvidéken eladó

A Balaton-felvidéken, a Nemzeti Park területén, Tagyon közelében eladó egy, a felvidékre jellemző stílusjegyekkel megépített fiatal, 2 szintes lakóház. Az épületből a környező dombokra, erdőkre lehet látni. A település infrastrukturális ellátottsága jónak mondható. A békés,- nyugodt környezetben lévő lakóház, környezetváltozásra, gondtalan pihenésre, regenerálódásra kiválóan alkalmas. A környező hegyek erdős, oxigén dús környezetében nagyokat lehet kirándulni, sétálni, kerékpározni, túrázni, lovagolni. A hely, környezeti ártalmaktól mentes turisztikailag frekventált terület.

Részletek