Közvetlen vízparti, színvonalas, téliesített nyaraló eladó a déli parton


Vizes élmények, úszás, vitorlázás, szörfözés, sup-túrák, napozás, vagy egyszerűen csak relaxálás, pihenés egyedül, családdal, barátokkal várja Önt ebben a közvetlen vízparti nyaralóban Szántódon. Az ingatlanon minden adott, 11 m saját vízpart, színvonalasan kialakított, téli tartózkodásra is alkalmas épület, pihentető környezet.

Azonosító: ny_40511
Hasznos alapterülete: 141 m2
Szobák száma: 5
Fűtés: padlófűtés és radiátoros központi fűtés
Telek területe: 696 m2
Egyéb helyiségek: fedett terasz, zárt veranda
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 230 millió Ft

Az épület ikerház egyik fele, de teljesen szeparált a szomszédtól és jogilag is önálló egység saját helyrajzi számmal. A telek előtt 133 m nádas található a maga változatos élővilágával. A nádas védelmi funkciót is ellát, megvédi a partot a hullámveréstől, a stéget és a telket a kíváncsi tekintetek elől. A nyílt vízig 133 m fémszerkezetű stég vezet, melyen kettő napozó rész és egy csónakba-hajóba beszállást szolgáló oldalszárny található. A nyaraló az 1980-as években épült, de idő közben teljes körűen felújították, téliesítették. Felújításra került a tetőzet, a víz-, villany- és csatorna vezetékrendszere, a burkolatok, a berendezések és az épület külső hőszigetelést kapott. Hasznos alapterülete három szinten 141 m2. A földszinten (71 m2) fedett terasz (15 m2), zárt veranda, előszoba, nappali-konyha és fürdőszoba található. Az emeleten (42 m2) közlekedő, 2 hálószoba, fürdőszoba és a Balatonra tájolt erkély (7 m2), mely mindkét szobából megközelíthető, kapott helyet. A tetőtérben (28 m2) két szoba és közlekedő került kialakításra. Az ingatlan összközműves, fűtése központi radiátoros és padlófűtés. A 696 m2-es kert a kikapcsolódást és pihenést szolgálja. Egy 8 személyes jacuzzi, napozó rész, grillező rész és egy füves rész, ahol a gyerekek szaladgálhatnak, játszhatnak. Ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszerrel öntözhető, a gyep alatt pedig vakondháló van és autókkal be lehet állni. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Örökpanoráma, nyugalom, vízközelség, finom borok, vendéglátás a Balaton északi partján

Ennél az ingatlannál a Balaton látványát, a nyugalmat és a finom saját bort egyaránt élvezheti. Ha vállalkozó szellemmel is rendelkezik, és egy megfelelő helyet keres vendéglátó vállalkozása beindításához, kitűnő elhelyezkedésének és megközelítésének köszönhetően ez az ingatlan erre is alkalmas. A Balatontól csupán 50 m-re található, egy törülközővel bármikor leugorhat egyet fürdeni, úszni. Ha vállalkozásban gondolkodik, akkor pedig a vendégek jó minőségű aszfaltos útról tudják elérni.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan nagy családnak barátokkal, üzletfelekkel a déli parton

Közvetlen vízparton tölthet élménydús napokat családjával, barátaival, rokonaival vagy üzlettársaival ebben a többlakosztályos ingatlanban Siófok kedvelt üdülővözeti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Céges üdülőnek, szálláshelynek kiváló közvetlen vízparti ingatlan a déli parton

Befektetésnek, szálláshelynek, oktatóközpontnak, céges üdülőnek kiváló közvetlen vízparti ingatlan Siófok kedvelt üdülőövezetében. A terület mérete 1015 m2, szépen parkosított és igényesen karbantartott telek, melynek 20 m széles partvédőművel ellátott közvetlen vízpartja van és 70 m2 saját stége. Előtte a víz sekély és homokos, fürdőzésre kiváló.

Részletek