Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel eladó a Balaton északi partján


Olyan közvetlen vízparti nyaralót ajánlok, mely sokfajta lehetőség kiaknázását teszi lehetővé. Az előtte elterülő nádasnak köszönhetően kiválóan megfelel horgászásra. A vízi sportok szerelmeseinek igényeit is ki tudja szolgálni, az állandó magas vízszintnek köszönhetően ki tudja kötni hajóját vagy saját stégjéről indulhat szörfözni. Állandó lakóhelynek is alkalmas, vállalkozását is tudja irányítani innen. Vagy nyaraltathatja családját, barátait, de üzleti célra is használhatja, ha kiadja, és ezzel bevételt termel magának. Ezen a téren még bővítési lehetőségek is rejlenek benne.

Azonosító: ny_40499
Hasznos alapterülete: 118 m2
Szobák száma: 5
Fűtés: cserépkályha, elektromos
Telek területe: 2078 m2
Egyéb helyiségek: vendégház
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, gázcsonk
Irányár: 225 millió Ft

A területen két téglaépület található. Az utcához közelebbi egy kétszintes nyaraló, melynek hasznos alapterülete 85 m2 + 9 m2-es erkély. 2015-ben újították fel teljes körűen. Az alsó szinten előtér, lépcsőház, főzőfülke, fürdőszoba, tároló és két hálószoba található. Az emeleten étkező, főzőfülke, kamra, WC, fürdőszoba és egy lakószoba került kialakításra. A lakószobának van egy Balatonra tájolt erkélye. Télen a meleget a cserépkályha biztosítja, a légkondícionáló berendezéssel pedig nyáron hűthetjük a helyiségeket. A parthoz közelebbi épület egy lapostetős vendégház, mely érvényes bővítési tervvel rendelkezik. Belül 2017-ben újították fel, teljes mértékben megfelel a mai igényeknek, modern és igényes. Hasznos alapterülete 33 m2 + 7,5 m2-es fedett terasz. Étkező-konyha, fürdőszoba és hálófülke található benne. A nyílászárók is újak, hőszigetelt műanyag szerkezetek. Téliesített, távvezérelhető elektromos fűtése van. Az ingatlan víz, villany és csatorna közművekkel rendelkezik, a telekre a gáz is bekötésre került. Az épületek között térkövezett részen lehet közlekedni és parkolni. A telek két oldalán térkövezett, kivilágított út megy le egészen a partig, az egyiken autóval is lehet közlekedni, a másik gyalogút. A köztük lévő rész füves, nagy fűzfákkal. Ezen a részen három villanyvételi lehetőséget is kialakítottak a kerítés mentén. A telek szélessége a parti részen 16 m. A nyílt vízen lévő kb. 12 m2-es engedélyezett stég a nádason keresztül kiépített kb. 64 m hosszú bejárón keresztül érhető el. Érvényes mederbérleti engedéllyel rendelkezik. A telek mérete 2078 m2. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatoni nyaraló strandtól 215 m-re eladó

Balatoni nyaraló strandtól 215 méterre eladó. Fürdőruhában egy törölközővel felszerelkezve ugorhat le egyet úszni vagy fürödni, a gyerekeknek sem kell tömött táskákat cipelni, hiszen innen bármikor hazaugorhatnak enni, átöltözni, stb. A nyaraló aszfaltos úton megközelíthető, mellette szintén hétvégi házak találhatók.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Balatonudvariban strandközeli, egyedi kialakítású, igényes lakóház eladó

Balatonudvariban, a strandtól 300 m-re eladó ez az egyedi kialakítású, igényes lakóház.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, panorámás luxusnyaraló több apartmannal eladó a Balaton déli partján

Közvetlen vízparti panorámás luxusnyaraló eladó a Balaton déli partján, mely vállalati üdülőnek, panziónak, nagybobb családnak is kiváló lehetőség. 18 m széles magánvízpart kiépített partvédőművel, saját stéggel, előtte nádas vagy idegen tulajdonú terület nincs. Saját vízpartján tarthat alacsony merülésű vitorlást, csónakot, szörfözhet, vizibiciklizhet, úszhat, horgászhat, napozhat és bármikor gyönyörködhet a víz, a túlpart látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Balatonfűzfő

Szuperpanorámás strandközeli faházas nyaraló kis telekkel Balatonfűzfőn eladó

Szuperpanorámás telek felújítandó faházzal Balatonfűzfő fűzfőfürdői részén közel kikötőhöz, strandhoz.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló Balaton déli partján eladó

Luxuskategóriás közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton déli-partján 27 m széles saját vízparttal, kiépített partvédőművel és további extrákkal. A telekről és a házból is gyönyörű panoráma van a tóra. A ház megvásárlásával a Balaton nyújtotta összes élvezet is a birtokába kerül, fürödhet, napozhat saját vízpartján, horgászhat saját stégjén, tarthat csónakot vagy kishajót, hódolhat egyéb vízi sportoknak és mindezeket megoszthatja rokonaival, barátaival, ha őket is meghívja. Illetve jó pénzért ki is adhatja, tehát még pénzt is szerezhet vele.

Részletek

Eladó ingatlan, Bakony

Erdő szélén, patak partján lakhat ebben a masszív házikóban a Bakonyban

A Bakony egyik legszebb falujában, Németbányán vált eladóvá ez az erdőszéli, patakparti telken fekvő patinás kőház, ahol élvezheti a vidéki élet minden előnyét, a csendet, a friss levegőt, a nyugalmat, nagyokat túrázhat az erdőben, vadászhat a környéken, horgászhat a közeli tóban, kedvére kertészkedhet, friss, helyben megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket fogyaszthat. A legközelebbi város Pápa, ahova busszal is el lehet jutni. A gyerekek a szomszéd faluban, Bakonyjákón tanulhatnak. Németbányán nagyon összetartó a lakosság, jó a közösségi élet, erről tanúskodik a számos rendezvény is, amiket a faluban szerveznek.

Részletek