Vízparti jellegű, színvonalasan, ízlésesen felújított lakóház tágas, élhető terekkel, intim kertben eladó Balatonvilágoson


Intim kert, tágas, élhető terek, színvonalas, igényes és ízléses kialakítás jellemzi ezt a Balaton déli partján, Balatonvilágoson teljes berendezésével együtt eladóvá vált lakóházat. A telek előtt külön helyrajzi számon állami tulajdonban lévő partvédőmű található, melynek mérete 169 m2, ezt a mindenkori tulajdonos használja, így a telek tulajdonképpen közvetlen vízparti. Ennek karbantartása nem az ingatlan tulajdonosát terheli, de kizárólagosan használhatja, mivel máshonnan nem megközelíthető. A víz mélyebb előtte, mint a déli parton általában szokásos, a szárazabb időszakokban is 40 cm. Így alkalmas felemelhető tőkesúlyos, (kieles) vitorlás kikötésére is. Az ingatlan a hajó berakására, kivételére alkalmas szerkezettel van ellátva és tárolni is tudja rajta.

Azonosító: cs_40495
Hasznos alapterülete: 300 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: gáz cirkó kazánról fsz-en padlófűtés, emeleten radiátoros
Telek területe: 1300 m2
Egyéb helyiségek: tároló, garázs
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 2
Közművek: összközmű
Irányár: 330 millió Ft

Az ingatlanon egy 2005-ben könnyűszerkezetes német technológiával épült, kétszintes lakóház található, mely a Protektorwerk Hungária Kft. terméke. A német anyacég 1903-tól (112 éve) gyárt ilyen házakat. A ház építőipari minőségtanúsítással rendelkezik, maximálisan kielégíti a lakóházra előírt követelményeket és hőtechnikai szabványokat. Tavaly kívül-belül felújításra került. Újak a burkolatok, fürdők, WC-k, villanykapcsolók, a szép tapéták. A légkondícionálás is felújításra került. A nappaliban és a nagyobbik hálószobában elektromos redőnyt szereltek fel. A kertet újrafüvesítették és automata öntözőrendszerrel látták el. A ház összes hasznos alapterülete 300 m2. A Balatonra tájolt, a teraszokról, ablakokból látni lehet a vizet. A földszinti részre a teraszról jutunk be. Az előtérből balra nyílik a nappali-étkező, mely teraszkapcsolattal rendelkezik. Az étkezőből elérhető a konyha, abból nyílik a kamra. Majd következik a tágas fürdőszoba és a WC. A WC mellett megy fel a szépen megmunkált, kényelmes falépcső az emeletre, mellette jobbról pedig egy-egy hálószoba található. Az emeletre felérve egy széles folyosóról közelíthetők meg a helyiségek, a 3 hálószoba, hatalmas fürdőszoba és WC. Minden szobából ki lehet menni a Balatonra tájolt erkélyre, ami élvezetes családi vagy baráti beszélgetések, borozgatások helye is lehet, közben gyönyörködve az előttünk elterülő víz és északi part látványában. Az ingatlan összközműves, az épület gáz kombi turbó kazánnal fűthető, a földszinten padlófűtés, az emeleten radiátor hőleadók vannak. A ház mögött, szorosan hozzáépítve van egy tároló, csónaktároló és garázs. A telek 1300 m2, a bejárótól térkövezett a házig, a ház előtti rész füves, parkosított, automata öntözőrendszer locsolja. Csodálatos napokat tölthet itt a családjával, barátaival élvezve a víz nyújtotta örömöket, a ház nyújtotta kényelmet és a tó megunhatatlan látványát. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Közös nyaralás a családdal, barátokkal Siófokon

Siófok üdülőövezeti részén vált eladóvá ez a 7 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, mely tökéletes lakóháza vagy nyaralója lehet egy népes rokonsággal vagy baráti körrel rendelkező család számára, vagy több generáció összeköltözésére, együtt nyaralására.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanorámás, igényes, kétlakásos lakóház sok extrával eladó Balatongyörökön

Örökpanorámás, tájba illő, igényes, kétlakásos lakóház eladó a Balaton nyugati medencéjében, ahonnan akár a jakuzziban ülve gyönyörködhet a tó látványában. A telekről és az épületből, minden teraszról gyönyörű és elvehetetlen panoráma van a Balatonra. Légvonalban a Balaton kb. 700 m, a strand kb. 2 km távolságra van.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Balaton északi partján közvetlen vízparti nyaraló csendes, nyugodt helyen eladó

Balaton északi partján csendes, nyugodt helyen közvetlen vízparti nyaraló eladó.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek