Közvetlen vízparti ingatlan nagy családnak barátokkal, üzletfelekkel a déli parton


Közvetlen vízparton tölthet élménydús napokat családjával, barátaival, rokonaival vagy üzlettársaival ebben a többlakosztályos ingatlanban Siófok kedvelt üdülővözeti részén.

Azonosító: cs_40517
Hasznos alapterülete: 436 m2
Szobák száma: 0
Fűtés: geotermikus fűtés
Telek területe: 1015 m2
Egyéb helyiségek:
Hőszigetelés:
Szintek száma: 3
Közművek: víz, villany, csatorna
Irányár: 540 millió Ft

Az ingatlan 20 m széles partvédőművel ellátott vízparttal rendelkezik, előtte a víz sekély, fürdőzésre kiválóan alkalmas. A 70 m2-es saját stégen napozhat, illetve kievezhet róla a nyílt vízre, szörfözhet, stb. Az ingatlanon két épületegyüttes áll, melyeket a tulajdonos 2008-ban teljes körűen felújított, 2019-ben pedig további modernizáló munkálatok folytak az apartmanokban. Összes hasznos alapterületük 436 m2. A háromszintes főépület alagsorában a következő helyiségek vannak: kazánház, tárolók, raktárak, mosókonyha és egyéb helyiségek. Földszintjén lépcsőház, előtér, társalgó, teakonyha, 5 lakrész (szoba, fürdőszoba, mini konyha) került kialakításra. Tetőterében pedig egy db 3 szobás kényelmes lakosztály egy 47 m2-es Balatonra panorámás terasszal található. A kisebb kétszintes különálló épületben 5 vendéglakosztály található, a földszinten 1 db kétszobás és 2 db egyszobás lakrész, az emeleten 2 db kétszobás lakrész került kiépítésre. Az épületek magas minőségi színvonalon készültek és a berendezés is minden igényt kielégít. Az ingatlan összközműves (villany 3x40 A), a fűtés geotermikus fűtés, az extrák közül megemlíteném a gyengeáramú híradástechnikai rendszert, a saját szerverrel rendelkező számítógépes és biztonságtechnikai hálózatot. A két épület közrefogja a parkosított kertet, melynek mérete 1015 m2. A kert pihenőrészén található egy jacuzzi, mely hidegebb időben is lehetővé teszi a fürdőzést. Autókkal az épületek mellett lehet megállni. A kertben a szépen gondozott füvön kívül árnyas fák teszik nagy melegben is kellemessé a kinttartózkodást. Az ingatlan egész évben használható, hiszen a Balaton mindig szép, ezt a szerelmesei nagyon is jól tudják. Ez az ingatlan rögtön használható, nem kell már rá költeni, csak beköltözni és élvezni az itt található lehetőségeket. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó lakóház
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Sok célra hasznosítható családi birtok eladó a Balatonnál

Számos lehetőséget magában hordozó ingatlant ajánlok figyelmébe Balaton parti településen. Saját családi rezidenciaként használhatja, ehhez már adott az épület, a terület pedig még saját igényei szerint tovább fejleszthető, pl: teniszpálya, röplabdapálya, kerti halastó, gyerekjátszótér, stb. De önellátó gazdaságot is kialakíthat. Vagy további épületek építésével szálláskomplexumot létesíthet, ezzel jövedelemtermelő befektetésre tehet szert. De lehetőség van a területből kisebb telkek kialakítására, melyeket értékesíthet, ha nincs rá szüksége. Ennél az ingatlannál elengedheti fantáziáját és megvalósíthatja álmait.

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Felújított polgári villa Keszthely belvárosában eladó

Polgári életérzés egy felújított nagypolgári villában Keszthely belvárosában. Patinás környezet, könnyű megközelítés, belváros és partközeli frekentált fekvés jellemzi. A Főtér 400 m, a Balaton part 650 m távolságra van. Azaz gyalogosan el tud intézni mindent és le tud menni a strandra. A kétszintes épület több célra is hasznosítható: lehet állandó lakhelye egy nagyob családnak, de szülővel való együttélésre is alkalmas. Kialakíthatja külön bejáratú irodáját, dolgozhat otthonról. Vagy együtt nyaralhat benne az egész család, unokákkal, nagyszülőkkel, de barátokkal is. Illetve nagyságából és fekvéséből adódóan remekül kiadható, tehát profitot termelhet Önnek. Csudijó

Részletek

Eladó ingatlan, Egyéb települések

Vízparti jellegű üdülő eladó Balatonföldváron

Vízparti jellegű, panorámás, múlt század eleji villaépület Balatonföldváron eladó. A Balaton part mindössze 12 m az ingatlan kerítésétől. Ha fürdeni vagy horgászni támad kedve, csupán ezt a pár métert kell megtennie és már élvezheti is a Balaton adta örömöket. Ha csak gyönyörködne a tó látványában, azt a kertből vagy a teraszokról is megteheti, hiszen mindenhonnan rálátni a vízre.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, színvonalas, téliesített nyaraló eladó a déli parton

Vizes élmények, úszás, vitorlázás, szörfözés, sup-túrák, napozás, vagy egyszerűen csak relaxálás, pihenés egyedül, családdal, barátokkal várja Önt ebben a közvetlen vízparti nyaralóban Szántódon. Az ingatlanon minden adott, 11 m saját vízpart, színvonalasan kialakított, téli tartózkodásra is alkalmas épület, pihentető környezet.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Céges üdülőnek, szálláshelynek kiváló közvetlen vízparti ingatlan a déli parton

Befektetésnek, szálláshelynek, oktatóközpontnak, céges üdülőnek kiváló közvetlen vízparti ingatlan Siófok kedvelt üdülőövezetében. A terület mérete 1015 m2, szépen parkosított és igényesen karbantartott telek, melynek 20 m széles partvédőművel ellátott közvetlen vízpartja van és 70 m2 saját stége. Előtte a víz sekély és homokos, fürdőzésre kiváló.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek