Közvetlen vízpart, horgászás, vitorlázás, szörfözés, napozás saját ingatlanon


Közvetlen vízparti ingatlanáról horgászhat, előtte fürödhet, kikötheti vitorlását vagy egyszerűen csak élvezheti az ingatlan és a Balaton nyújtotta örömöket, ha megvásárolja ezt a nyaralót. Önálló helyrajzi számon nyilvántartott, szomszédmentes, közvetlen vízparti nyaraló eladó a Balaton északi partján. A telek 18 m szélességben csatlakozik a Balaton partjához. Előtte 56 m nádas van, kivilágított kijárón lehet kimenni a nyílt vízhez, ahol kb. 20 m2 területű a saját stég. Elég helyet biztosít horgászáshoz, napozáshoz, csónakba, hajóba való beszálláshoz. Előtte a víz mélysége 1,5 m.

Azonosító: ny_40516
Hasznos alapterülete: 67 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: elektromos, kandalló
Telek területe: 964 m2
Egyéb helyiségek: csónaktároló, kerti kiülő, vendégház
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 1
Közművek: víz, villany, egyedi emésztő
Irányár: 220 millió Ft

Intim, zöld környezet várja ebben az 1975-ben épült, 2016-ban felújított vízparti nyaralóban. Az épület főbb szerkezetei: beton alap, tégla falazat, fa födém, fa tetőszerkezeten cserép fedés, fa hőszigetelt nyílászárók zsalugáterrel. Földszintes kialakítású, a nappali rész szinteltolással csatlakozik az épülethez. Hasznos alapterülete 67 m2. Étkező, konyha, kamra, nappali, fürdőszoba, szobának használt előtér és két hálószoba található benne. Fűtése elektromosan megoldott, illetve a nappaliban lévő kandallóval lehet meleget csinálni. A telek közepén helyezkedik el, murvás bejárón közelíthető meg. Az épület mellett és a bejárón van lehetőség autóval megállni. A telek alsó része füves és több épület is található rajta. Van egy fából készült, három tároló részből álló 20 m2-es csónaktároló, előtte 10 m2-es fedett terasszal. Illetve a terület aljában most készült el egy két szobából álló szintén fa szerkezetű vendégház. Ezen kívül van egy kb. 18 m2 alapterületű fedett kiülő, mögötte grillezővel, bográcsozóval, szalonna sütővel. Itt nagyobb társaság is le tud ülni, meg tudják sütni a kifogott halakat, lehet enni-inni. A szabadban való tartózkodást egy hintaágy és kerti zuhany teszi még komfortosabbá. Az ingatlan víz és villany (2 x 3 x 16 A) közművekkel rendelkezik, a szennyvíz egyedi emésztőbe ürül. A telek mérete 964 m2, előkertben két sor szőlő, dísznövények, fű, a hátsó kertben fű és néhány gyümölcsfa: alma, birsalma, mogyoró, füge található. Ezen az ingatlanon lehetősége van kikapcsolódni, kicsit elvonulni a világtól, újból kapcsolatba lépni a természettel. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, színvonalas, téliesített nyaraló eladó a déli parton

Vizes élmények, úszás, vitorlázás, szörfözés, sup-túrák, napozás, vagy egyszerűen csak relaxálás, pihenés egyedül, családdal, barátokkal várja Önt ebben a közvetlen vízparti nyaralóban Szántódon. Az ingatlanon minden adott, 11 m saját vízpart, színvonalasan kialakított, téli tartózkodásra is alkalmas épület, pihentető környezet.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Sok célra hasznosítható családi birtok eladó a Balatonnál

Számos lehetőséget magában hordozó ingatlant ajánlok figyelmébe Balaton parti településen. Saját családi rezidenciaként használhatja, ehhez már adott az épület, a terület pedig még saját igényei szerint tovább fejleszthető, pl: teniszpálya, röplabdapálya, kerti halastó, gyerekjátszótér, stb. De önellátó gazdaságot is kialakíthat. Vagy további épületek építésével szálláskomplexumot létesíthet, ezzel jövedelemtermelő befektetésre tehet szert. De lehetőség van a területből kisebb telkek kialakítására, melyeket értékesíthet, ha nincs rá szüksége. Ennél az ingatlannál elengedheti fantáziáját és megvalósíthatja álmait.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, panorámás luxusnyaraló több apartmannal eladó a Balaton déli partján

Közvetlen vízparti panorámás luxusnyaraló eladó a Balaton déli partján, mely vállalati üdülőnek, panziónak, nagybobb családnak is kiváló lehetőség. 18 m széles magánvízpart kiépített partvédőművel, saját stéggel, előtte nádas vagy idegen tulajdonú terület nincs. Saját vízpartján tarthat alacsony merülésű vitorlást, csónakot, szörfözhet, vizibiciklizhet, úszhat, horgászhat, napozhat és bármikor gyönyörködhet a víz, a túlpart látványában.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Vízparti jellegű építési telek luxusvilla építéséhez

Vízparti jellegű, luxusvilla felépírésére alkalmas telek eladó Siófokon. A telkek száma egyre fogy, ezért értékük is egyre növekszik, tehát befektetésnek is remek lehetőség. Ahhoz, hogy elérje a Balatont és az általa nyújtott élményeket élvezni tudja, csak ki kell lépnie a kertkapun, hiszen az ingatlan mindössze 21 m-re fekszik a víztől.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Víztől 21 m-re eladó felújítandó panorámás nyaraló a déli parton

Víztől csupán 21 m-re eladó felújítandó, örökpanorámás nyaraló Siófok üdülőövezetében. A felújítás után lesz egy modern nyaralója, melyben korlátok nélkül élvezheti a lent töltött szép napokat. A fürdéshez csak ki kell nyitnia a kertkaput és pár lépés után már fürdőzhet is a sekély, homokos, nádmentes vízben.

Részletek