Céges üdülőnek, szálláshelynek kiváló közvetlen vízparti ingatlan a déli parton


Befektetésnek, szálláshelynek, oktatóközpontnak, céges üdülőnek kiváló közvetlen vízparti ingatlan Siófok kedvelt üdülőövezetében. A terület mérete 1015 m2, szépen parkosított és igényesen karbantartott telek, melynek 20 m széles partvédőművel ellátott közvetlen vízpartja van és 70 m2 saját stége. Előtte a víz sekély és homokos, fürdőzésre kiváló.

Azonosító: K_40517
Hasznos alapterülete: 436 m2
Szobák száma: 15
Fűtés: geotermikus fűtés
Telek területe: 1015 m2
Egyéb helyiségek: konferencia terem
Hőszigetelés:
Szintek száma: 3
Közművek: víz, villany 3 x 40 A, csatorna
Irányár: 600 millió Ft

A területen két épület található, egy háromszintes főépület és egy kétszintes, kisebb épület. A kettő összes hasznos alapterülete 436 m2. Összesen 11 db lakosztály található bennük, van közöttük egyszobás és kétszobás, és egy háromszobás lakrész hatalmas Balatonra panorámás terasszal. Mindegyik lakosztálynak saját fürdőszobája és minikonyhája van. Egyszerre 34 főt lehet elhelyezni a két épületben. A pihenőkertben 9 személyes jacuzzi, a napozó teraszon pedig szauna szolgálja a vendégek kényelmét. A családias jellegű ingatlanban van egy kisebb konferencia helyiség bemutatók, összejövetelek megtartására. Az épületegyüttes összközműves, magas minőségi színvonalon készült és igényesen berendezett, a mai igényeket maximálisan kielégíti. Pl: 3 x 40 A áram, geotermikus fűtés, gyengeáramú híradástechnikai rendszer, saját szerverrel rendelkező számítógépes és biztonságtechnikai hálózat. Az ingatlan egész évben üzemeltethető, használható céges üdülőként, szálláshelyként, stb. Minden további információért forduljon Magasmarti Anikóhoz a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Közvetlen vízparti Eladó üzleti ingatlan
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Közvetlen vízparti

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan nagy családnak barátokkal, üzletfelekkel a déli parton

Közvetlen vízparton tölthet élménydús napokat családjával, barátaival, rokonaival vagy üzlettársaival ebben a többlakosztályos ingatlanban Siófok kedvelt üdülővözeti részén.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti, színvonalas, téliesített nyaraló eladó a déli parton

Vizes élmények, úszás, vitorlázás, szörfözés, sup-túrák, napozás, vagy egyszerűen csak relaxálás, pihenés egyedül, családdal, barátokkal várja Önt ebben a közvetlen vízparti nyaralóban Szántódon. Az ingatlanon minden adott, 11 m saját vízpart, színvonalasan kialakított, téli tartózkodásra is alkalmas épület, pihentető környezet.

Részletek

Eladó ingatlan, Közvetlen vízparti

Közvetlen vízparti ingatlan két épülettel, parkosított telken, 7 lakrésszel eladó

Pihenés nagyobb családdal, több baráti társasággal szeparáltan, külön lakrészekben, vagy vendégfogadás, szálláskiadás közvetlen vízparti ingatlanon a Balaton déli partján. Az ingatlan különlegessége, hogy 43 m széles vízpartja van, kevés ilyen hely van a Balatonnál, az ilyen adottságú ingatlan ritka, mint a fehér holló. A teraszról közvetlen kijárat van a kb. 8 m2-es saját stégre, ahonnan horgászhat, csobbanhat a tiszta vízbe, indulhat szörfözni, evezni, vagy kiköthet egy alacsony merülésű hajóval.

Részletek